Stab Venom | 2005. márc.. 19. 13:00 | 201 |
Re: ReACToR rulzik!! [quote:a3b12e1d4b="myMusic Admin"] Nyitottam a témáról egy külön topikot összefoglalásképpen, mert már többször felmerült hasonló kérdés: [link] [/quote:a3b12e1d4b] Szabad kérdeznem, hogy hol lehetne erre a témára válaszolni? mert zárt témának mutatja ki nekem ezt a topicot... Pedig lenne pár gondolatom/javaslatom... |
||
myMusic Admin | 2005. márc.. 18. 14:52 | 197 |
Re: ReACToR rulzik!! [quote:08b3935b18="Vilkóbácsi"]Nyilván létezik olyan internetes szavazási formula, ami jobban megállja a helyét, mert itt egyértelmûen a regisztrált e-mailcímek mennyiségén van a hangsúly, az meg tökre nem mérvadó egy zenekar népszerûségét, és minõségét illetõen.[/quote:08b3935b18] Hello! Egyenlõre nincs tudomásunk jobb megoldásról, de már számtalanszor leírtam hogy minden ötletre nyitottak vagyunk amivel igazságosabbá lehet tenni a szavazást. Többször változtak már a szabályok, és a korábbiakhoz képest egyértelmû a javulás. Máshol (akár origo, index) még egyszerûbben lehet manipulálni a szavazásokat, pedig nekik biztosan több lehetõségük volna komolyabb szoftvereket alkalmazni a többszöri szavazás kiszûrésére. Digitális aláírást vagy ügyfélazonosító rendszert használni ebben az esetben azt gondolom nem érdemes. (egy 20 ezer forintot érõ trabantba az ember nem vesz 30 ezer forintért riasztót...) Nyitottam a témáról egy külön topikot összefoglalásképpen, mert már többször felmerült hasonló kérdés: [link] . |
||