3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. január

Témakörök
Hirdetés
2005. január
lacoka 2005. jan.. 16.  19:40 178
Én a psycho-ékkal vagyok!

Hooker 2005. jan.. 16.  19:38 177
Re: Pluto
[quote:c61d8b1d2e="Corey"]Sztem egy számba ne az legyen már a fontos, hogy minél jobban tükrözõdjön róla, hogy ki mit tud. Egy szám akkor jó, ha minden együtt van. Ez alatt azt értem, a dobos nem arra törekszik, hogy szétszedje a számot hanem, hogy minél jobban, egy egésszé tegye a számot. Ugyanez vonatkozik a gitárra is. Nem kell bele rohadt gyors szóló, ha nem illik bele, néha elég egy kicsi kis egyszerû szóló is. Épp elég ahhoz, hogy az adott szám teljes legyen hangulatilag is, hogy amikor az ember meghallgatja, akkor azt érezze, hogy fúúúú ez jó volt. Minden együtt van, nincsen olyan pont ami unalmas és nem oda illõ.[/quote:c61d8b1d2e]

Nézd: rossz képed a van a jó zenészekrõl.Összekevered az öncélúskodó hangszerest a jó zenész fogalmával.
Nem feltétlenül az a profi aki lenyom 40 taktus szólót.
Amiket fent felsoroltál hibákat azt mind kezdõk követik el.Nem csak attól zenész a zenész hogy a hangszerén jól játszik,hanem hogy együtt van a zenével , pontos mint az ítélet.A ritmus, és a periódus érzékrõl nem is beszéltem.Valamint úgy tud hozzáadni a zenéhez hogy az része az egységnek.(Most nem a szóló hangszeresekrõl beszéltem, akit a zenekar csak kísér, mint pl.: Joe Satriani, Steve Vai,stb...)
Ha ez mind meg van a tagokban , attól lesz jó a zene.Bármilyen stílusban.

babylon 2005. jan.. 16.  19:29 176
Psyco Obsession a tuti!

shrek 2005. jan.. 16.  17:42 175
hajrá Rooster

cardea 2005. jan.. 16.  15:18 174
Rooster
Tombolás...önfeledt kikapcsolódás a koncerteken....
a zenéjük fülbemászó...és mindennap hallgatni kéne...
ezért ROOSTER!!!

J. 2005. jan.. 16.  12:42 173
a Roosterre szavaztam, mert szeretem a Roostert. jók a zenészek, fílingesek a koncertek. mi kell még? :)
-J.

Corey 2005. jan.. 16.  12:22 172
Pluto
Bocs a szóismétlésekért ; )

Corey 2005. jan.. 16.  12:20 171
Pluto
Sztem egy számba ne az legyen már a fontos, hogy minél jobban tükrözõdjön róla, hogy ki mit tud. Egy szám akkor jó, ha minden együtt van. Ez alatt azt értem, a dobos nem arra törekszik, hogy szétszedje a számot hanem, hogy minél jobban, egy egésszé tegye a számot. Ugyanez vonatkozik a gitárra is. Nem kell bele rohadt gyors szóló, ha nem illik bele, néha elég egy kicsi kis egyszerû szóló is. Épp elég ahhoz, hogy az adott szám teljes legyen hangulatilag is, hogy amikor az ember meghallgatja, akkor azt érezze, hogy fúúúú ez jó volt. Minden együtt van, nincsen olyan pont ami unalmas és nem oda illõ.

denii 2005. jan.. 16.  10:09 170
[quote:f1c002c26e="Hooker"]Nem attól jó egy zenekar, hogy végig szegel( bár ez sem elhanyagolható a Psycho stílusában) ,hanem a zenészek egyéni képzettségétõl, a zenei mûveltségüktõl ,amik STÍLUSTÓL FÜGGETLEN dolgok, a jó összjátéktól,stb...
Ezen szempontok miatt szavaztam a Psycho Obsessionre.[/quote:f1c002c26e]

:agreed:

Hooker 2005. jan.. 16.  05:50 169
Nem attól jó egy zenekar, hogy végig szegel( bár ez sem elhanyagolható a Psycho stílusában) ,hanem a zenészek egyéni képzettségétõl, a zenei mûveltségüktõl ,amik STÍLUSTÓL FÜGGETLEN dolgok, a jó összjátéktól,stb...
Ezen szempontok miatt szavaztam a Psycho Obsessionre.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky