3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
EFOTT 2012

2012. május 14. | Bea

EFOTT napi bontás! Dub FX, Roni Size és mások Velencén!

Copyright:

Megvan az EFOTT részletes programtervezete, úgyhogy már lehet is menni a jegyárusokhoz és beszerezni a beugrókat azokra a napokra – már ha nem az egész hétre – amikre menni szeretnél! Július 3-án, kedden nyílik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója Velencén, és nem lesz megállás egészen 8-ig. 

Az év legnagyobb hallgatói bulija a Csík Zenekar szuperkoncertjével dobbant. 4-én egymás utánban váltják majd egymást a Pepsi Színpadon a Hősök, a Belga, a Brains, majd a Freestylers. Másnap az ő helyükön lép fel a Paddy & the Rats, utána Deák Bill Gyula, aztán az Irie Maffia, végül a Tankcsapda. Pénteken Magashegyi Underground, Péterfy Bori, a Kiscsillag, plusz a Dub FX lesznek a Pepsi Színpadán, és a szombat is nagy neveket tartogat számunkra: a Punnany Massif, a Heaven Street Seven, a Vad Fruttik, és a Quimby is zenélni fognak nekünk. 
 
A Kalinka Stage többek közt Kistehenet, Depressziót, Mary PopKids-et, Supernemet, Ganxta Zolee és a Kartelt, 30Y-t, P.A.S.O-t,  valamint Esti Kornélt hoz az EFOTT-ozóknak, a Rauch aREna pedig Animal Cannibals, UFO, Happy Gang, Kozmix, Anima Sound System, Soerii & Poolek, Compact Disco, Carbonfools és még sok más, híres és jó banda koncertjét nyújtja majd a fesztiválozó hallgatóknak.
 

 
Akik pedig DJ-zenékre pörögnének, mehetnek az AXE-Rádió1-Bomba Party Stationbe Rádió1-es Dévényis vagy Bárány Attilás, Sterbinszkys, Laueres, Julia Carpenteres, sőt, Roni Size-os tüctücpartykra. 
 
Hátha lennének páran, akik nem bírják az Egyetemük nélkül, lesz djuice-BME-HÖOK Sátor is, abban pedig Dévényi Tibi Bácsi és Gyurex, de még Nagy Feró is. 
 
Részletek ITT!
 
Oké, lehet, hogy pénzfeldobással leszünk kénytelenek eldönteni, mikor melyik koncertre menjünk végül...
 
Bea

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky