3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
VOLT 2018

2017. november 30.

Most még lényegesen olcsóbbra nyomhatod a fesztivál kiadásaidat!  - VOLT

Copyright:

Ha már most elkezded tervezni a jövő nyarad, érdemes időben, kedvezményes áron megvenned a programokra a jegyeket, hogy ne a kiszemelt program napján dühöngj akár az elkapkodott jegyek, akár az elszállt árak miatt… A VOLT-ra például már most érdemes szabit kivenni (2018. június 26-30. között), és a bérletet megrendelni! Szóval irány Sopron és ahhoz pedig irány a volt.hu!

Ha már a fesztivál oldalán vagy, ott a kiszemelt jegy kosárba tétele, majd ha a túlterhelt rendszer is engedi és nem voltak túl sokan gyorsabbak nálad, a jegy kifizetése,  a szabi lefoglalása, és a szállás-, vagy kölcsönsátor-keresés!

A kemény mag öt napra megy, így a fesztivál minden percét élvezheti, beleértve a Depeche Mode 0. napi koncertjét is! Elővételben 52 rugóból megúszod a belépőt! Aki négy napig bírja, annak is szép teljesítmény a fesztivál, bár így a brit zenekart sajnos neki ki kell hagynia. Viszont 34 000-ből kijön a jegye, ha időben cselekszik!
Három a magyar igazság akkor is, ha VOLT-ról van szó, 29 990 pénzért.

Aki egy napot vállal be, de azon belül a legdurvábbnak ígérkezőt – igen, a 0. napot értjük ezalatt és a Depeche Mode-ot – annak 22 990 forintot fog kóstálni a jegye.

Aki például munka miatt nem vágná úgy keresztbe a hetet, és a midipéntekig, vagy a kispéntekig megpróbálja húzni a fesztiválkodást, a szerdai vagy csütörtöki napijegyeket ajánljuk 12 990 forintért.

Ugyanennyibe kerülnek a hétvégi napijegyek, a péntek-szombaton lemerészkedőknek ajánljuk őket szeretettel, meg azoknak a hétközbeni napijegyezőknek, akik repetáznának a VOLT-ból.

Az igazán haladók viszont nem érik be holmi sima bérletekkel és napijegyekkel, nekik szól a VIP lehetőség 5 napos és 4 napos változatokban – előbbi 65 990, utóbbi 48 990 forintból hozható ki.

Javasoljuk minden VOLTernek, hogy cselekedjen, azaz gondoskodjon jegyről időben, így több pénz marad a nyári fesztiválfröccsökre is!
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2018. június 28.

VOLT élet, lesz élet – folytatás a Depeche Mode koncertje után

Eljött, és gyorsan el is múlt a pillanat: véget ért a VOLT fesztivál és első napi fő durranása, a Depeche Mode fellépése. A koncert emléke bennünk tovább él, de azért a felfedezőkedvünk is életre kelt, ha már bent voltunk a VOLT-on. Emberformátumok, egyedi aktivációk, alternatív programok, zenei szélsőségek és izgalmas gasztro kihívások tárházához volt szerencsénk ezen a bizonyos kedd estén. Tovább

2018. június 28.

Durva bulit tolt Sopronban a Depeche Mode

Durva és Mega, Dögivel Minőségi, Démoni Muzsika, a Dívával, aki Maszkulin – kulcsszavakban a Depeche Mode. Igen, még mindig teljesen a hatása alatt vagyunk. A VOLT fesztivál keddi napjának (meg azért nagyjából az egész idei VOLT-nak) fő attrakciója volt az 1980-ban alapított brit együttes. Nem sajnáltak akár 30 000 forintot kiadni a belépőre azok a fesztivállátogatók, akiket érdekelt az utóbbi bő 3 és fél évtized egyik legnagyobb zenei robbanása. Utólag se sajnálta senki, hogy annyi pénzt, odautat, energiát áldozott a programra: ez az együttes tényleg még mindig ámulatba ejtően, odab*szósan megadja, ami a fesztiválközönségnek vágya! Tovább

2018. június 28.

Megvolt az első VOLT nap és vele a Sziget déjà vu

Elég jó intróval nyitott a 2018-as VOLT fesztivál, de a fő fellépő-sztáristen Depeche Mode-ról majd külön cikk is érkezik. Lássuk, milyennek ígérkezik az idei VOLT hét, az első nap tapasztalatai alapján! Tovább

2018. június 16.

Nagyobb lesz a nagyszínpad nézőtere

A Telekom VOLT fesztivál szervezői - a nagy érdeklődésre való tekintettel - átrendezték a nagyszínpad előtti küzdőteret, megnövelve annak kapacitását. Így, a már teltházasnak kikiáltott Iron Maiden koncertre 500 extra jegy áll a rajongók rendelkezésére.
  Tovább

2018. június 14.

A Depeche Mode a VOLT Fesztivált

Kevesebb, mint három héttel a kapunyitás előtt sok-sok újdonságról adtak hírt a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. A VOLT iránti érdeklődést jelzi, hogy van olyan nap, amely már hetek óta teltházas, a többire még korlátozott számban kaphatók jegyek, illetve idén először 3, 4 és 5 napos bérletek is válthatók. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky