3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
VOLT 2018

2018. május 31.

Ha unod, hogy mindig ugyanaz a lemez, csináltass belőle inkább szemüveget!

Copyright:

Környezetvédőknek, stílusikonoknak, naptól érzékeny szeműeknek, rövid- vagy távollátóknak, zeneimádóknak, bakelitgyűjtőknek, és magyar dizájnert támogatóknak ajánljuk szeretettel: szemüveg, és napszemüveg, ami régi bakelitlemezből készült!

Vagy filmkockákból, vagy alumíniumból: a magyar Tipton Szemművek cég arra szakosodott, hogy különleges, újrahasznosított, és mindeközben magas minőségű, és szupertrendi szemüvegeket alkosson. Így ha megvan a kedvenc lemezed, és nem sajnálsz nagyobb összeget áldozni egy igazán egyedi kiegészítőre, plusz hajlandó vagy a bakelited felajánlani arra a célra, hogy szó szerint mindig szem előtt legyen: kérd meg a Tipton márka szakijait, hogy abból csinálják meg számodra az arcodhoz, karakteredhez igazított álomszemüveget. Vagy másik ötlet, hogy ha van olyan bakelited, amit nem szívlelsz, belőle is elkészíti a keretet a magyar cég, hogy végre megszeresd.
Ha kevésbé műanyag-, és jobban fémpárti vagy, esetleg a kedvenc kávékapszulád színét imádod és azt viselnéd, a Tipton Eyeworks designerei most egy egyedi szemüvegkollekciót terveztek a Nespresso megbízásából, melyek újrahasznosított alumíniumból készültek. A speciális szemüvegeket a Nespresso Kazaar, Dharkan, Roma és Livanto kapszulák inspirálták. Az exkluzív, egyedi tervezésű kiegészítőkből limitált mennyiség készült, ezeket megvenni sajnos nem tudod, csak promóción keresztül van esélyed hozzájutni.

A Tipton így most a Nespresso hozzájárulásával kívánja felhívni a figyelmet az alumínium visszagyűjtésének és újrahasznosításának fontosságára, felhasználásának sokoldalúságára. Magyar hírességek előszeretettel fogják hordani az alumínium sokoldalú újraéleszthetőségét szimbolizáló kereteket.

De már arra is van kreatív megoldás, ha valamilyen film iránt rajongsz annyira, hogy arcod ékévé válaszd. A Tipton a szemüvegek szárába a legjobb képkockákat is bele tudja varázsolni! Ezeket a Tipton vinyl és filmes szemüvegeket – már évek óta folyamatosan – nemzetközi sztárokon fedezheted fel, hiszen olyan megrendelőknek álmodtak meg szemüvegkülönlegességeket, mint Michael Madsen, Sir Elton John vagy Lenny Kravitz, vagy akár a Fletwood Mac alapítója és a Pink Floyd is. Napszemüvegként is, és optikussal elkészített látáskorrekciós szemüveglencsével is jellegzetessé és modernné teszi viselője megjelenését egy jól megtalált Tipton keret.

Legutóbb Fred Durst viselte a vinyl keretet. Ha eljössz az idei VOLT Fesztiválra és a Limp Bizkit koncertre, élőben is lehet, hogy megnézheted, jól áll neki vagy sem. De a lényeg, hogy legyél környezetbarát és stílusos, válassz magyar tervezőt, és ha tetszik, hordj bakelitet, vagy épp kapszulát, és akár filmkockát!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2018. június 28.

VOLT élet, lesz élet – folytatás a Depeche Mode koncertje után

Eljött, és gyorsan el is múlt a pillanat: véget ért a VOLT fesztivál és első napi fő durranása, a Depeche Mode fellépése. A koncert emléke bennünk tovább él, de azért a felfedezőkedvünk is életre kelt, ha már bent voltunk a VOLT-on. Emberformátumok, egyedi aktivációk, alternatív programok, zenei szélsőségek és izgalmas gasztro kihívások tárházához volt szerencsénk ezen a bizonyos kedd estén. Tovább

2018. június 28.

Durva bulit tolt Sopronban a Depeche Mode

Durva és Mega, Dögivel Minőségi, Démoni Muzsika, a Dívával, aki Maszkulin – kulcsszavakban a Depeche Mode. Igen, még mindig teljesen a hatása alatt vagyunk. A VOLT fesztivál keddi napjának (meg azért nagyjából az egész idei VOLT-nak) fő attrakciója volt az 1980-ban alapított brit együttes. Nem sajnáltak akár 30 000 forintot kiadni a belépőre azok a fesztivállátogatók, akiket érdekelt az utóbbi bő 3 és fél évtized egyik legnagyobb zenei robbanása. Utólag se sajnálta senki, hogy annyi pénzt, odautat, energiát áldozott a programra: ez az együttes tényleg még mindig ámulatba ejtően, odab*szósan megadja, ami a fesztiválközönségnek vágya! Tovább

2018. június 28.

Megvolt az első VOLT nap és vele a Sziget déjà vu

Elég jó intróval nyitott a 2018-as VOLT fesztivál, de a fő fellépő-sztáristen Depeche Mode-ról majd külön cikk is érkezik. Lássuk, milyennek ígérkezik az idei VOLT hét, az első nap tapasztalatai alapján! Tovább

2018. június 16.

Nagyobb lesz a nagyszínpad nézőtere

A Telekom VOLT fesztivál szervezői - a nagy érdeklődésre való tekintettel - átrendezték a nagyszínpad előtti küzdőteret, megnövelve annak kapacitását. Így, a már teltházasnak kikiáltott Iron Maiden koncertre 500 extra jegy áll a rajongók rendelkezésére.
  Tovább

2018. június 14.

A Depeche Mode a VOLT Fesztivált

Kevesebb, mint három héttel a kapunyitás előtt sok-sok újdonságról adtak hírt a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. A VOLT iránti érdeklődést jelzi, hogy van olyan nap, amely már hetek óta teltházas, a többire még korlátozott számban kaphatók jegyek, illetve idén először 3, 4 és 5 napos bérletek is válthatók. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky