3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2014. október 26.

Christmas At Downton Abbey!

Copyright:

A 2014. november 10-én megjelenő, 2 CD-s kiadvány többek között hét exkluzív, a sorozat szereplői által felénekelt felvételt, továbbá a Downton Abbey főcímdalának egy kibővített, ünnepi változatát tartalmazza.

A sorozat producerei a Warner Music TV-vel együttműködésben hozták létre a „Christmas At Downton Abbey” című karácsonyi duplalemezt, melyen felcsendülnek ünnepi himnuszok és klasszikus énekek a sokak által kedvelt régi időket idéző sorozatból.

A 45 trackes, 2 CD-s összeállításon 7 olyan dal is szerepel, melyet magukkal a sorozat szereplőivel és a The Budapest City Orchestra-val vettek fel. Elizabeth McGovern, aki Grantham Grófnőt alakítja, az „It Came Upon A Midnight Clear”-t énekli, és egy duettet is előad Julian Ovendennel, vagyis a sorozatbéli Charles Blake-kel: ez a „The First Noel”. Elizabeth, mikor épp nem Cora szerepébe bújik, nagysikerű folk zenekarával, a Sadie and the Hotheads-zel lép fel.

Az művésznő így mesélt a munkáról: „Nagyon izgalmas volt egy olyan kontextusban énekelni, ami tőlem teljesen távol áll. A gitárom és a zenekarom nélkül! És még csak nem is én írtam a dalokat! De hálistennek Julian Ovenden tehetsége, a The Budapest City Orchestra & The Budapest Choral Voices, Kipper Elridge, Nick Patrick és a Warner Brothers procukciós csapata nagyon sokat segített! Büszke vagyok, hogy részt vehettem ennek az albumnak az elkészítésében.”

Julian Ovenden, aki egyébként szintén zenész a forgatásokon kívüli életében, az „O Holy Night”-ot, a „Sussex Carol”-t és a „Silent Night”-ot is felénekelte a válogatáshoz. Egy másik duettet is felvett Katie Marshall klasszikus énekessel: a „Twelve Days of Christmas”-t adták elő.

„Imádom a zenét és csak úgy, mint Elizabeth, én is a zenei karrieremet építem a színészkedés mellett. Hogy ezen az albumon dolgozhattam, az számomra óriási megtiszteltetés volt, amit nagyon élveztem.”

Mr. Carson (akit Jim Carter alakít), egy verses darabot mondott fel: a „T’was The Night Before Christmas” interpretációja nosztalgikus és elragadó.

Az extra Downton-hangulat kedvéért a zeneszerző, John Lunn újraértelmezte a főcímdalt, egy kibővített, ünnepi verziót írt a lemezhez, melyet csak ebből az alkalomból a The Budapest City Orchestra és a The Budapest Choral Voices vett fel.

A többi 36 track klasszikus ünnepi dal, mint például a „Good King Wenceslas”, az „In The Bleak Midwinter” vagy a „Hark! The Herald Angels Sing”.

Az album november 10-én jelenik meg.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2021. március 26.

Amerikai nosztalgia: megjelent Lana Del Rey új albuma

A Norman Fucking Rockwell! őszinte és önreflexív dalai után az Egyesült Államokon keresztül vezet az út. A Chemtrails Over The Country Clubon szereplő dalok főként a déli államok hangulatát idézik, de a Yosemite hallgatása közben például már Kaliforniába csöppenünk. Tovább

2021. március 25.

Sting legendás duettjei egy helyen: megjelent a Duets

A 17-szeres Grammy-díjas énekes nemcsak a The Police sikereivel, valamint szóló dalaival írta be magát a poptörténelembe, hanem olyan duettekkel is, mint a Cheb Mamival közös Desert Rose, az It’s Probably Me Eric Claptonnal, vagy a 44/876, Shaggy közreműködésével. Tovább

2021. március 25.

Birdy új dala

Birdy újabb dalt villant meg 2021. április 30-án megjelenő „Young Heart” című albumáról Birdy. Az énekesnő „Deepest Lonely” című szerzeménye egy újabb képet fest a közelgő lemezről, ami egy merőben új művészi irányt mutat. Tovább

2021. március 24.

STEVE AOKI és KIIARA

Ez a trió tutira berúgja a pénteki otthonmaradó bulimotort! A party nagyágyú, Steve Aoki ezúttal Kiiara és Wiz Khalifa oldalán alkotott. Elképesztő párosítás, ugye? Tovább

2021. február 14.

ReOrchestrated címmel érkezik a Bastille egész estés dokumentumfilmje

A Bastille hosszú utat járt be, míg világhírű, Grammy-jelölt és BRIT Awards-nyertes zenekarrá vált, amely fesztivál headlinerként és tízezres stadionokat megtöltő produkcióként is megállja a helyét. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky