3428 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2013. október 27.

Bemutatkozik az eXtensive!

Copyright:

Az eXtensive zenekart 2012 júniusában alapította három jó barát: Héjja Krisztián (kiki), Horvay Máté (matt) és Dolmán Attila (atee). Bár a pop punkot játszó banda még csak közel másfél éves, máris számos koncertet és egy EP lemezt tudhat magáénak.

Kiki és Máté 2011-ben kezdett el együtt zenélni, korábbi zenekaruk mellett egy új projekten dolgozva. Kisebb keresgélés után, 2012-ben találtak rá dobosukra, Atira és június 30-án meg is tartották az együttes első hivatalos próbáját.

 
Ezt követően a fiúk hamar megjárták Budapest ismertebb helyeit (pl. Rocktogon, Zúzda Rockkert, Menta Terasz) valamint 2012 októberében a floridai There For Tomorrow és a birminghami Kyoto Drive előzenekaraként játszhattak a Dürer Kertben. 
Közel huszonöt dalt írtak mindössze egy év alatt és 2013. június 1-jén megkezdték első középlemezük stúdiófelvételeit. A hat számból álló EP - mely címét a zenekar nevéről kapta - a banda első születésnapján, június 30-án jelent meg.
 
Azóta megjártak több rádiót, például a Class Fm-et, ahol augusztusban Kisó műsorában adtak interjút, valamint lejátszásra került DUCK című daluk is.
Mivel zenéjükben megtalálhatóak mind a rock, a punk és a pop műfaj elemei, így minden korosztály meglelheti benne a maga ízlését. Dalaik többnyire gimnáziumi szerelmekről, barátságról, bulizásról, tinédzsekori problémákról szólnak.
 
 
A zenekar mostani tervei között szerepel egy kisebb turné és egy klip is, amely képvilága reményeik szerint tükrözi majd a zenéjükben tapasztalt energiát és lendületet.
 
 

 
 
A zenekar hivatalos oldala megtalálható a Facebook-on, számaik pedig meghallgathatók, valamint ingyenesen letölthetőek ITT.
 
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2022. november 7.

Van új NOX videoklip!

Új klippel jelentkezett a Főnix madárként újjászülető NOX. A videoklip, a hamarosan megjelenő lemez egyik dalához készült, mely találóan, a November címet kapta. A zenekart 2022. november 27-én hallhatjuk a Papp László Sportarénában. Tovább

2022. október 27.

Az egymásra találás ünnepe – közös dalt adott ki Bocskor Bíborka és Hajós Kristóf

A Magashegyi Underground énekesnője, Bocskor Bíborka és a The Unbending Trees énekese, Hajós Kristóf tizenöt éve közeli barátok, azonban a mai napig nem készítettek közös dalt. Most elérkezettnek látták az időt: Kristóf novemberben érkező első szólóalbumán is hallható lesz duettjük, a kislemezként már mindenütt streamelhető Viharos idők, amelynek még a szerzői hármasfogata is különleges. Tovább

2022. október 18.

644 klipből bongor és Sisi is elvihette az idei Magyar Klipszemle díját

Tegnap, azaz október 13-án megrendezett, hatodik Magyar Klipszemlén több tucat előadó/dalszerző szurkolhatott saját videóklipjének sorsáért, köztük a Magneoton és az idén indult, hiphop és underground alkotókat felvonultató Escape Plan Recordings gondozása alatt lévő alkotók is: Sisi „Kezeket fel”, bongor „Oxigénhiány”, a Kraken67 „Vámpír” és Prédikátor „Majdan” című kreatív kisfilmjével döntőbe került. Tovább

2022. október 9.

Radioflash legújabb klipje

A dalszöveg fő mondanivalója, az érzelmek megélése. Úgy gondolom, hogy ha van bennünk egy fal, ami mögé megpróbálunk bezárkózni, akkor sosem fogunk megtapasztalni valódi, mély érzelmeket. - megjelent a Radioflash legújabb klipje. Tovább

2022. október 9.

Fordítsd az arcod a nap felé

A nyarat, egyszersmind a kiszámíthatóságot búcsúztató, ízes americana dallal tér vissza éppen öt év hallgatás után az ARONS Land Cargo Co., azaz Hajba Áron gitáros-énekes két nagylemezt már maga mögött tudó szólóprojektje. A The Song of Summer című új dalán Áron ismét testvéreivel közösen dolgozott: a felvételen fivérei mellett immár húga, Orsi is hallható, ráadásul a számhoz készült animációs szövegvideó is az ő munkájának gyümölcse. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky