3428 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2013. október 27.

Bemutatkozik az eXtensive!

Copyright:

Az eXtensive zenekart 2012 júniusában alapította három jó barát: Héjja Krisztián (kiki), Horvay Máté (matt) és Dolmán Attila (atee). Bár a pop punkot játszó banda még csak közel másfél éves, máris számos koncertet és egy EP lemezt tudhat magáénak.

Kiki és Máté 2011-ben kezdett el együtt zenélni, korábbi zenekaruk mellett egy új projekten dolgozva. Kisebb keresgélés után, 2012-ben találtak rá dobosukra, Atira és június 30-án meg is tartották az együttes első hivatalos próbáját.

 
Ezt követően a fiúk hamar megjárták Budapest ismertebb helyeit (pl. Rocktogon, Zúzda Rockkert, Menta Terasz) valamint 2012 októberében a floridai There For Tomorrow és a birminghami Kyoto Drive előzenekaraként játszhattak a Dürer Kertben. 
Közel huszonöt dalt írtak mindössze egy év alatt és 2013. június 1-jén megkezdték első középlemezük stúdiófelvételeit. A hat számból álló EP - mely címét a zenekar nevéről kapta - a banda első születésnapján, június 30-án jelent meg.
 
Azóta megjártak több rádiót, például a Class Fm-et, ahol augusztusban Kisó műsorában adtak interjút, valamint lejátszásra került DUCK című daluk is.
Mivel zenéjükben megtalálhatóak mind a rock, a punk és a pop műfaj elemei, így minden korosztály meglelheti benne a maga ízlését. Dalaik többnyire gimnáziumi szerelmekről, barátságról, bulizásról, tinédzsekori problémákról szólnak.
 
 
A zenekar mostani tervei között szerepel egy kisebb turné és egy klip is, amely képvilága reményeik szerint tükrözi majd a zenéjükben tapasztalt energiát és lendületet.
 
 

 
 
A zenekar hivatalos oldala megtalálható a Facebook-on, számaik pedig meghallgathatók, valamint ingyenesen letölthetőek ITT.
 
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2021. szeptember 29.

Live session videósorozat a Varga Bendegúz Quartettől

Készülő új lemezének felvezetéseként három részből álló live session videósorozatot forgatott a Varga Bendegúz Quartet. A zenekarvezető két saját szerzeménye – a Fable és Chasing Your Dreams - mellett az egyik legismertebb amerikai grunge-együttes, a Soundgarden The Day I Tried To Live című dalából is jazz-feldolgozást készítettek. Tovább

2021. szeptember 29.

Honeybeast pálinka is van már

A Honeybeast is csatlakozik a Hősök, a Jónás Vera Experiment, a Margaret Island és a Turbo mellé: az Egyszer volt pálinkacsalád új, meggypálinkája a zenekar egyik leghíresebb slágerének címét fogja viselni. Az „Egyszer volt” tavaly indult a zene világnapján, azzal a céllal, hogy valós segítséget nyújthassanak a zenészeknek. Tovább

2021. szeptember 29.

Megjelent az új Margaret Island lemez

Hullámzó időszakot ölel fel a Margaret Island negyedik nagylemeze, a “Hol marad az én történetem”. Az album leginkább a 2020-as évről, a csapat belső folyamataiban, gondolataiban végbemenő változásokról mesél. Az összes korábban megjelent közül talán ez lett a legszemélyesebb.  Az albumot teljes egészében Fonyódon, Viki otthonában írták, fél év együttes elvonulás alatt. Tovább

2021. augusztus 31.

Ide visz el a Honeybeast Éjfél után

Még a „nyitáskor” írták meg az alapokat, amellyel a Honeybeast a koncertek és az éjszakai élet újra indulása feletti örömét fejezi ki; a klip azonban ennél többet is mutat. Tovább

2021. augusztus 31.

Gyere el a Follow The Flow teltházas koncertjére - kicsit másként

Hol máshol is játszódhatna a Follow The Flow legújabb klipje, mint ahol a legjobban érzik magukat: a színpadon! A "Velem van a baj" című dalhoz a banda a 2021-es teltházas Budapest Park buliján forgatta le a videót, így amellett, hogy mindenki partyhangulatba kerül tőle, extraként jó néhány rajongó is kiszúrhatja magát a felvételeken. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky