3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2013. május 1.

A hétvégén zárult a DJ tehetségkutató magyar szakasza

Copyright:

Ibizán folytatja a Burn Studios Residency DJ tehetségkutatót Domján Márió, művésznevén Collective Machine, aki a legjobbnak bizonyult a verseny hazai döntőjén április 26-án, a Corvintetőn.  A legendás spanyol szigeten olyan világsztárok segítő kezei alá kerül, mint Fatboy Slim, Avicii, Maceo Plex, Solomun, Steve Lawler vagy Joe Goddard.

A Burn energiaital által létrehozott DJ tehetségkutató attól különleges, hogy olyan szakmai hátteret, értékes tapasztalatokat biztosít a versenyzőknek, amelyeket valószínűleg máshol nem szerezhetnek meg, és amelyeket később hasznosítani tudnak. A világ 18 országában futó verseny három legjobb szereplője rezidensi pozíciót kap a nyári szezonra Ibiza legnevesebb klubjaiban, így megkapja a lehetőséget, hogy letegye névjegyét a nemzetközi elektronikus zene világában. 

A hazai döntőben öt versenyző mérkőzött meg egymással, egy-egy húsz perces mixet előadva. A zsűri véleménye szerint mind az öt versenyző nagyon felkészült volt mind technikailag, mind szelekció tekintetében, ennek megfelelően a közönség egy igen minőségi programnak lehetett részese.
 
A pályázók zenei hátterük, jelentkezésre leadott mixük és eddig elért eredményeik alapján mind alkalmasak lehettek volna arra, hogy megállják a helyüket Ibizán. A döntést így elsősorban az estén előadott produkció, a kisugárzás és az összhatás határozta meg. A zsűri a Collective Machine művésznéven futó Domján Márió fellépését ítélte a legjobbnak, így neki adták meg a lehetőséget, hogy 2013-ban ő képviselje Magyarországot Ibizán.
 
„Collective Machine zeneileg sokszínű, élőben jól tudja kezelni a közönséget, ezek mellett igen erős produceri munkát is végez, amely 2013-ban már szinte kötelező a DJ-szakma élvonalában” – mondta el Salamon Gergő zsűritag a Burn Studios magyar csapatából.
 
A verseny Ibizán folytatódik egy speciális DJ táborban május végén, ahol a magyar versenyző is eséllyel indul a fődíjért, egy ibizai klub rezidensi pozíciójáért. 
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. május 21.

Mondd vagy súgd, hogy szép a világ - új klippel jelentkezett SZILÁRD

Szilárd és zenésztársai otthunokban rögzítették a bensőséges hangulatú Mondd vagy súgd videóját. A szomorkás, - eredetileg romantikus dal - most kísértetiesen rímel a jelenlegi helyzetre, így szeptemberben érkező új lemezéről ezt mutatják meg elsőként a nagyközönség számára. Tovább

2020. május 20.

Sokáig vártalak: „csak szép... ha minden igaz” – Elefánt klippremier

Az Elefánt zenekar a karantén idején sem tétlenkedik: szemet gyönyörködtető, szívet kifacsaró klipet jelentettek meg május elején. Tovább

2020. május 20.

ANIMAL CANNIBALS: GRILLEZZ!

A Kannibálok egy új, vidám nyári tracket készítettek a karantén alatt - megérkezett a „Grillezz!”. Tovább

2020. május 19.

Különleges animációs videóval vezeti fel új lemezét a nemzetközi szintéren is elismert duó

A könnyed electronica szerelmeseinket nem kell bemutatni az elmúlt években komoly sikereket magáénak tudó Belaut, melynek célja továbbra is az, hogy a modern egyén számára menedéket adhasson, ahol a hallgató önmagába és a gondolataiba merülhet zenéjük által. Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most egy Kirstine Stubbe Teglbjærg-al közös dallal vezeti fel a lemezét, amely az önismeret mélyebb lehetőségeinek kiaknázása felé próbál utat mutatni. A formáció régóta várt második, Colourwave című albuma május 29-én lát napvilágot, amelyet élőben ősszel mutatnak majd be Európa-szerte. Tovább

2020. május 18.

Önmagunkkal való küzdelem súlyos őszinteséggel a NEW FRIEND REQUEST új klipes dalában: Várni Fáj

Május 31-én jelenik meg az online zenemegosztókon a NEW FRIEND REQUEST második nagylemeze, LÉLEKGYILKOSSÁG címmel. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky