3427 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2012. augusztus 12.

Beyoncé kampányvideót készít a humanitárius segélyszervezeteknek

Copyright:

Beyoncé is csatlakozott a humanitárius segélyszervezetek kampányához a 2012. augusztus 19-i Nemzetközi Humanitárius Nap népszerűsítése érdekében. A szupersztár, az ENSZ és a humanitárius segélyszervezetek tegnap indítottak útjára egy olyan nemzetközi kampányt, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a humanitárius munkák fontosságára, és arra ösztönözze az embereket a világ minden pontján, hogy tegyenek valami jót egymásért.

A Nemzetközi Humanitárius Nap egy olyan nap, amely nemzetközileg ünnepli az emberbarát tevékenységeket és azt a szellemiséget, amelytől vezérelve az emberek segítenek annak, aki segítségre szorul. A Nemzetközi Humanitárius Nap alkalmából készül egy videó Beyoncé "I Was Here" című dalához, melyet az Egyesült Nemzetek közgyűlésének termében rögzítenek majd New Yorkban, élő közönség előtt. A felvételt augusztus 19-én hozzák nyilvánosságra világszerte. Beyoncé és a dalszerző Diane Warren a kampánynak adományozzák ezt a videót.

"A Nemzetközi Humanitárius Nap az emberbaráti cselekedeteket ünnepli" - nyilatkozta Valerie Amos, az Egyesült Nemzetek Under-Secretary-General pozícióját betöltő munkatársa. "Remélem, hogy mindenki véghez tud vinni legalább egy humanitárius cselekedetet - mindegy, hogy nagy vagy kis dologról van szó - amelyet megoszt a www.whd-iwashere.org oldalán keresztül. Együtt minden eddiginél jobban képesek leszünk tudatosítani az emberekben azt, hogy milyen válság sújtja a nehéz helyzetben lévő embereket világszerte."

A kampány weboldala - amely tegnap indult - mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy megossza jócselekedeteit, amiket ő maga vitt véghez. Augusztus 19-én a tervek szerint 1 milliárd emberhez jut el egyetlen üzenet egyetlen nap alatt.

"Mindannyian látjuk a figyelemfelkeltő üzenetet és csak azt kérdezzük, vajon mi miben segíthetünk?" - nyilatkozta Beyoncé. "A Nemzetközi Humanitárius Nap egy lehetőség mindannyiunknak, hogy együtt dolgozzunk, hogy valamit megváltoztassunk. Eljött a mi időnk, amikor nyomot kell hagynunk a világban és megmutatni, hogy mi igen is itt voltunk, mi törődtünk egymással!"


Közösségek és szervezetek világszerte megemlékezésekkel és nyilvános rendezvényekkel ünneplik a Nemzetközi Humanitárius Napot Dubaitól Genfig, Bangkoktól Panamavárosig és Addisz-Abebától New Yorkig. 2008-ban az Egyesült Nemzetek közgyűlése augusztus 19-ét a Nemzetközi Humanitárius Nappá nyilvánította azzal a céllal, hogy világszerte felhívja a figyelmet a humanitárius cselekedetek szükségességére, és méltányolja azoknak az embereknek a tetteit, akik a rászorulókért kockáztatják életüket bárhol is legyenek; valamint azzal a céllal, hogy emléket állítsanak ennek a napnak, melyen 2003-ban 22 ember veszítette életét, amikor az ENSZ épületét támadás érte Bagdadban.

Mindössze 5 egyszerű lépést kell követni ahhoz, hogy valaki támogassa a Nemzetközi Humanitárius Napot.
1. Látogass el a www.whd-iwashere.org oldalra!
2. Kattints a "Show Your Support" gombra!
3. Válaszd ki, hogy Twitteren vagy Facebookon, esetleg mindkettőn szeretnéd posztolni barátaidnak és ismerőseidnek a Nemzetközi Humanitárius Nap üzenetét.
4. Folytasd a posztolást és twittelést augusztus 19-ig.
5. Augusztus 19-én hagyj nyomot azzal, hogy jót teszel a környezetedben, és figyeld, hogyan osztja meg mindenki egyszerre a Nemzetközi Humanitárius Nap üzenetét világszerte!
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2023. október 2.

A The National meglepetésalbummal jelentkezik

A The National egy meglepetéslemezzel örvendezteti meg rajongóit: a banda múlt pénteken a Cincinattiben tartott Homecoming Festival nevű eseményén jelentette be a 12 dalos album mai érkezését. A "Laugh Track" az áprilisban kiadott "First Two Pages of Frankenstein" című korong kísérője, szerzeményei nagyrészt ugyanabban az időszakban születtek. Tovább

2023. október 2.

Megérkezett az új Ed Sheeran

A korábbihoz hasonlóan az ’Autumn Variations’ lemezt is a Grammy-díjas The National indie-zenekar tagja, Aaron Dessner produceri közreműködésével hozták tető alá, akit közös barátjukon, Taylor Swiften keresztül ismert meg Ed Sheeran. Tovább

2023. április 14.

Nagypénteken érkezett meg a Linkin Park jubileumi lemeze

A korszakalkotó nu metal együttes, azaz a Linkin Park a Grammy-jelölt ’Meteora’ album két évtizedes jelenlétét egy ’Meteora 20th Anniversary Edition’ című gyűjteménnyel ünnepelte, amely deluxe vinyl box készlet, deluxe 3-CD formájában, illetve digitálisan is elérhető. Tovább

2023. január 31.

Tehát Iggy Pop

A punk keresztapja, azaz Iggy Pop a nagyközönség elé tárta 2023. január 6-án az ‘Every Loser’ című, új albumát. A kiadvány Iggy 19. szólólemeze, és emellett az első együttműködése a Grammy-díjas és többszörös platinalemezes producer, Andrew Watt által alapított Gold Tooth Records-zal. Tovább

2023. január 31.

Skrillex újabb EDM kuriózumot hozott

Miután megjelent nagy visszatérést jelölő két korábbi dala, a “Way Back” és a Fred again..-nel közös “Rumble” Skrillex további zenékkel izgatja rajongóit. Új szerzeményén, a “Leave Me Like This”-en Bobby Raps rapper, énekes és producer szerepel, ami izgalmas underground lüktetést ad a dalnak. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky