3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2012. augusztus 12.

Beyoncé kampányvideót készít a humanitárius segélyszervezeteknek

Copyright:

Beyoncé is csatlakozott a humanitárius segélyszervezetek kampányához a 2012. augusztus 19-i Nemzetközi Humanitárius Nap népszerűsítése érdekében. A szupersztár, az ENSZ és a humanitárius segélyszervezetek tegnap indítottak útjára egy olyan nemzetközi kampányt, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a humanitárius munkák fontosságára, és arra ösztönözze az embereket a világ minden pontján, hogy tegyenek valami jót egymásért.

A Nemzetközi Humanitárius Nap egy olyan nap, amely nemzetközileg ünnepli az emberbarát tevékenységeket és azt a szellemiséget, amelytől vezérelve az emberek segítenek annak, aki segítségre szorul. A Nemzetközi Humanitárius Nap alkalmából készül egy videó Beyoncé "I Was Here" című dalához, melyet az Egyesült Nemzetek közgyűlésének termében rögzítenek majd New Yorkban, élő közönség előtt. A felvételt augusztus 19-én hozzák nyilvánosságra világszerte. Beyoncé és a dalszerző Diane Warren a kampánynak adományozzák ezt a videót.

"A Nemzetközi Humanitárius Nap az emberbaráti cselekedeteket ünnepli" - nyilatkozta Valerie Amos, az Egyesült Nemzetek Under-Secretary-General pozícióját betöltő munkatársa. "Remélem, hogy mindenki véghez tud vinni legalább egy humanitárius cselekedetet - mindegy, hogy nagy vagy kis dologról van szó - amelyet megoszt a www.whd-iwashere.org oldalán keresztül. Együtt minden eddiginél jobban képesek leszünk tudatosítani az emberekben azt, hogy milyen válság sújtja a nehéz helyzetben lévő embereket világszerte."

A kampány weboldala - amely tegnap indult - mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy megossza jócselekedeteit, amiket ő maga vitt véghez. Augusztus 19-én a tervek szerint 1 milliárd emberhez jut el egyetlen üzenet egyetlen nap alatt.

"Mindannyian látjuk a figyelemfelkeltő üzenetet és csak azt kérdezzük, vajon mi miben segíthetünk?" - nyilatkozta Beyoncé. "A Nemzetközi Humanitárius Nap egy lehetőség mindannyiunknak, hogy együtt dolgozzunk, hogy valamit megváltoztassunk. Eljött a mi időnk, amikor nyomot kell hagynunk a világban és megmutatni, hogy mi igen is itt voltunk, mi törődtünk egymással!"


Közösségek és szervezetek világszerte megemlékezésekkel és nyilvános rendezvényekkel ünneplik a Nemzetközi Humanitárius Napot Dubaitól Genfig, Bangkoktól Panamavárosig és Addisz-Abebától New Yorkig. 2008-ban az Egyesült Nemzetek közgyűlése augusztus 19-ét a Nemzetközi Humanitárius Nappá nyilvánította azzal a céllal, hogy világszerte felhívja a figyelmet a humanitárius cselekedetek szükségességére, és méltányolja azoknak az embereknek a tetteit, akik a rászorulókért kockáztatják életüket bárhol is legyenek; valamint azzal a céllal, hogy emléket állítsanak ennek a napnak, melyen 2003-ban 22 ember veszítette életét, amikor az ENSZ épületét támadás érte Bagdadban.

Mindössze 5 egyszerű lépést kell követni ahhoz, hogy valaki támogassa a Nemzetközi Humanitárius Napot.
1. Látogass el a www.whd-iwashere.org oldalra!
2. Kattints a "Show Your Support" gombra!
3. Válaszd ki, hogy Twitteren vagy Facebookon, esetleg mindkettőn szeretnéd posztolni barátaidnak és ismerőseidnek a Nemzetközi Humanitárius Nap üzenetét.
4. Folytasd a posztolást és twittelést augusztus 19-ig.
5. Augusztus 19-én hagyj nyomot azzal, hogy jót teszel a környezetedben, és figyeld, hogyan osztja meg mindenki egyszerre a Nemzetközi Humanitárius Nap üzenetét világszerte!
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. július 1.

Duran Duran újra

A ’80-as és ’90-es éveket uraló, angol Synth-pop banda, a Duran Duran első öt stúdiólemeze – ’Duran Duran’, ’Rio’, ’Seven and the Ragged Tiger’, ’Notorious’, ’Big Thing’ – újra megjelenik 2024. július 19-én bakelit és CD formátumokban, újonnan maszterelt változatban. Tovább

2024. június 10.

Orville Peck és Kylie Minogue meg Diplo

Az álarcos énekes, Orville Peck a magyarok két nagy kedvencével: Kylie Minogue-gal és Diploval kollaborált: itt a „Midnight Ride”. Tovább

2024. június 3.

Érkezik Charli XCX

2024. június 7-én érkezik Charli XCX 'BRAT' című, hatodik stúdióalbuma CD és LP formátumban, és egy izgalmas klublemeznek ígérkezik. Tovább

2024. május 6.

Új Dua Lipa lemez jelent meg

Végre megérkezett a pop koronázatlan királynőjének, Dua Lipának harmadik nagylemeze, a Radical Optimism, amely 11 dalból áll. Az énekesnő egyedüllétét kiemelő album első felvétele beszédesen az „End Of An Era” (azaz: egy éra vége) címet viseli és olyan slágerek gyűjteménye, mint a „Houdini”, a „Training Season” és az „Illusion”. Dua „pszichedelikus popként” írja le új lemezét, megjegyezve róla, hogy „olyan kiállások és különféle hangzások keveréke ez, amit ha csukott szemmel hallgatsz, akkor egy kész, vizuális világ tárul eléd”. Tovább

2024. február 7.

A Future Islands új klippel fejeli meg új lemeze megjelenését

Pár napja érkezett meg a Future Islands hetedik albuma, a "People Who Aren't There Anymore". A 12 dalos anyag az amerikai banda számára egy új fejezetet jelöl: habár közel két évtizede már, hogy megalakultak, továbbra is folyamatosan új zenei kihívásokkal szórakoztatják egymást és saját magukat. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky