3429 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2012. április 21. | Bertoni

Billboard Music Awards: megvan a jelöltek végleges névsora 

Copyright:

Május 20-án kerül sor az idei Billboard Music Awards átadásokra Las Vegasban. A díjakat a Billboard-listák helyezései, valamint a rajongói visszajelzések (az eladásoktól a közösségi oldalakon nyomon követhető tevékenységekig) alapján ítélik majd oda a 2011. március 1. és 2012. február 29. közé eső időszak alapján. 

22 különböző nemek, műfaj, életkor és egyéb szempontok mentén kialakított előadói kategóriában a legtöbbször természetesen Adele neve szerepel. Őt követik Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, Justin Bieber, Bruno Mars, Michael Buble, a Coldplay, Maroon5, Foo Fighters, illetve a klasszikusabb sztárok közül Bon Jovi, Eminem, Britney Spears, Shakira és például a U2.
 
A lemezek 10 kategóriában versenyeznek főleg műfajok szerint. Adele-tól a 19 és a 21 is szerepel a felsoroltak között, és meglepő módon ezzel (végre…) nincs egyedül, hiszen Lady Gagától a Born This Way, illetve a The Fame is jelölve lett a Top Dance Album-ok között, akárcsak a Casting Crowns-tól a Come To The Well és az Until The Whole World Hears a Top Christian Album-oknál. 
 
A dalokat 14 csoportra osztották. Adele a Rolling in the Deep-pel tarol 8 kategóriában (top100, digitális, rádiós, audio, videó, pop, rock és alternatív), és a Someone Like You is szerepel a sorban a Foo Fighters-től a Walk, valamint a Colplay Paradise-szal versenyben. Hasonló túlsúlyban az LMFAO a top100, digitális, rádiós, audio, videó, pop, rap, és dance kategóriákban a Sexy And I Know It mellett a Lauren Bennett-tel és GoonRock-kal közös Party Rock Anthem révén.
 
Leginkább tehát a Grammy-sek és a frissen felkapott tehetségek között dől majd el a verseny, csak egy-két régi motorosnak sikerült felkerülnie a listára. David Guetta és Britney Spears mellett hova lett például Madonna? Azt jelentené ez az összeállítás, hogy a zenekedvelők már egyáltalán nem hallgatnak 2000 előtti dalokat?
 
Forrás: billboard.com
 

Bertoni 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. július 8.

TINIE TEMPAH - WHOPPA

Tinie 2010-es, egetrengető berobbanása, a „Pass Out” után megérkezett a brit rapper legújabb dobása. A 31 éves londoni fenegyerek egy szuperszonikus kollaborációt hozott össze a mexikói Sofia Reyes és a kolumbiai szupersztár, Farina társaságában. A trió nemes egyszerűséggel tarolja a mezőnyt. Tovább

2020. július 7.

Nora En Pure & Lika Morgan a pörgős hétfőkhöz

Megérkezett a nyár és a hazai rádiók legújabb kedvence, Nora En Pure és Lika Morgan jóvoltából – itt az „In The Air”! Tovább

2020. június 25.

Ella Henderson – Take Care Of You

A többszörös platinalemezes, Brit Award jelölt Ella Henderson vadonatúj kiadvánnyal jelentkezett. Tovább

2020. június 25.

Soha véget nem érő videóklippel kápráztat el a TOP

A tavaly a Szigetet is felvillanyozó alternatív duó igen különleges módját választotta a klipgyártásnak: ezúttal saját rajongóit vetette be, így „Level of Concern” című dalukhoz egy never-ending és mindig megújuló klip készül. A jelen idő nem véletlen, hiszen éppen most is, valós időben forog, a YouTubeon. Tovább

2020. június 25.

Ezzel a klasszikussa Robin Schulz & Wesl berobbantja a slágerlistákat

Robin Schulz minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza, ami garantáltan a feldolgozás-kritikusok elismerését is viszi majd. Nem gyanú, hanem tény, hogy ez bizony a nyár slágere lesz!
  Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky