3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2012. március 30.

Megjelent a Compact Disco Eurovíziós dalának remix pakkja 

Copyright:

Soha nem tapasztalt érdeklődés övezte a Compact Disco Euróvíziós Sound Of Our Hearts dalának remix felkérését. A megkérdezett producerek közül, mindenki azonnal igent mondott a remix lehetőségre, így talán a legerősebb Compact Disco remix csomag készült el. Szerencsére számos olyan producer is vállalta a munkát, akiknek külföldön jól cseng a nevük, ezzel is elősegítve a dal nemzetközi promócióját. 

Íme, a közreműködő producerek, a teljesség igényével!
 
Midnight Run Remix - Az egyik legérdekesebb kollaboráció a remix lemezen, amit a zenekar egyik tagja Lotfi Begi és Szakos Krisztián készített. Krisztiánról annyit érdemes tudni, hogy éveken keresztül Magyarország legsikeresebb előadójának Ákosnak volt a producere és zenekarának tagja. Nevéhez fűződik több arany és platinalemez is. 
 
Analog Cuvée Remix - Az egyetlen olyan remix, amelyben a magyar folklór, és népzene kap főszerepet! A jellegzetes cimbalomhangzástól mindenkinek egyből a magyar puszta, a gulyás leves és a pálinka jut eszébe.
 
Karmatronic Radio Remix - Achilles F. Sparta egy Magyarországon élő olasz producer, akinek már több sikeres világhirű remix fűződik a nevéhez. Olyan neveknek készített remixet, mint Beyonce, Shakira, Britney Spears vagy éppen John Legend. Neve ismerősen cseng Európa majd összes rádiójában, és klubjában!
 
Lauer and Canard feat. Greg Note Remix - Remélhetőleg őket már senkinek nem kell bemutatni, hiszen a tavalyi év legnagyobb klubslágerének remixe az ő nevükhöz fűződik nevezetesen a Wawa - Sombrita. Ezen a lemezen egy nem szokványos átirattal szerepelnek, hiszen a tőlük megszokott tempónál egy sokkal lassabb remixet készítettek.
 
Monoscope Remix – a már fentebb említett, Szakos Krisztián önállóan elkészített remixe
 
Nobody Moves Remix - Magyarország egyik legsikeresebb producer párosáról, Androról és Pixáról van szó akik, egy igazán izgalmas Dubstep átirattal szerepelnek a lemezen. Andro tavaly az év dj-je volt Magyarországon, és produceri munkáiban is ért már el sikereket Európa szerte. Pixa pedig több sikeres magyar előadó producere.
 

Stereo Palma Remix – Már évek óta tervezték, hogy készítenek egy Compact Disco remixet, de valami mindig közbe jött. Most sem volt könnyű a dolog, hiszen az eredeti tempó, komoly akadály volt. Ezért Csabi újra énekelte a dalt kimondottan a remixek miatt, és így elkészülhetett végre a Stereo Palma Remix. Náksi Attila és Brunner Zsolt (aka Stereo Palma) már játszottak tavaly Bakuban, ami elmondásuk szerint is egy nagyszerű város. Reméljük a Compact Disco is büszkén fog hazatérni onnan! 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. február 8.

Huszonhét másodpercnyi ironikus társadalomkritika a Junkiestól

A dal egy görbe tükör, kritika a világunk figyelemhiányos viselkedésére, koncentrációs zavaraira. - Junkies. Tovább

2024. február 8.

Nyers, őszinte képek fűszerezik az Anyu ez hangos újdonságát

Új dallal jelentkezik a 2020 óta aktív Anyu ez hangos. A formáció magyar nyelven, pop-rock stílusban alkot, és olyanok erősítik, mint Potyka Tamás (ének), Siffel István (gitár),  Bozsóki Márk (basszusgitár), valamint Domokos Miklós (dob). A csapat korábban olyan dalokkal jött elő, mint a „Popkirály”, a „Hős”, a „Legnagyobb ellenségem”, a "Z generáció", a "Már nem", a Nem vagyok jó", vagy éppen a "Jobb volt nélküled". Tovább

2024. február 6.

Németh Alajos Lojzi az Artisjus újraválasztott elnöke

Újabb két évre Németh Alajos Lojzit választották a szerzői egyesület elnökének. A Bikiniből ismert dalszerző-előadó második alkalommal tölti be ezt a tisztséget, és sürgeti a jogdíjak inflációs értékkövetését. Tovább

2024. február 6.

Alig néhány fesztiválkoncertet ad idén Azahriah

Jóból keveset adnak, tartja a mondás, s így van ez Azahriah 2024-es fesztiválfellépéseivel is. Nem lesz sok belőlük – ám azokon szokás szerint mindent belead majd a színpadon. A rajongóknak ugyanakkor nem árt előre tervezniük, hiszen mindössze hat fesztiválon láthatják kedvencüket az idén, természetesen valamennyi helyszínen kiemelt fellépőként. Tovább

2023. november 8.

Megjelent a Belmondo új lemeze

Bakelit formájában jelent meg a Belmondo legújabb zenei anyaga, amelyen az utóbbi 2-3 év Czutor szerzeményei és négy vadonatúj dal hallható. Petőfi születésének 200 éves évfordulója előtt tisztelegve a költő három versét is megzenésítette a zenekar, sőt az album címét is („Királyok kutyái”) az egyik Petőfi vers, „A kutyák dala” adta. További érdekesség, hogy két zenei kollaboráció hallható rajta. A lemez első dala („A fákról a formád jut eszembe”) Volosinovszky György színész és a Belmondo közös szerzeménye, előadása. Az utolsó szám pedig egy Müller Péter Sziámival közös darab, a „Lakik bennem egy kisgyerek”. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky