3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2012. március 1. | Schimi

New Order: Újra forog a Föld 

Copyright:

A jó öreg New Order még öregebb „World in Motion” című mára már klasszikus slágerét a modern brit rap zene segítségével szeretné felfrissíteni. Tinie Tempah és Dizzee Rascal merült fel, mint lehetséges közreműködő. Mind a két srác angol rapper, Tinie szekere talán most jobban megy, az ő neve „Pass Out” című sláger miatt lehet ismerős. 

A legendának számító, honnan máshonnan, mint Manchester-ből származó angol együttes elsőként 1990-ben rukkolt elő a fent említett slágerével az akkori világkupa döntő alkalmával. Egy lehetséges közös munka keretein belül Tinie és Dizzee működhetnek közre a dal feldolgozásában, amit az ez év júniusi angliai EB során mutatnának be.
Korábban is tervezték az együttműködést elsősorban Dizzee-vel, de akkor a rapper elfoglaltságai miatt erre nem volt lehetőség, ekkor került a képbe Tinie is. Nincs szó versenyeztetésről, hiszen mind a két srác elfér bőven a színpadon, sőt így még nagyobbat is üthet a dolog  a New Order szerint is.
 
Azt hozzá kell tennem, hogy nagyon titokzatosak a körülmények, néhány infót elhintettek, de nem erősítette meg egyik fél sem, hogy valójában mire is készülnek.
 
Egy biztos, ajánlom a New Order rajongók figyelmébe, hogy a banda áprilisban és májusban turnézik Angliában és a „Bestival” egyik fő attrakciója lesz.
 
Most saját legnagyobb örömömre küldöm nektek sok szeretettel személyes kedvenc számomat a New Order előadásában, csak az érzés kedvéért.
 
Forrás: NME
 

Schimi 

 

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2021. április 23.

Újra lecsap a Gojira

A kétszeres Grammy-jelölt Gojira 2021. április 30-án csap újra a húrok közé várva-várt hetedik albumán. Tovább

2021. április 23.

Új Birdy-lemez

2021. április 30-án jelenik meg az angol énekesnő vadonatúj, negyedik stúdióalbuma. A 'Young Heart' 16 varázslatos dallal negyedik stúdióalbuma. A 'Young Heart' 16 varázslatos dallal érkezik. Tovább

2021. március 26.

Amerikai nosztalgia: megjelent Lana Del Rey új albuma

A Norman Fucking Rockwell! őszinte és önreflexív dalai után az Egyesült Államokon keresztül vezet az út. A Chemtrails Over The Country Clubon szereplő dalok főként a déli államok hangulatát idézik, de a Yosemite hallgatása közben például már Kaliforniába csöppenünk. Tovább

2021. március 25.

Sting legendás duettjei egy helyen: megjelent a Duets

A 17-szeres Grammy-díjas énekes nemcsak a The Police sikereivel, valamint szóló dalaival írta be magát a poptörténelembe, hanem olyan duettekkel is, mint a Cheb Mamival közös Desert Rose, az It’s Probably Me Eric Claptonnal, vagy a 44/876, Shaggy közreműködésével. Tovább

2021. március 25.

Birdy új dala

Birdy újabb dalt villant meg 2021. április 30-án megjelenő „Young Heart” című albumáról Birdy. Az énekesnő „Deepest Lonely” című szerzeménye egy újabb képet fest a közelgő lemezről, ami egy merőben új művészi irányt mutat. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky