3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2011. június 1.

Képek! A legszexisebb underground csajok - külföld

Copyright:

Végtelenül igazságtalannak tartjuk, hogy csak a szupersztárok és a celebek lehetnek szexisek! És mi van az underground énekesnőkkel? Nagy előnyük általában, hogy tényleg tudnak énekelni, nem ismerik az Auto-Tune hangzást és mellé igenis szépek! Összeválogattuk nektek a legszebb hazai és külföldi underground énekesnőt! Tudjátok; SZERINTÜNK!

Róisín Murphy
A Moloko-ból ismert Róisin Murphy, akiknek talán a Sing it back volt a leghíresebb slágere, 2004 óta kezdett szólókarrierbe. Azóta három albuma jelent meg, a legutóbbi, ami tavaly jött ki, a hangzatos és sokat mondó Orally fixated debütdallal hódított.
 
 
Kelly Ogden
A pop-punk zenekar, a Dollyrots vezetője Kelly Ogden. A Because I’m awesome c. szám, ami a második lemezük címadója volt. Az Independent Music Awards egyik díját is hazavihették és ez a dal feltűnt több sorozatban és filmben is.
 
 
Anna Calvi
2010. októberében egy csapásra beírta a nevét a köztudatba, a Jezebel c. számmal. Az idén év elején megjelent, nemes egyszerűséggel Anna Calvi címet kapott albuma már akkor tarolt, mikor kidobták a lemezt. Európa több országában is egész jó kezdőhelyezést ért el az eladási listákon. A koncertjein magával ragadó, mind a gitárjátéka, mind a lénye elvarázsolja a nézőit.
 
 
PJ Harvey
Anna Calvi stílusát gyakran hasonlítják PJ Harvey-éhoz, Polly Jean Let új albumához készült England Shake tizenkét részes klipsorozata (aminek elkészítéséhez Seamus Murphy-t kérte fel) napjainkban a végéhez közeleg. Már a ’90-es évek eleje óta része a napjainknak, először trióban játszott, aztán rájött, hogy a szólókarrier jobban fekszik neki. Azóta sikert-sikerre halmoz, idén például a Portisheaddel is fel fog lépni.
 
 
Meiko
Az amerikai Meiko 2007-ben adta ki első albumát, ami később a Billboard 14. helyéig jutott el. A kisasszony ¼-ed részt japán, amitől különösen bájos. Under my bed c. dala kapcsán elképzelhető, hogy sokan nem csak az ágy alatt éreznék jól magukat.
 
 
Kate Nash
Kate karrierjét tulajdonképpen a myspace indította be, azóta már a nagy fesztiválok rutinos fellépőjévé vált. 2010-ben jelent meg a második albuma, My best friend is you címmel. Hát a best friend is valami, nem?
 
 
Florence Welch
A Florence and the Machine névadója ill. frontcsaja, akinek 2009-ben jelent meg a Lungs c. debütalbuma, ami abban az évben mindent vitt és a brit albumeladási listákon is jól megszokott vendég volt sokáig. Dolgozott együtt Fatboy Slimmel is.  Florence diszlexiás, depressziós és álmatlanságban szenved… nem lehet egyszerű kiscsaj.
 
 
Fredrika Stahl
Énekel, gitározik, zongorázik, zenét ír… A Twinkle, twinkle c. számát felhasználták a Nissan a reklámjában, így ha a hölgy nem is feltétlenül ismerős, a hangját már biztosan hallottuk. Mostanság a 2010 végén megjelent új albumával, a Sweep me away-jel hívja fel magára a figyelmet.
 
 
Leslie Feist
A kanadai Feist a 2008-as Juno Awards nagy nyertese, mivel 5 díjat vihetett haza. A legutóbbi, The Reminder c. albumáról dokumentumfilm is készült, így Feist a kulisszák mögé is engedett egy kis bepillantást.
 
 
Nouvelle Vague
Erről éreztem a legkevésbé, hogy bármi plussz infot is kéne mondani, hiszen a hazánkban is jól ismert és szeretett banda dalait és nőit. Camile Dalmais, Mélanie Pain, Marina Céleste és Mareva Galanter is a Nouvelle Vague-hoz köthető. Lehet, hogy nem csak az énektudás, hanem a szépség is a zenekari tagság feltétele?
 
 
Mette Lindberg  
Mette Lindberg az Asteroids Galaxy Tour énekesnőjeként, Dánia egyik legjobb alterpop zenekara élén áll. The sun ain’t shining no more c. számukat lehetetlen megunni. Meg Mette-t is.
 
 
Priscilla Ahn
Fellépett már a Jay Leno Show-ban és a dalai a Grace Klinikában több dalát is hallhattuk. Most a When you grow up az aktuális száma. Ha már felnövés, legalább nem számít pedofíliának, ha Priscilla-ért rajongunk.
 
 
Alison Mosshart
A Kills tehetséges énekesnője, aki már ezzel beírta magát a történelembe. Új albumuk, a Blood Pressures egy ideje már kézzel fogható. Alison sokszínűségéről árulkodik, hogy közreműködött a Placebo Meds-ében is. És mellesleg elég dögös...
 
 
Elly Jackson
Kezdjétek el beírni a google-ba elly nevét és javaslatként hamar kijön az, hogy elly jackson leszbikus. Tehát elég elég evidens ez a a kifejezés Elly-vel kapcsolatban. Ő egyébként a La Roux elektropop duó tagja, aki az iménti témáról így nyilatkozott: „Én nem vagyok se férfi, se nő, csak a szex érdekel.” Továbbragozzuk?
 
 
Charlotte Gainsbourg
Színésznőként és énekesnőként is ismerhetjük, játszott pl. a 21 Grammban, ami azért egy iszonyat jó film. Ő is azoknak a csajoknak a sorát gyarapítja, akinek a dalát (Perfect Little Accident) beválaszották a Grace Klinika betétdalai közé. A francia sztárral, Étienne Daho-val az „It”-et adta elő.
 
 
Amy MacDonald
A This is the life-fal tört be a skót énekesnő. Második albuma: A Curious Thing címmel hasonlóképp sikeres számokat tartalmaz, pl. a Don’t tell me that it’s over-t. És fellépett már a U2-val is. Nagy karrier áll előtte!
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2021. szeptember 28.

Circuit des Yeux a levegőben úszva harangozza be új albumát

Megérkezett a második dal és videóklip Circuit des Yeux, vagyis Haley Fohr, amerikai énekesnő-zeneszerző 2021. október 22-én megjelenő, "-io" című lemezéről, mely egyben a Matador Records kiadós debütálása is. Tovább

2021. szeptember 28.

A Radiohead új klippel és virtuális kiállítással nyitja az őszt

Videóklipet kapott a Radiohead nemrég megjelent dala, az "If You Say the Word", ami november 5-én érkező újrakiadás csomagjuk, a "KID A MNESIA" első előfutára. Az egyszerre nyomasztó, mégis magával ragadó kisfilm Kasper Häggström, norvég rendező keze munkája. Tovább

2021. augusztus 30.

Trent Reznorral és Atticus Ross-szal készített közös albumot Halsey

Az amerikai énekesnő 13 vadonatúj dalának producerei az Oscar-, Grammy-, és Golden Globe-díjas Trent Reznor (Nine Inch Nails) és Atticus Ross voltak. Ez volt az első olyan album, amelyet Reznor és Ross egy másik előadónak készített – a lemezen egyébként feltűnik Dave Grohl (Foo Fighters), Lindsey Buckingham (Fleetwod Mac) és Pino Palladino (NIN, The Who, John Mayer Trio) is. Tovább

2021. augusztus 30.

Fantasztikus újrakiadással jelenik meg a The Beatles utolsó stúdióalbuma

1969. január 2-án John Lennon, Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr gőzerővel belevetették magukat a próbákba, hogy végre visszatérhessenek oda, ahol igazán otton érzik magukat: a színpadra. Tovább

2021. május 8.

Új Coldplay

Chris Martinék 2019-ben jelentkeztek utoljára újdonsággal, de most végre megtörték a hallgatást. A zenekarra jellemző lélekig hatoló zene és őszinte szöveg a „Higher Power”-ben is szenzációsan talál egymásra, a végeredmény egy igazán felemelő, rádióbarát szerzemény lett. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky