3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2011. május 27. | NG

Kate Moss: Mick Jagger egy szexisten!

Copyright:

Kate Moss, a világ egyik legkeresettebb modellje egy interjú során Mick Jaggert a zene szexistenének nevezte. A brit hölgy közismert a rock iránti imádatáról. Most azt is megtudhatjuk, a hangzáson és a ritmuson túl ki dobogtatja meg Kate szívét.

Kate rendszeres látogatója a zenei fesztiváloknak, időnként az ex-pasija zenekarával együtt énekel, és jelenleg Jamie Hince (The Kills) menyasszonya.
 
Moss kisasszony zenei ízlése elég vegyes, de szeret a rock idősebb csillagaival lazítani. Ez nem csak a zenehallgatásra korlátozódik, személyesen is szereti velük elengedni magát. Igazi Stones rajongó, Mick Jaggert a kedvencei között említi.
 
- Mick Jagger, David Bowie, mindketten szexistenek! – válaszolta, amikor arról kérdezték, kik a kedvenc zenészei – Amúgy meg Lady Gaga újra divatba hozta, hogy igazán extravagánsan öltözhet fel egy nő.
 
Kate egy nyolc éves kislány édesanyja, Jefferson Hack az apa. Ez a kapcsolat már a múlté, viszont Lila születését tartja élete legnagyobb eredményének, egészen megmámorosodott a szülés pillanatában.
 
- Amikor világra hoztam Lila-t, csak arra tudtam gondolni, hogy „Igen, tényleg megcsináltam! - mesélte nevetve a Gala magazinnak.
 
Kate és Jamie idén nyárra tervezik az esküvőt, habár a menyegző részleteit továbbra is titokban tartják. A 37 éves modell nem akar tovább várni arra, hogy végigsétálhasson a padok között, és egy újabb bébi érkezését is kilátásba helyezte.
 
- Először férjhez megyek. – válaszolta, amikor a jövőbeni terveiről faggatták. - Talán még több gyerek? Ki tudja, mit hoz a jövő. A karrieremmel minden rendben van.
 
Úgy tűnik, a viharos, vad és cseppet sem unalmas modell-életet felváltja egy nyugodtabb, családias hangulatú hétköznapokból álló valóság. Remélhetőleg ez a magabiztosság a jövőben is megmarad, amikor az ifjú pár szembetalálkozik a mézeshetek izgalma után a mindennapokkal.
 
Azonban abban egyet kell értenünk Moss kisasszonnyal, hogy Mick Jagger egyike azoknak a férfiaknak, akik a korral csak szexisebbek lesznek, a tapasztalat csak előnyükre vált és ahogy a „Hair”-ben mondták: Sosem rúgnánk ki az ágyunkból!
 
Forrás: music-news.com

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. február 7.

A Future Islands új klippel fejeli meg új lemeze megjelenését

Pár napja érkezett meg a Future Islands hetedik albuma, a "People Who Aren't There Anymore". A 12 dalos anyag az amerikai banda számára egy új fejezetet jelöl: habár közel két évtizede már, hogy megalakultak, továbbra is folyamatosan új zenei kihívásokkal szórakoztatják egymást és saját magukat. Tovább

2024. február 6.

The Black Keys - új lemez és turné

A The Black Keys új dallal rúgja be 2024 motorját: mától minden platformon elérhető a Beautiful People (Stay High). Az új track egy új bejelentést is hozott: április 5-én érkezik a Grammy-díjas, ohiói banda tizenkettedik stúdióalbuma, az Ohio Prayers. Érdemes nyitott szemmel járni, mert hamarosan egy nemzetközi turné részleteiről is értesülhetünk! Tovább

2024. február 5.

A Cocteau Twins újra kiadta utolsó két lemezét

Újra kiadta utolsó két albumát punk gyökerekből sarjadó, majd a dream pop műfaj úttörőjévé váló skót Cocteau Twins. Apró érdekesség velük kapcsolatban, hogy az énekesnőjükről, Elisabeth Fraserről ősszel elneveztek egy aszteroidát... Az 1979 és 1997 között aktív csapat az 1993-as "Four-Calendar Café" és az 1996-os "Milk & Kisses" című kiadványaikat frissítette fel, ezúttal a 4AD kiadó gondozásában. A lépés különlegessége, hogy az Amerikai Egyesült Államokban a két lemez most először lesz kapható vinylen is. Tovább

2023. október 2.

A The National meglepetésalbummal jelentkezik

A The National egy meglepetéslemezzel örvendezteti meg rajongóit: a banda múlt pénteken a Cincinattiben tartott Homecoming Festival nevű eseményén jelentette be a 12 dalos album mai érkezését. A "Laugh Track" az áprilisban kiadott "First Two Pages of Frankenstein" című korong kísérője, szerzeményei nagyrészt ugyanabban az időszakban születtek. Tovább

2023. október 2.

Megérkezett az új Ed Sheeran

A korábbihoz hasonlóan az ’Autumn Variations’ lemezt is a Grammy-díjas The National indie-zenekar tagja, Aaron Dessner produceri közreműködésével hozták tető alá, akit közös barátjukon, Taylor Swiften keresztül ismert meg Ed Sheeran. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky