3426 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2011. február 10. | Joss Beaumont

Korhatáros videó! Miley Cyrus irtóra bánja az egészet

Copyright:

A Hannah Montana című tévésorozat éneklő sztárja, sok tini kedvence elismerte, nagy hibát követett el, amikor beszívva beleegyezett, hogy videofelvételt készítsenek róla. A 18 éves énekesnő szánja-bánja, de elmondta: sosem használtam azelőtt hallucinogént! Na, ez máris felmenti a kiscsajt minden alól.

Néhány hete egy - amúgy elég vicces - videó került ki a megosztó oldalakra, miszerint a mindössze 18 éves „Hannah Montana” sztár, Miley Cyrus buliban a társasági élet hőseként, úgy szív be (Salvia nevű drogot), hogy közben videón rögzítették. A tinik bálványa úgy borult meg kb. egy perc alatt, hogy tulajdonképpen csak vihogni tudott hülyén, de valahogy csöppet sem volt hihető az a nyilatkozata, hogy először próbálta a drogozás eme formáját.

- Nagyon bánom, hogy ez történt. – mondta a sztár a Marie Clairemagazinnak - Sok tizenéves próbálja ki a különböző drogokat, de ők nem Miley Cyrus, aki sokak példaképe lett a „Hannah Montana” időszaka alatt. Hibát követtem el, hogy kipróbáltam.

A nemzetközi sajtó arról beszél, hogy Miley féktelen bulizásai mögött szülei válása áll, amit kissé nehezen dolgoz fel a „művésznő”. A szülők tavaly októberben, mintegy 17 évnyi házasság után dobta be a törülközőt és végleg külön mentek.

- Mindenkit rosszul érint, ha zűrök vannak a családban, de továbbra is él a remény és én is optimistán kezelem az egész helyzetet. – mondta kissé keserűen Miley.

Miley Cyrus így őrült módon temetkezett a munkába, ráadásul nagy segítségére van a búfelejtésben új barátnője, Demi Moore.

- Demi Moore nagyon nagy segítségemre volt az utóbbi hetekben. Olyan ő kicsit, mintha a második anyám lenne, annyit beszélgettünk. Jó érzés és ez látszódik a munkáimban is, mondjuk a képernyőn.

Joss Beaumont

Forrás: music-news

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. február 17.

Hallgass bele az új Pearl Jam-dalba még a megjelenés előtt!

A Superblood Wolfmoon a zenekar és a Powster kreatív stúdió közösen fejlesztett, augmented reality alkalmazásában érhető el. Az app használata nagyon egyszerű: mindössze annyit kell tennünk, hogy a Hold felé tartjuk a telefonunkat. Először különböző animációk jelennek meg, majd elindul az új dal – amit a rajongók így majdnem egy héttel a megjelenés előtt hallgathatnak meg (egyébként február 19-től elérhető mindenki számára). Tovább

2020. február 17.

Márciusban érkezik az új X Ambassadors EP

A Belong 2020. március 6-án jelenik meg, és a nagyzenekari kísérettel íródott, Everything Sounds Like A Love Song már meghallgatható róla. Tovább

2020. február 11.

 Mostantól minden szülinapos erre rázza! - ANNE-MARIE: BIRTHDAY

A fantasztikus Anne-Marie igazi slágervárományossal tért vissza - itt a „Birthday”! Tovább

2020. február 5.

Csábító horvát énekesnő táncol fel a slágerlistákra

Horvátországban már szupersztárként tekintenek La Lanára, akiből nagy eséllyel hamarosan világszerte ismert híresség válik. Tovább

2020. február 4.

Let’s get PHYSICAL! - Itt az új Dua Lipa szám

Ha létezne slágergyár, akkor egészen biztos, hogy Dua Lipa lenne az elnöke. Megjelent a brit fiatal tehetség legújabb dala, a „Physical”, ami garantáltan szerelem első hallásra. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky