3429 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2010. október 3. | déka

Videó! Milla Jovovich mellei és a Radiohead

Copyright:

Legutoljára egy Chuck Palahniuk regényből készült moziról (Choke) hittük azt, hogy a Radiohead írta a zenéjét. Közben kiderült, az egész csak kamu volt, most azonban újabb pletykák terjengenek, melyeket nem más, mint Edward Norton indított el. Ezek szerint Thom Yorke és pereputtya John Curran új filmjéhez, a Stone-hoz írt zenét.

Az egyébként rohamtempóban készült filmről eddig csak jó híreket kaptunk: Milla Jovovich már az előzetesben kivillantja mellét (a türelmetlenebbek kedvéért: 1:45), Edward Norton és Robert De Niro pedig állítólag hatalmasat alakít. Egy interjúban most Norton azt is hozzátette, hogy a Radiohead kicsit besegít a film zenéjébe.

Pontosabban, Greenwood és Yorke "irgalmatlan mennyiségű" "hangzó kísérletet" bocsátott a film zeneszerzőjének rendelkezésére. Ahogy Norton mesélte: "a Radioheades srácok a barátaim, és mikor Londonban találkoztam Johnny Greenwooddal, megkérdeztem tőle, hogy ők mit vennének fel egy ilyen emberfeletti hangulathoz, ami a filmben megjelenik."

Ezután Thom Yorke és Greenwood felvették a jó csomó - már említett - zenei kísérletet, főként "bizarr ambientes cuccokat", majd átküldték a rendezőnek, aki tovább küldte John O'Briennek, a hivatalos zeneszerzőnek. Még nem tudni pontosan, hogy ezek a hangzóanyagok biztosan megjelennek-e a filmben, de az biztos, hogy a film így is nagyot fog tarolni.   

A Stone-ban egyébként Edward Norton egy börtönbüntetését töltő gyújtogatót alakít, aki feleségével (Milla Jovovich) egyetemben bármit megtenne érte, hogy nevelőtisztje (De Niro) segítségével elérje, hogy szabadon engedjék. A film október 8-án érkezik a mozikba.

déka

Forrás:boffo.com


[link]

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. július 8.

TINIE TEMPAH - WHOPPA

Tinie 2010-es, egetrengető berobbanása, a „Pass Out” után megérkezett a brit rapper legújabb dobása. A 31 éves londoni fenegyerek egy szuperszonikus kollaborációt hozott össze a mexikói Sofia Reyes és a kolumbiai szupersztár, Farina társaságában. A trió nemes egyszerűséggel tarolja a mezőnyt. Tovább

2020. július 7.

Nora En Pure & Lika Morgan a pörgős hétfőkhöz

Megérkezett a nyár és a hazai rádiók legújabb kedvence, Nora En Pure és Lika Morgan jóvoltából – itt az „In The Air”! Tovább

2020. június 25.

Ella Henderson – Take Care Of You

A többszörös platinalemezes, Brit Award jelölt Ella Henderson vadonatúj kiadvánnyal jelentkezett. Tovább

2020. június 25.

Soha véget nem érő videóklippel kápráztat el a TOP

A tavaly a Szigetet is felvillanyozó alternatív duó igen különleges módját választotta a klipgyártásnak: ezúttal saját rajongóit vetette be, így „Level of Concern” című dalukhoz egy never-ending és mindig megújuló klip készül. A jelen idő nem véletlen, hiszen éppen most is, valós időben forog, a YouTubeon. Tovább

2020. június 25.

Ezzel a klasszikussa Robin Schulz & Wesl berobbantja a slágerlistákat

Robin Schulz minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza, ami garantáltan a feldolgozás-kritikusok elismerését is viszi majd. Nem gyanú, hanem tény, hogy ez bizony a nyár slágere lesz!
  Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky