3426 zenekar 12454 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2009. február 12. | Ritka

Botrány! Megverték a gyönyörű énekesnőt

Copyright:

Chris Brown és Rihanna Grammy átadó helyett a rendőrségen és kórházban kötöttek ki. Az amerikai énekes állítólag erőszakos volt barátnőjével, akit csúnyán helyben hagyott. Az esetet nem tudta szavak nélkül hagyni a család, zenésztársak sem.

Állítólag a 19 éves amerikai énekes és jövő héten 21. születésnapját ünneplő barbadosi énekesnő balhéja a Grammyt megelőző bulin tört ki, s mikor fokozódott, elhajtottak Brown Lamborghinijével, egy szemtanú pedig hívta a rendőrséget. Brown később feladta magát a Los Angeles-i rendőrörsön, ahonnan végül 50ezer dollár óvadékért elengedték.

Ahelyett, hogy a Grammy átadón énekeltek volna…Most pedig Chris nem szívesen látott vendég lett. Egyik szponzora lelépett, az NBA All-Star hétvégére pedig visszavonták megjelenését. Rihanna is lemondta malajziai fellépését, ehelyett a hatóságoknak segít a nyomozásban. Egyelőre Chris és Rihanna hallgat az esetről, egyelőre weboldalaikon sem olvasható semmi az esetről.

Az eset nem csupán a családtagokat, barátokat, rajongókat viselte meg, hanem elszomorította a pályatársaikat is.

Chris Brown egykori mostohaapja, Donnelle Hawkins nem volt meglepődve, mikor hallott a történekről. Azt mondta, a sztárnak vállalnia kell a felelősséget tetteiért. Mikor arra kérdeztek rá, egyáltalán elhiszi-e, hogy Chris erőszakos volt Rihannával, csak ennyit reagált - Nem volnék meglepve. Ugye-ugye… a családi minta. Ugyanis ahogyan azt az énekes korábban megszellőztette, édesanyjának is többször esett fizikai bántódása Hawkins révén. Elmondta, hogy utálja mostohaapját, és emlékszik, mikor verte édesanyját, és ő csak sírt, míg anyukájának folyt a vér az orrából. Bár erre a mostohaapa másként emlékszik, szerinte vita volt, de kezet nem emelt feleségére. Szerinte ő csupán azért lett a feketebárány, mert Chris nem tudott túllendülni azon, hogy anyukája elhagyta édesapját. Hawkins – állítása szerint – megpróbált mindent, hogy tökéletes pótapaként funkcionáljon, de nem ment, ő lett a “rossz fiú”.

Rihanna nagymamája, Clara Brathwaite is megszólalt az ügyben. A barbadoszi Daily Nation lapnak nyilatkozva közölte, hogy unokája jól van, a rajongóknak nem kell érte aggódniuk. Igyekezett elhessegetni azokat a pletykákat is, miszerint az eset során Rihanna orra eltört volna.   Ellenben több híradás tudósított arról, hogy Rihanna különböző sérüléseket szenvedett el barátja erőszakossága által. Állítólag az énekesnő arcán és testén ütésnyomok, borzasztó sérülések éktelenkednek. Az egyik forrás szerint a szépség orra vére eleredt és felrepedt a szája is.

Kanye West, az amerikai R&B énekes elkeseredésének adott hangot. Igaza van abban, hogy függetlenül attól, ki mennyire ismert vagy miben dolgozik, az ilyen eseteknek nem szabadna megtörténnie. Rihanna barátjaként és fellépőtársaként aggodalmát fejezte ki az eset kapcsán, és hangsúlyozta, számára az énekesnő olyan, mintha a kishúga lenne, ezért bármi segítségre van szüksége, azonnal fordulhat hozzá bármilyen helyzetben.

Lionel Richie, aki már volt elítélve exneje verése miatt, azt tanácsolta a fiatal sztároknak, hogy ne bújjanak el, hisz nincsenek titkok, nem lehet elrejteni az ilyen eseményeket, hanem szembesüljenek a történtekkel, álljanak a kamera elé, és mondják el, “igen, én tettem, ez történt”. Titkolni, bujkálni nem lehet, ezt a helyzetet kezelni kell valahogy.

Mindenesetre Rihanna együttműködik a rendőrséggel. A zsaruk lefotózták sérüléseit, mielőtt a kórházba vitték volna az énekesnőt. Bár – tegyük hozzá – hivatalos szervek még nem erősítették meg, hogy a Chris Brown által bántalmazott nő egyáltalán Rihanna volna. De tény, hogy a hírforrások és szemtanúk mind őt nevezték meg. Egyikük szerint Rihanna a hátsó ajtón érkezett a kórházba nagy napszemüvegben biztonsági őrökkel övezve. Majd egy órán át faggatták az esetről, miközben nagyon szomorú volt és sírt is.

Az énekesnő családja már azt is fontolóra vette, hogy Los Angeles helyett Barbados legyen Rihanna régi-új otthona, mert távol szeretnék őt tartani Christől. Ki tudja, vajon mi lesz a több mint egy éve járó pár sorsa? Remélhetőleg hamarosan kiadnak az érintettek hivatalos nyilatkozatot a történtek kapcsán, hogy a homályos részletek is kitisztuljanak, és a teljes információ tudatában lehessen megítélni a szombat esti csetepatét. Addig is bízzunk abban, hogy az Unfaithful, az Umbrella, a Rehab, a Live Your Life és megannyi nagy sláger énekesnője valóban jól van.

Ritka

Forrás: mtv.com

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. január 16.

Édesapja szerepel James Blunt új klipjében

Az eddigi talán legmeghatóbb szerzeményéhez készített videót James Blunt. A brit popénekes haldokló édesapjának írta „Monsters” című dalát, amihez egy megindító és szívhez szóló klipet is megálmodott, amelyben súlyosan beteg édesapja is szerepel. Tovább

2020. január 15.

Robin Schulz a robot

A világ egyik legkedveltebb producere, a havi 17 millió hallgatóval büszkélkedő Robin Schulz erősen indítja 2020-at. Igazi fülbemászó trackkel van dolgunk, amihez egy robotos, futurisztikus videó is készült. A német sztár friss „In Your Eyes” című dalához ezúttal Alidát kérte fel közreműködőnek, ugyanis szeretné, ha a hallgatók megismernék az énekesnő hangját. Tovább

2020. január 9.

73 éve született David Bowie - kiadatlan dal jelent meg!

A feledhetetlen David Bowie január 8-án ünnepelte volna születésnapját – egy korábban még nem hallott dalával emlékezhetnek rá a rajongók. 73 éves lenne... Tovább

2019. december 29.

Taylor Swift is énekel az új Macskák filmzenéjében

Az énekesnő egy teljesen új dalt is írt a lemezre: a Beautifiul Ghosts-on a legendás musical atyjával, Andrew Lloyd Webberrel együtt dolgoztak. A Macskák 2019. december 26-tól látható a magyar mozikban. Tovább

2019. december 21.

Új Slipknot klip

A Grammy-díjas Slipknot új albuma, a „We Are Not Your Kind” a megjelenés óta fix helyet foglal a toplisták élén, most pedig a Youtube-on is szépen pörög felfelé vadiúj klipjük nézettsége. A metálbanda ezúttal nem csak a rajongók fülét kényezteti zúzós dallamokkal, hanem a szemét is, ugyanis egy látványos és színes klipet is készítettek „Nero Forte” című dalukhoz. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky