3428 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2009. február 12. | Ritka

Botrány! Megverték a gyönyörű énekesnőt

Copyright:

Chris Brown és Rihanna Grammy átadó helyett a rendőrségen és kórházban kötöttek ki. Az amerikai énekes állítólag erőszakos volt barátnőjével, akit csúnyán helyben hagyott. Az esetet nem tudta szavak nélkül hagyni a család, zenésztársak sem.

Állítólag a 19 éves amerikai énekes és jövő héten 21. születésnapját ünneplő barbadosi énekesnő balhéja a Grammyt megelőző bulin tört ki, s mikor fokozódott, elhajtottak Brown Lamborghinijével, egy szemtanú pedig hívta a rendőrséget. Brown később feladta magát a Los Angeles-i rendőrörsön, ahonnan végül 50ezer dollár óvadékért elengedték.

Ahelyett, hogy a Grammy átadón énekeltek volna…Most pedig Chris nem szívesen látott vendég lett. Egyik szponzora lelépett, az NBA All-Star hétvégére pedig visszavonták megjelenését. Rihanna is lemondta malajziai fellépését, ehelyett a hatóságoknak segít a nyomozásban. Egyelőre Chris és Rihanna hallgat az esetről, egyelőre weboldalaikon sem olvasható semmi az esetről.

Az eset nem csupán a családtagokat, barátokat, rajongókat viselte meg, hanem elszomorította a pályatársaikat is.

Chris Brown egykori mostohaapja, Donnelle Hawkins nem volt meglepődve, mikor hallott a történekről. Azt mondta, a sztárnak vállalnia kell a felelősséget tetteiért. Mikor arra kérdeztek rá, egyáltalán elhiszi-e, hogy Chris erőszakos volt Rihannával, csak ennyit reagált - Nem volnék meglepve. Ugye-ugye… a családi minta. Ugyanis ahogyan azt az énekes korábban megszellőztette, édesanyjának is többször esett fizikai bántódása Hawkins révén. Elmondta, hogy utálja mostohaapját, és emlékszik, mikor verte édesanyját, és ő csak sírt, míg anyukájának folyt a vér az orrából. Bár erre a mostohaapa másként emlékszik, szerinte vita volt, de kezet nem emelt feleségére. Szerinte ő csupán azért lett a feketebárány, mert Chris nem tudott túllendülni azon, hogy anyukája elhagyta édesapját. Hawkins – állítása szerint – megpróbált mindent, hogy tökéletes pótapaként funkcionáljon, de nem ment, ő lett a “rossz fiú”.

Rihanna nagymamája, Clara Brathwaite is megszólalt az ügyben. A barbadoszi Daily Nation lapnak nyilatkozva közölte, hogy unokája jól van, a rajongóknak nem kell érte aggódniuk. Igyekezett elhessegetni azokat a pletykákat is, miszerint az eset során Rihanna orra eltört volna.   Ellenben több híradás tudósított arról, hogy Rihanna különböző sérüléseket szenvedett el barátja erőszakossága által. Állítólag az énekesnő arcán és testén ütésnyomok, borzasztó sérülések éktelenkednek. Az egyik forrás szerint a szépség orra vére eleredt és felrepedt a szája is.

Kanye West, az amerikai R&B énekes elkeseredésének adott hangot. Igaza van abban, hogy függetlenül attól, ki mennyire ismert vagy miben dolgozik, az ilyen eseteknek nem szabadna megtörténnie. Rihanna barátjaként és fellépőtársaként aggodalmát fejezte ki az eset kapcsán, és hangsúlyozta, számára az énekesnő olyan, mintha a kishúga lenne, ezért bármi segítségre van szüksége, azonnal fordulhat hozzá bármilyen helyzetben.

Lionel Richie, aki már volt elítélve exneje verése miatt, azt tanácsolta a fiatal sztároknak, hogy ne bújjanak el, hisz nincsenek titkok, nem lehet elrejteni az ilyen eseményeket, hanem szembesüljenek a történtekkel, álljanak a kamera elé, és mondják el, “igen, én tettem, ez történt”. Titkolni, bujkálni nem lehet, ezt a helyzetet kezelni kell valahogy.

Mindenesetre Rihanna együttműködik a rendőrséggel. A zsaruk lefotózták sérüléseit, mielőtt a kórházba vitték volna az énekesnőt. Bár – tegyük hozzá – hivatalos szervek még nem erősítették meg, hogy a Chris Brown által bántalmazott nő egyáltalán Rihanna volna. De tény, hogy a hírforrások és szemtanúk mind őt nevezték meg. Egyikük szerint Rihanna a hátsó ajtón érkezett a kórházba nagy napszemüvegben biztonsági őrökkel övezve. Majd egy órán át faggatták az esetről, miközben nagyon szomorú volt és sírt is.

Az énekesnő családja már azt is fontolóra vette, hogy Los Angeles helyett Barbados legyen Rihanna régi-új otthona, mert távol szeretnék őt tartani Christől. Ki tudja, vajon mi lesz a több mint egy éve járó pár sorsa? Remélhetőleg hamarosan kiadnak az érintettek hivatalos nyilatkozatot a történtek kapcsán, hogy a homályos részletek is kitisztuljanak, és a teljes információ tudatában lehessen megítélni a szombat esti csetepatét. Addig is bízzunk abban, hogy az Unfaithful, az Umbrella, a Rehab, a Live Your Life és megannyi nagy sláger énekesnője valóban jól van.

Ritka

Forrás: mtv.com

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. július 24.

Újra szimfonikus koncertalbummal és -filmmel jelentkezik a Metallica!

2019 szeptemberében újra összeállt a Metallica és a San Franciscó-i Szimfonikus Zenekar, hogy 20 évvel a Grammy-díjas S&M album után két újabb fantasztikus koncertet adjanak, a korábbihoz hasonló felállásban. Tovább

2020. július 24.

Gerard Way – Here Comes The End

A My Chemical Romance frontembere egy igazán vagány szólóval tért vissza a karanténból, amit a mesteri hangú Judith Hill-lel közösen rakott össze. Tovább

2020. július 24.

DUA LIPA – HALLUCINATE

Ha szereted a ’80-as évek stílusát, de a mai csúcsmodern pop is nagy kedvenced, akkor egy fantasztikus hírünk van számodra! Dua Lipa mestere a két trend ötvözésének és ezt most újra be is bizonyítja! Tovább

2020. július 8.

TINIE TEMPAH - WHOPPA

Tinie 2010-es, egetrengető berobbanása, a „Pass Out” után megérkezett a brit rapper legújabb dobása. A 31 éves londoni fenegyerek egy szuperszonikus kollaborációt hozott össze a mexikói Sofia Reyes és a kolumbiai szupersztár, Farina társaságában. A trió nemes egyszerűséggel tarolja a mezőnyt. Tovább

2020. július 7.

Nora En Pure & Lika Morgan a pörgős hétfőkhöz

Megérkezett a nyár és a hazai rádiók legújabb kedvence, Nora En Pure és Lika Morgan jóvoltából – itt az „In The Air”! Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky