3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Zenekart keresek

Témakörök
Hirdetés
Zenekart keresek
brigittamusic 2010. nov.. 13.  17:24 169
BUDAPESTI ÉNEKESNŐ ZENEKART KERES!!! Élő zenét játszó, fellépésekkel rendelkező PROFI csapatot keresek!!!
Stílusom slágeres, populáris, abszolút vegyes. Több évig zenekaroztam, vendéglátóztam, számos lemezen közreműködtem, most munkát keresek...mert színpad nélkül halott vagyok én is!!!
Rólam bővebben: [link]
(brigittamusic felhasználónév)

Itt keress: bbrigitta@t-online.hu

tandras1977 2010. nov.. 10.  22:44 168
Az újonnan alakuló Hanabi szólógitáros,
basszusgitáros és dobos posztra keres tagokat.
Dalszerző társat keresünk.

Tel: 06 20 3975308
demo: http://www.goodday.hu/

simokoraly 2010. nov.. 10.  20:30 167
Budapesti gitáros és basszusgitáros zenekart keres, KÖZÖSEN csatlakoznánk EGY együttesbe/alapítanánk. Stílus leginkább alternatív rock , indie rock , garage rock. Elérhetőség : sure005@hotmail.com

LexIcon 2010. nov.. 9.  22:09 166
Sziasztok!

Budapesti FOLK METÁL zenekar keresi SZÓLÓGITÁROSÁT! Sok saját számunk, illetve számkezdeményünk van, egyelőre kevés

dalszöveggel. Dalszövegeinkhez főként az Arvisurából és az ősmagyar mitológiából / ősvallásból / mondákból

választunk témát. Gitárosunk mellett népi hangszeren játszó zenészünket is keressük. Célunk, hogy a magyar folk

metál terén újat és egy kicsit más jellegűt alkossunk, mint mondjuk a Dalriada.

Zeneíráshoz az irányvonal: Moonsorrow, Metsatöll, Arcturus, Eluveitie, Bal-Sagoth, Finntroll, KerecsenSólyom, Tenhi,

Ensiferum és még sokan mások.

Szeretettel várjuk olyan képzett, nem kezdő gitárosok jelentkezését, akik komoly célkitűséssel, rengeteg ötlettel

érkeznek hozzánk, és akikkel jól lehet csapatban dolgozni.

Próbák heti 1-2 alkalommal.

Érd.: metsatoll1 kukac gmail pont com

Üdv,
Viktor

zongora59 2010. nov.. 8.  09:55 165
Zongorista, szintetizátoros, énekes vagyok. Külföldre járó zenekarba beszállnék. Énekes hangszereseket és énekesnőt keresek. Üdv: László
Tel.:36702730546

Daemona 2010. okt.. 24.  14:38 164
Hell!

Most alakuló zenekar keresi 20-35 év közötti BILLENTYŰSÉT, SAMPLERESÉT, SZÓLÓ- illetve RITMUSGITÁROSÁT! Goth-metál zenét játszanánk, amint lehet saját számokkal, egy pár pl: Lullacry: [link]
Beautiful Sin: [link]
Gitárosoknál a 7 húrosok előnyben. Fontos, hogy jól érezzük magunkat a próbákon, de azért elvárjuk a pontosságot és a komoly hozzáállást! :)
A próbák PESTEN vannak, úgyhogy budapestiek, illetve Pest környékiek jelentkezését várjuk!
E-mail: daemona91@gmail.com
MSN: vi-ki@freemail.hu

zongora59 2010. okt.. 18.  08:39 163
Zongorista, szintetizátoros, énekes vagyok. Külföldre járó zenekarba beszállnék. Énekes hangszereseket és énekesnőt keresek. Üdv: László
Tel.:+36702730546
e-mail: zongora59@gmail.com

metallik 2010. okt.. 11.  21:12 162
Budapesti metal zenekar saját cuccal és kellő rutinnal rendelkező szólógitárost keres. Kezdők és linkeskedők kérem kíméljenek.

http://www.myspace.com/postumusmusic

tel harmincas - 625-9191
mail: metallik kukuc freemail pont hu

zongora59 2010. okt.. 4.  08:32 161
Tel.:+36702730546
e-mail: zongora59@gmail.com

a joe 2010. okt.. 3.  22:24 160
Gitárost vagy billentyűst keresek duó felálláshoz (én énekes-gitáros vagyok) klubokat, bulikat megcélozva, válogatva az elmúlt 50 év legjobb dalaiból, stílusbeli kötöttségek nélkül (nem sramli és nem ingyen). Elsősorban baranyaiak, vagy dél-dunántúliak jelentkezését várom.
peldauljoe@gmail.com
Előzmény:   Any89    2010. szept.. 26.  19:22  

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky