hopeless | 2008. aug.. 25. 14:17 | 770 |
25 éves képzett "félprofi" énekesnő keresi zenekarát!
6 éves korom óta zenélek, 16 éves korom óta énekelek! Főleg dallamos rock vagy metál érdekel!! Tudok küldeni demót/képet is. |
||
bazsiii | 2008. aug.. 21. 21:29 | 769 |
sziasztok!
Budapesti 17éves csaj keres bandát énekesként!!kezdő a bandák terén de koránt sem kezdő énekben!!poppunk, punkrock irányban keresne!!!sürgős lenne!!! e-mail-en lehet jelentkezni: szito.roberta@hotmail.com |
||
bazsiii | 2008. aug.. 21. 21:15 | 768 |
14 éves Budapest/IV.kerületi srác együttest keres mint énekes vagy mint gitáros...zenekari tapasztalat alapfokú...a gitározást csak úgy tudom vállalni ha a banda ahova hívnak tudja biztosítani a felszerelést mivel nincs elektromos gitárom.énekesnek pedig budapesti bandákba jelentkeznék.stílusilag dallamos punk zenére gondoltam tehát semmiféleképpen nem hörgös együttest keresek...úgyértem lehet hörgös de én nem hörgök:Dvárom jelentkezőket e-mail-emen:balyx@citromail.hu vagy msnemen: bakkyx@citromail.hu sűrgős! | ||
AnnaMarie05 | 2008. aug.. 21. 19:46 | 767 |
Egy 23 éves, énekelni vágyó, budapesti leányzó, minden képzettség nélkül ;)P, alternatív zenekart keres.
Kispál, Quimby, Csík zenekar, Heaven Street Seven, Kiscsillag, Kate Nash, Beatles, The Moog stb. A lényeg, hogy legyen a zene elvont, erős brit és magyar beütéssel, alternatív és hippis! Kezdő, amatőr zenekart keresek, de profik is jelentkezhetnek!:)P Írjatok, ha felkeltettem az érdeklődéseteket! AnnaMarie annamarie05@freemail.hu tárgy: mymusic - énekes kerestetik |
||
lawrence | 2008. aug.. 20. 11:34 | 766 |
Solo (or) Vocal?????
Most alakuló Goth'n'Roll / Gothic Glam Rock bandába szóló gitárost vagy énekest (mindkettő egyszerre is jó) keresünk.Énekeseknek angol tudás feltétel, de a szöveg írás nem.6-7 éves dobos és ritmus gitáros tapasztalat a bandában. Budapesti próbákkal. The69Eyes, Reflexion, Poisonblack, Charon, To/Die/For, Ozzy esetleg HIM behatásokkal. Próbaterem és stúdióra készek vagyunk. next.stop.paradise69@hotmail.com |
||
kellynickels | 2008. aug.. 16. 23:49 | 765 |
Ritmusgitárost é énekest/énekesgitárost ekres egy toakjban próbáló zenekar. stílus: glam és hard rock, egyenlőre Mötley Crüe és GN'R feldolgozásokat játszunk, de saját számookat vettünk tervbe. érd.: codcaptspiers@citromail.hu | ||
Spike MC | 2008. aug.. 16. 23:07 | 764 |
olyan embereket keresek akik aakarnak rapelni, és egy lányt aki akar énekelni.. | ||
Előzmény: Candywhite 2008. aug.. 16. 16:11 |
Candywhite | 2008. aug.. 16. 16:11 | 763 |
Sziasztok!
Egy zenekar keresi GITÁROSÁT! Fontos, hogy legyen tudásod, cuccod valamint tudd vállalni a heti próbákat pesten, és a fellépéseket országszerte! Csak akkor jelentkezz ha komolyan gondolod, de akkor mindenképp! Sürgős lenne, koncertidőpontok már vannak előre, valamint készülnek a saját számok! Amúgy pop-rock stílus. Részletekér írj vagy vegyél fel msnre és megbeszélünk mindent: fszandi@freemail.hu |
||
panczua01 | 2008. aug.. 13. 22:34 | 762 |
Metal - rock együttes alakításához keresünk:
- gitárost - basszerost - rappert (akár valamelyik gitáros személyében) - dobost Előny, ha van saját hangszered és tudsz próbákra járni Szegeden vagy környékén. További elképzelések: - összességében szenvedélyes zene (nem az a tipikus happy...) - súlyos, mély, telt hangzású, torzított gitár (c hangolás már jó) - dallamos énekszólam (fontos, hogy legyen mondanivalója) - sok saját szám (vannak már elkészült zenéim, melyeket meg lehetne tanulni többek közt, meg kicsit felturbózni - tudok mutatni részleteket) Nagyon várom jelentkezésed ide: darksins@freemail.hu vagy: diamonddust.h@lycos.com : Nikolett, Péter |
||
shadows | 2008. aug.. 13. 20:38 | 761 |
Budapesti basszusgitárost keresünk ujpesti próbateremmel, hagyományos rock and roll/rockabilly stilusban.
Tel:06 30 420 9851/ Vargha |
||