3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2010. február 18.

InterYou az új felfedezett

Copyright:

Ati (ének), Cris (ének, gitár), Ádi (basszusgitár, vokál) alkotta InterYou tehetségét először Csipa fedezte fel. A Hooligans énekese annyira hitt bennük, hogy az EMI-hoz is eljutatta az anyagukat. Innen egyenes út vezetett a lemezszerződéshez. Első klipjük premierjét a napokban láthattátok a VIVA-n!

A budapesti fiúk a korosztályukban egyedülálló módon kizárólag saját szerzeményű  pop-rock dalokkal és dalszövegekkel próbálnak betörni a hazai zenei piacra. Ennek köszönhetően a készülő albumuk, melyen mindhárman énekelnek, teljesen egyedi hangvételű lesz.

Első daluk, amelyhez klip is készült, az "Érted éltem" egy lírikus hangvételű track. A számot Cris írta egy képzeletbeli lányhoz.

- Nem egy konkrét személynek szól. Akkoriban pont egyedül voltam, és elképzeltem egy olyan lányt, akinek az egész életemet odaadnám. A sors úgy hozta, hogy mire elkészült a dal, megismertem a jelenlegi bartánőmet. Azt hiszem ő az a lány, akit elképzeltem akkor...  - mondta Cris.

Az "Érted éltem" premierjét február 16-án láthatták a VIVA nézői, akik mostantól minden nap találkozhatnak a fiúkkal a képernyőn. Az Interaktívban történt bemutatkozás jól sikerült: az InterYou egy unplugged produkcióval is "elkápráztatta" a nézőket: élőben előadták az All For Love (Bryan Adams, Rod Stewart, Sting) című számot. Érdekes volt na!

Az első InterYou klip egy jól megkomponált bemutatkozó anyag, ahol megismerhetjük a fiúk arcát, de emellett a srácok hangszereikkel és ruháikkal is saját világukról mesélnek nekünk. Cris gitárja például Brian May (Queen) Red Special nevezetű egyedi hangszerének másolata, Ádi – aki többek között Toto, Def Leppard, Van Halen pólókban, valamint Pink Floyd és The Who mintázatú cipőkben tűnik fel - basszusgitárja pedig Paul McCartney (The Beatles) legendás hegedű formájú hangszerének replikája... és sorolhatnánk a sok kis árulkodó jelet. Nézd meg Te is az első InterYou klipet, ha meg akarod ismerni 2010 legeredetibb fiúcsapatát! Ha tetszett, akkor Neked is ott a helyed bemutatkozó koncertjükön március 27-én a Columbus Hajón este 8 órától!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Hozzászólások
Tarcsai Ádám 2010. márc.. 21.  11:34 4
http://mymusic.hu/bloodyroots
   
karl boro 2010. márc.. 18.  13:39 3
na most akkor melyik igaz? :)
   
szandee xD 2010. márc.. 17.  20:54 2
imádom a fiúkat (L)
   
Szivós Zsigmond 2010. febr.. 26.  10:47 1
Fos
   

2024. március 27.

Az Irie Maffia zenekar új dallal és klippel jelentkezett

Az Irie Maffia márciusban jelentette meg ’Mellettem’ című új kiadványát, ami több szempontból is formabontó a zenekar életében. Tovább

2024. március 7.

AWS videoklip premier

Megjelent a negyedik single az AWS új, májusban érkező, ebben a felállásban első lemezéről melynek címe Fények Nélkül. Tokay Péterrel forgatott a zenekar videoklipet a dalhoz. Tovább

2024. február 28.

A vonatos utazások, a nyár himnuszát szállította le Volosinovszky György és a BELMONDO

2023. novemberében jelent meg a Belmondo legújabb albuma Királyok kutyái címmel, amelyen az utóbbi két-három év Czutor szerzeményeit és négy vadonatúj dalt hallhat a nagyérdemű. Tovább

2024. február 8.

Huszonhét másodpercnyi ironikus társadalomkritika a Junkiestól

A dal egy görbe tükör, kritika a világunk figyelemhiányos viselkedésére, koncentrációs zavaraira. - Junkies. Tovább

2024. február 8.

Nyers, őszinte képek fűszerezik az Anyu ez hangos újdonságát

Új dallal jelentkezik a 2020 óta aktív Anyu ez hangos. A formáció magyar nyelven, pop-rock stílusban alkot, és olyanok erősítik, mint Potyka Tamás (ének), Siffel István (gitár),  Bozsóki Márk (basszusgitár), valamint Domokos Miklós (dob). A csapat korábban olyan dalokkal jött elő, mint a „Popkirály”, a „Hős”, a „Legnagyobb ellenségem”, a "Z generáció", a "Már nem", a Nem vagyok jó", vagy éppen a "Jobb volt nélküled". Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky