3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
EFOTT 2013

2013. június 11. | Stewie

Ketrecharc az EFOTT-on

Copyright:

Rendhagyó 0. napi koncertezés, hatalmas diákkedvezmény, bossaball, slam poetry és persze jobbnál jobb koncertek várják a látogatókat az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján.

A június 25. és 29. között megrendezésre kerülő fesztivál idén az úttörők törzshelyére, Zánkára helyezte át bázisát, ahol az 5 nap alatt közel 100 fellépő fog megfordulni az 5 színpad valamelyikén. A hangulat fokozása érdekében a szervezők most is eleresztették kreativitásukat. Az esemény 0. napján nem a megszokott egyzenekaros kép fogja fogadni a nagyérdeműt, hanem egy élő ketrecharc. Természetesen nem a szó szoros értelmében fog vérre menő küzdelem folyni a zenészek között, de végre eldől, hogy a két generáció közül melyik a jobb: Majka vagy Ganxsta, Nagy Feró vagy Kowalsky, Radics Gigi vagy Kovács Kati, a KFT vagy az Ivan & the Parazol, az Animal Cannibals vagy a Hősök. Egy biztos, nagyot fog szólni, ahogy a színpadon egyszerre jelennek meg a fent említett párbajozók. Ráadásul 25-én a 12-20 év közötti diákok, akiknek érvényes, nem felsőoktatási igazolványuk van, INGYEN részt vehetnek a generációk harcán. 

A zenén kívüli szórakoztatás sem lesz elhanyagolható idén. A stand-uposokon kívül minden nap lesz slam poetry, azaz amatőr verselők versenye. Ezen kívül a sport is kiemelt szerepet fog kapni. Lesz ingyenes biciklikölcsönzés, gyalogos és bringás túra, bossaball, ami lényegében a röplabda, a foci és a capoeira keveréke és még számtalan szárazföldi és vízi sport.
 
Ha nem vettél jegyet, még nem késő, hisz június 21-ig kedvezményes, 17.490 forintos áron tudod megvenni a hetibérletet (a Corvinusosok, a diákok és a Zánkaiak kedvezményt kapnak), a napijegyet pedig 6990-ért (természetesen ugyanaz a pénznem).
 
Stewie
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2013. április 28.

A vagány egyetemisták fesztiválja - EFOTT 2013

A vizsgaidőszak után irány Zánka, ahol idén nyáron, június 25-30-a között kerül megrendezésre az egyetemisták legkedveltebb fesztiválja, a 37 éves EFOTT. 2013-ban a házigazda intézmény a Budapesti Corvinus Egyetem lesz. A fellépők és az egyéb programok mellett nincs is annál kellemesebb időtöltés, mint az Új Nemzedék Központ mintegy 209 hektáros területén napozni.  Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky