3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
EFOTT 2013

2013. április 28. | Szandi

A vagány egyetemisták fesztiválja - EFOTT 2013

Copyright:

A vizsgaidőszak után irány Zánka, ahol idén nyáron, június 25-30-a között kerül megrendezésre az egyetemisták legkedveltebb fesztiválja, a 37 éves EFOTT. 2013-ban a házigazda intézmény a Budapesti Corvinus Egyetem lesz. A fellépők és az egyéb programok mellett nincs is annál kellemesebb időtöltés, mint az Új Nemzedék Központ mintegy 209 hektáros területén napozni. 

A fesztiválon fellép a Akkezdet Phiai, az Alvin és a mókusok, az Anima Sound System, az Anna and the Barbies, akik meglepetéssel készülnek, valamint a Belga. Aztán ott lesz még a Brains, az idei Eurovízió magyar fordulójának nyertese, ByeAlex, Danny Avila, Deniz Koyu, és a DSP. Lehetséges, hogy a színpadra lépés előtt vagy után majd a saját készítésű pálinkáját is megkóstoltatja meg a közönséggel Ganxsta Zolee, mivel ő is fellép az EFOTT-on, a Heaven Street Seven, a Hősök, az Intim Torna Illegál, az Irie Maffia, Julia Carpenter, a Kaukázus, a Kiscsillag, a Kosheen (dj-szett), a Kowalsky meg a Vega, illetve a  Mary Popkids mellett. A hazai művészek mellett olyan világsztárok érkeznek Zánkára mint például a N.O.H.A, Nagy Feróval és a Beatrice-vel pedig egy igazi nosztalgiapartyn taláhatjuk majd magunkat. A felhozatalt színesíti még az Ocho Macho, a P.A.S.O., a Paddy and the Rats, Péterfy Bori, a Punnany Massif, a Quimby, a Road, a Soerii&Poolek, a Subscribe, a Supernwm, a Tankcsapda, a The Carbonfools, a TJR, és a Vad fruttik.  

A Punnany Massif és az Anna and the Barbies ad majd dupla koncertet, ami azt jelenti, hogy a hagyományis fellépés mellett akusztikus verzióban is meghallgathatják őket. Kardos-Horváth Janó három év szünet után itt tér majd vissza a Kaukázussal a nagyközönség elé, Kafkaz nevű formációjával pedig egy csendes-ülős koncertet is ad.
 
A bulizóknak még sétálniuk sem kell, hiszen a fesztivál rendelkezik saját busz- és vasútállomással, hogy még kényelmesebben lehessen eljutni a helyszínre. Az érdekességek sorát folytatva, a heti vagy hétvégi jeggyel rendelkezők számára a Kemping ingyenes lesz. A zene mellett pedig egy csárdát is megnyitnak az EFOTT-on, ahol kiváló népi muzsikát lehet majd hallani, népdalokat és táncokat lehet majd ügyesen elsajátítani, emellett pedig a hazai ételek és borok is fogyaszthatóak lesznek.
 
Továbbá a rendezvény fő pénzügyi partnere, a Budapest Bank egyedülálló tehetségkutató versenyt indít főiskolai és egyetemi zenekarok számára. A május 6-án induló Play Stage nevet viselő pályázat keretében a tíz legtöbb szavazatot begyűjtő együttes fellépési lehetőséget kap a fesztiválon, a győztes csapat pedig egyenesen a nagyszínpadon mutatkozhat be a közönségnek.
 
Forrás: efott.hu
 
Szandi
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2013. június 11.

Ketrecharc az EFOTT-on

Rendhagyó 0. napi koncertezés, hatalmas diákkedvezmény, bossaball, slam poetry és persze jobbnál jobb koncertek várják a látogatókat az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky