3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2015. szeptember 15.

Újra itt a Talentométer

Copyright:

Idén is megrendezésre kerül az ország egyik legjobban várt és legrangosabb zenei tehetségkutatója (ami nem az X-csillag sztárja). Ha szeretnéd magad kipróbálni a nézők és a zsűri előtt, ne habozz, jelentkezz.

Idén, jubileumi, ötödik alkalommal kerül már megrendezésre a Szerencsejáték Zrt. és az A38 közreműködésével a Talentométer. Öt kategóriában méretheti meg tehetségét, aki fel akarja venni a versenyt az értékes díjakért, többek közt, turnébuszért (2000 km ingyenes utazás), fellépési lehetőség az A38-on, Petőfi rádióban való szereplés, koncertfilm, vagy klipforgatási lehetőség.

A zsűrit olyan neves zenészek alkotják, mint Papp Szabolcs, Gaya Arutunyan, Premecz Mátyás, Busa Pista és Farkas Zoltán. Mindanyuik műfajuk legjobbjai között vannak, így biztos nem lesz az az érzése senkinek, hogy egy amatőr bírálja el a verseny során. A jelentkezés határideje szeptember 30-a.

Idén is megrendezésre kerül a fotópályázat is. Ennek során keresik az ország 25 legjobb koncertfotósát, akik fesztivál-fotózási lehetőséget és kiállítást nyerhetnek az A38-on. Jelentkezni november 2-ig lehet.

Idén először egy harmadik versenyt is meghirdet a Talentométer. A „kreatív játék” fantázianevet viselő versenyről eddig nem lehet tudni konkrétan semmit, szóval már csak ezért is érdemes lesz nézni a honlapot az elkövetkező időkben.

Akinek megjött a kedve a versengéshez, az jelentkezzen a meghirdetett időpontokig. Aki pedig csak érdeklődik a jó zene iránt, azok nézzék meg az eddigi nevezetteket, szavazzanak, és menjenek el az elő fordulókra is.
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. február 28.

A vonatos utazások, a nyár himnuszát szállította le Volosinovszky György és a BELMONDO

2023. novemberében jelent meg a Belmondo legújabb albuma Királyok kutyái címmel, amelyen az utóbbi két-három év Czutor szerzeményeit és négy vadonatúj dalt hallhat a nagyérdemű. Tovább

2024. február 8.

Huszonhét másodpercnyi ironikus társadalomkritika a Junkiestól

A dal egy görbe tükör, kritika a világunk figyelemhiányos viselkedésére, koncentrációs zavaraira. - Junkies. Tovább

2024. február 8.

Nyers, őszinte képek fűszerezik az Anyu ez hangos újdonságát

Új dallal jelentkezik a 2020 óta aktív Anyu ez hangos. A formáció magyar nyelven, pop-rock stílusban alkot, és olyanok erősítik, mint Potyka Tamás (ének), Siffel István (gitár),  Bozsóki Márk (basszusgitár), valamint Domokos Miklós (dob). A csapat korábban olyan dalokkal jött elő, mint a „Popkirály”, a „Hős”, a „Legnagyobb ellenségem”, a "Z generáció", a "Már nem", a Nem vagyok jó", vagy éppen a "Jobb volt nélküled". Tovább

2024. február 6.

Németh Alajos Lojzi az Artisjus újraválasztott elnöke

Újabb két évre Németh Alajos Lojzit választották a szerzői egyesület elnökének. A Bikiniből ismert dalszerző-előadó második alkalommal tölti be ezt a tisztséget, és sürgeti a jogdíjak inflációs értékkövetését. Tovább

2024. február 6.

Alig néhány fesztiválkoncertet ad idén Azahriah

Jóból keveset adnak, tartja a mondás, s így van ez Azahriah 2024-es fesztiválfellépéseivel is. Nem lesz sok belőlük – ám azokon szokás szerint mindent belead majd a színpadon. A rajongóknak ugyanakkor nem árt előre tervezniük, hiszen mindössze hat fesztiválon láthatják kedvencüket az idén, természetesen valamennyi helyszínen kiemelt fellépőként. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky