3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2015. június 3.

Ocho Macho a győzelemről

Copyright:

A Nagy-Szín-Pad tehetségmutató győztese sajtóközlemény helyett, egy igazán impozáns levélben köszöni meg rajongóinak/barátaiknak/munkatársaiknak a támogatást és a szeretetet. Meg persze azt, hogy remek fesztiválok nagyszínpadán játszhat a nyáron. A tovább után ezt olvashatjátok.

A Nagyszínpados győzelmünket ezúton ajánljuk és köszönjük Nektek, a közönségünknek. Nélkületek ez nem történt volna meg, Ti is tudjátok, mi is tudjuk.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, hogy eljöttök a koncertjeinkre, hogy pénzt adtok a zenénkért, és most az sms-ekért. Köszönjük, hogy együtt hupogunk, hogy adhatunk Nektek, és köszönjük, hogy kaphatunk. Mert ez így kerek. Nélkületek mi nem lennénk. Köszönjük szépen.
Köszönjük Nektek, családtagjainknak. Hogy mellettünk vagytok ebben az abnormális életvitelünkben, hogy akkor is támogattok, ha alig láttok minket. Hogy elfogadtok minket olyannak, amilyenek vagyunk, és osztoztok az örömünkben és a zenélés iránti örök szenvedélyünkben.

Köszönjük Nektek zenésztársainknak, akikkel együtt zenéltünk a bandában is, vagy az ország színpadain egymás előtt-után-alatt-felett. Ti mind a részeink vagytok, köszönjük, hogy adtatok magatokból egy darabot nekünk. Legyen élőzene Magyarországon!

Köszönjük Nektek, a csapatunknak, a stábnak akik velünk dolgoztok, és valaha velünk dolgoztatok. Mindegy, hogy nevezünk Titeket, menedzser, kiadó, szervező, sajtós, online-os, road, sofőr, hangmérnök, vj, vagy bármi más, a lényeg, hogy emberek, a barátaink vagytok, örömben-bánatban.
Köszönjük, hogy Ti is ugyanolyan szívvel és lelkesedéssel toljátok az ügyünket, a közös ügyünket.

Köszönjük Nektek a mentorainknak, segítőinknek, szponzorainknak, támogatóinknak. A Ti anyagi, eszközbeli, vagy szellemi hozzájárulásaitok mindig löknek és löktek rajtunk.

Köszönjük Nektek, promótereknek, szervezőknek, rendezvényeseknek, polgiknak, a kluboknak, fesztiváloknak, művházaknak az egész országban, hogy elhívtok fellépni Magatokhoz és, hogy együtt hupogunk. Nem soroljuk a helyszíneket, mert szerencsére hosszú lenne, de mind a szívünkben éltek.

Köszönjük Nektek, a Nagyszínpad szervezőinek, hogy gondoltatatok ránk, hogy beválogattatok a jelölhető bandák közé. Köszönjük Nektek, akik beszavaztatok a jelölt kilenc zenekar közé, és akik ebben a két hétben végig körülöttünk voltatok és segítettek elevickélni az “élő adás varázsában”. Köszönjük a bizalmatokat, reméljük nem bántátok meg:)

Köszönjük Nektek, a média munkatársainak, akik esélyt adtok a dalainknak rádióban, tv-ben, hogy még több emberhez eljussunk. Akik érdeklődtök irántunk, akik kérdeztek és akiknek válaszolhatunk. Továbbra is állunk rendelkezésetekre.

Végül köszönjük Nektek, a munkaadóinknak, hogy még nem rúgtatok ki minket a munkahelyünkről a sok hiányzásunk és szabadnap ellenére :)

Találkozunk a fesztiválokon! A Nap süssön rátok!

Köszönjük!

Ocho Macho (Andor, Dani, Gergő, Gyuri, Krisztián, Marci, Mike, Perez)
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. február 8.

Huszonhét másodpercnyi ironikus társadalomkritika a Junkiestól

A dal egy görbe tükör, kritika a világunk figyelemhiányos viselkedésére, koncentrációs zavaraira. - Junkies. Tovább

2024. február 8.

Nyers, őszinte képek fűszerezik az Anyu ez hangos újdonságát

Új dallal jelentkezik a 2020 óta aktív Anyu ez hangos. A formáció magyar nyelven, pop-rock stílusban alkot, és olyanok erősítik, mint Potyka Tamás (ének), Siffel István (gitár),  Bozsóki Márk (basszusgitár), valamint Domokos Miklós (dob). A csapat korábban olyan dalokkal jött elő, mint a „Popkirály”, a „Hős”, a „Legnagyobb ellenségem”, a "Z generáció", a "Már nem", a Nem vagyok jó", vagy éppen a "Jobb volt nélküled". Tovább

2024. február 6.

Németh Alajos Lojzi az Artisjus újraválasztott elnöke

Újabb két évre Németh Alajos Lojzit választották a szerzői egyesület elnökének. A Bikiniből ismert dalszerző-előadó második alkalommal tölti be ezt a tisztséget, és sürgeti a jogdíjak inflációs értékkövetését. Tovább

2024. február 6.

Alig néhány fesztiválkoncertet ad idén Azahriah

Jóból keveset adnak, tartja a mondás, s így van ez Azahriah 2024-es fesztiválfellépéseivel is. Nem lesz sok belőlük – ám azokon szokás szerint mindent belead majd a színpadon. A rajongóknak ugyanakkor nem árt előre tervezniük, hiszen mindössze hat fesztiválon láthatják kedvencüket az idén, természetesen valamennyi helyszínen kiemelt fellépőként. Tovább

2023. november 8.

Megjelent a Belmondo új lemeze

Bakelit formájában jelent meg a Belmondo legújabb zenei anyaga, amelyen az utóbbi 2-3 év Czutor szerzeményei és négy vadonatúj dal hallható. Petőfi születésének 200 éves évfordulója előtt tisztelegve a költő három versét is megzenésítette a zenekar, sőt az album címét is („Királyok kutyái”) az egyik Petőfi vers, „A kutyák dala” adta. További érdekesség, hogy két zenei kollaboráció hallható rajta. A lemez első dala („A fákról a formád jut eszembe”) Volosinovszky György színész és a Belmondo közös szerzeménye, előadása. Az utolsó szám pedig egy Müller Péter Sziámival közös darab, a „Lakik bennem egy kisgyerek”. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky