3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2015. június 3.

Ocho Macho a győzelemről

Copyright:

A Nagy-Szín-Pad tehetségmutató győztese sajtóközlemény helyett, egy igazán impozáns levélben köszöni meg rajongóinak/barátaiknak/munkatársaiknak a támogatást és a szeretetet. Meg persze azt, hogy remek fesztiválok nagyszínpadán játszhat a nyáron. A tovább után ezt olvashatjátok.

A Nagyszínpados győzelmünket ezúton ajánljuk és köszönjük Nektek, a közönségünknek. Nélkületek ez nem történt volna meg, Ti is tudjátok, mi is tudjuk.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, hogy eljöttök a koncertjeinkre, hogy pénzt adtok a zenénkért, és most az sms-ekért. Köszönjük, hogy együtt hupogunk, hogy adhatunk Nektek, és köszönjük, hogy kaphatunk. Mert ez így kerek. Nélkületek mi nem lennénk. Köszönjük szépen.
Köszönjük Nektek, családtagjainknak. Hogy mellettünk vagytok ebben az abnormális életvitelünkben, hogy akkor is támogattok, ha alig láttok minket. Hogy elfogadtok minket olyannak, amilyenek vagyunk, és osztoztok az örömünkben és a zenélés iránti örök szenvedélyünkben.

Köszönjük Nektek zenésztársainknak, akikkel együtt zenéltünk a bandában is, vagy az ország színpadain egymás előtt-után-alatt-felett. Ti mind a részeink vagytok, köszönjük, hogy adtatok magatokból egy darabot nekünk. Legyen élőzene Magyarországon!

Köszönjük Nektek, a csapatunknak, a stábnak akik velünk dolgoztok, és valaha velünk dolgoztatok. Mindegy, hogy nevezünk Titeket, menedzser, kiadó, szervező, sajtós, online-os, road, sofőr, hangmérnök, vj, vagy bármi más, a lényeg, hogy emberek, a barátaink vagytok, örömben-bánatban.
Köszönjük, hogy Ti is ugyanolyan szívvel és lelkesedéssel toljátok az ügyünket, a közös ügyünket.

Köszönjük Nektek a mentorainknak, segítőinknek, szponzorainknak, támogatóinknak. A Ti anyagi, eszközbeli, vagy szellemi hozzájárulásaitok mindig löknek és löktek rajtunk.

Köszönjük Nektek, promótereknek, szervezőknek, rendezvényeseknek, polgiknak, a kluboknak, fesztiváloknak, művházaknak az egész országban, hogy elhívtok fellépni Magatokhoz és, hogy együtt hupogunk. Nem soroljuk a helyszíneket, mert szerencsére hosszú lenne, de mind a szívünkben éltek.

Köszönjük Nektek, a Nagyszínpad szervezőinek, hogy gondoltatatok ránk, hogy beválogattatok a jelölhető bandák közé. Köszönjük Nektek, akik beszavaztatok a jelölt kilenc zenekar közé, és akik ebben a két hétben végig körülöttünk voltatok és segítettek elevickélni az “élő adás varázsában”. Köszönjük a bizalmatokat, reméljük nem bántátok meg:)

Köszönjük Nektek, a média munkatársainak, akik esélyt adtok a dalainknak rádióban, tv-ben, hogy még több emberhez eljussunk. Akik érdeklődtök irántunk, akik kérdeztek és akiknek válaszolhatunk. Továbbra is állunk rendelkezésetekre.

Végül köszönjük Nektek, a munkaadóinknak, hogy még nem rúgtatok ki minket a munkahelyünkről a sok hiányzásunk és szabadnap ellenére :)

Találkozunk a fesztiválokon! A Nap süssön rátok!

Köszönjük!

Ocho Macho (Andor, Dani, Gergő, Gyuri, Krisztián, Marci, Mike, Perez)
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. november 26.

Bátraké a világ az Anna and the Barbies új klipjében

Pásztor Anna és együttese egy frappáns, öniróniával átitatott videóval indítja a napot. A "Játék az egész" című dalhoz készült klipben az együttes tagjai különböző sportágakban mérettetik meg magukat. Tovább

2020. november 25.

Szó szerint mesés újdonsággal jön a The Sign

Tündérmesébe illő történetet elevenít meg a miskolci banda. A garázszenekarból lett fantasztikus ötös ezúttal egy igazán szerethető, könnyed és magával ragadó produkciót hozott. „Mese a nagykönyvből”- de nem csak gyerekeknek! Tovább

2020. november 25.

Megszületett a TULPA

A 2019-ben formálódni kezdett TULPA (a képzelet által teremtett lény) idén, 2020 novemberében testet öltött. 2019-ben Győri Attila a Trick egykori gitáros-énekese egy olyan produkción kezdett gondolkodni, ahol a kreativitását főleg a hangszerelés, dalszerzés és a gitározás csatornáin valósíthatja meg. Megannyi motívummal és dalkezdeménnyel a fiókjában kereste ehhez társait. Tovább

2020. november 24.

Gazsiafter - öt év után új klippel jelentkezik a Paperdeer

Az alternatív elektronikus zenei formáció némi pihenő után most új videóval rukkolt elő, mely egyben már tavasszal érkező új lemezük előfutára is. A Paperdeer azonban az elmúlt időszakban sem volt tétlen, hiszen több remixet is megjelentettek, míg a háttérben már az új dalokon is dolgoztak. Most pedig itt az első ízelítő, a Gazsiafter, mely egy izgalmas, absztrakt animációs klipet is kapott. Tovább

2020. november 23.

Hooligans: Koronavírus-fertőzés miatt csúszott a forgatás

Újabb dalt mutatott be a Hooligans a tavasszal érkező Zártosztály című lemezéről. Ami a keményvonalas hangvételt illeti, a Kendőzetlen igazság csavar még egyet a fokozaton: a friss nóta a korábban közzétett Evolúció című számnál is zúzósabbra sikeredett. A zenekar egy klipet is készített a dalhoz, ami eredetileg pár héttel korábban debütált volna, ám a koronavírus időközben a zenészeket is elérte és halasztani kellett a forgatást. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky