3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2014. november 21.

Szűcs Gabi saját útja: Új lemez, egyedi hangzás

Copyright:

Szűcs Gabi, a legendás Cotton Club Singers egyik alapítója látványos zenei metamorfózison esett át: a swingen keresztül eljutott a popig, s a zenei stílusváltás közben sikerült kialakítania egy egészen egyedi hangzásvilágot.

A most megjelenő, első magyar nyelvű lemeze, a Tűsarakú lépteim olyan koncepciót mutat be, amely a hazai zenei palettán újszerű hangot képvisel: keveredik benne az amerikai soul és a rock ’n’ roll, az '50-es, '60-as évek retró világa, valamint az olasz és francia dallamok napsütötte életérzése. Táncolható, néha andalító, dallamos, korszerű hangzásba öltöztetve emblematikus, mindenki számára ismerős színpadi produkcióval egészül ki.

A dalok felidézik a római utcák robogókkal teli lüktető forgatagát és hangsúlyozzák a „dolce vitát”, ezt a sajátos életszeretet. A "Tűsarkú lépteim" című CD dalai hol élesebben, hol lágyabban koppintanak bele az élet nagy dolgaiba, melyen keresztül minden nő magára ismerhet a lemez hallgatása közben.

Szűcs Gabi így nyilatkozott a Nők Lapja télnek az új lemezről: "Jó kis retrós lemez készült, ami inkább vagány csajos, mint érzelgős. Azt szeretném, ha egy olaszos, franciás film jutna eszébe annak, aki a Tűsarkú lépteimet hallgatja. […]  Mint egy kis film tíz pici történettel. Olyan történetek, amelyek belőlem inspirálódnak, de mindenki magáénak érezheti. Nem akartunk az emberek arcába nagy igazságokat nyomni. A munkacíme Dolce Vita volt, ez elárulja a hangulatát!"

A lemez egyedi megjelenéssel kerül ki a piacra: a 2014. november 19-én megjelenő Nők Lapja Évszakok c. negyedéves magazin mellékleteként!

Az album budapesti bemutatója 2015. január 10-én 20:00 órakor lesz az Átrium Film-Színházban, melyet egy országos turné követ a tavasz folyamán a vidék nagyvárosaiban.

 

 

Jegyvásárlás:

Az Átrium Film-Színház jegypénztárában (Budapest, Margit körút 55., 1024.Telefon:(1) 317 9338), valamint a színház honlapján.
Jegyekkel kapcsolatos összes információ ITT! Jegyek, előjegyzési lehetőség: szervezes@atriumfilmszinhaz.hu, illetve az Interticket hálózatában.

Folyamatos információ: www.szucsgabi.hu, www.facebook.com/SzucsGabiOfficial

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2021. április 12.

The Original szerzemény került fel a zenei megosztókra

A külföldi sikereket elért The Unbending Trees énekese nemrég szólóban jelentkezett. Hajós Kristóf Bitterfly című szerzeménnyel debütált, igazi chill zene, amiben Kristóf hangja ismét magával ragadó, de az énekes nem állt meg itt. Tovább

2021. április 7.

Ákos új dala

Ákos vadonatúj saját szerzeménnyel tér vissza: a „Fel a szívekkel” egy rádióbarát, pörgős felvétel lett, ami egy igen aktuális témát, a remény kérdését feszegeti. Tovább

2021. március 26.

Öt magyar zenei produkció kapta meg idén először a WMMD Digitális Zenei Díjat

Idén először adták át a WMMD Digitális Zenei Díj nevű vadonatúj elismerést, amelyet a zenei streaming területén 2020-ban kiemelkedő eredményeket elért produkciók kapták. Díjat nyert Rácz Gergő és Orsovai Reni, a Bagossy Brothers Company, a Paddy and the Rats, az AK26, valamint Böbe. Tovább

2021. március 25.

Itt az új Carson Coma klip

Megjelent a Carson Coma legújabb dala, a ‘Pók’. A Fonogram-díjas zenekar ezúttal az előítéletek pusztító hatásáról, a kommentek fájó nyilairól és az elfogadás fontosságáról készített egy dalt, amihez a klipet az Ezüst Medve-díjas színésznő Kizlinger Lilla rendezett. Tovább

2021. március 24.

Nigel Stately legújabb dala

Igazi csemegével készült a hosszúhétvégére a nemzetközileg is elismert magyar dj/producer. Nigel Stately egy vérpezsdítő újdonsággal jelentkezik! Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky