3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
SZIN 2013

2013. augusztus 8. | Hori

A legütősebb fesztiválnap – SZIN-ajánló

Copyright:

A SZIN szervezőitől megszokhattuk, hogy mindig színvonalas fellépőkkel gondoskodnak a fesztivállátogatók szórakoztatásáról, hogy mindenki megtalálhassa a számára testhezálló szórakozási lehetőséget. Ez idén sincs másképp. Amire viszont álmunkban sem mertünk gondolni, hogy a szegedieknek sikerül összehozni egy egyedülálló napot, amikor hazai fesztiválzenekarok legjava fogja szórakoztatni a nagyérdeműt.

A Szegedi Ifjúsági Napok alapjában véve is kiemelkedő eseménynek számít, hiszen minden évben ezzel a rendezvénnyel zárul a fesztiválszezon, és innentől kezdve számolhatjuk vissza a napokat a következő idényig. Személy szerint nekem ez a rendezvény áll a legközelebb a szívemhez, mindig szeretek visszatérni ide. És miért is ne szeretnék? Kellemes környezetben kedves emberekkel és színvonalas fellépőkkel találkozhatunk 4 napon keresztül, mindezt egy gyönyörű városban, megfizethető áron. A nagyobb fesztiválok esetében sokszor érezzük azt, hogy, már nem igazán a magyar emberek pénztárcáira vannak szabva, ezzel szemben a SZIN ezek árfekvésének töredékéért nyújt feledhetetlen élményt mindenkinek, aki ide ellátogat.
 
A szervezők idén is kitettek magukért a programok terén. Közel 150 előadó várja, hogy szórakoztathassa a közönséget - az idei évben első alkalommal immáron 5 napon keresztül élvezhetik az SZIN varázsát az idelátogatók. A fellépők közül nehéz lenne mazsolázni, hiszen tényleg mindenki megtalálható lesz a műsorban, aki miatt érdemes elindulni egy fesztiválra; minden napra jutnak majd igazi nagy nevek is. A legígéretesebbnek mégiscsak a csütörtök bizonyul, amikor is az idei év slágerzenekarai, a Punnany Massif és a Brains lépnek fel egymás után. Őket követi Ákos, akinek aktuális turnésorozatának utolsó állomása a szegedi. Szintén ezen a napon lép színpadra a Kiscsillag, a PASO, a Péterfy Bori & Love Band, az Ocho Macho és a Belga is. A 
 
Szerencsére a többi napon sincs okunk panaszra. Próbáltam összeírni a neveket, akik miatt elindulnék egy koncertre, és annyi érvet sikerült összeszednem, hogy úgy éreztem, felesleges belekezdenem, mert egy hosszú-hosszú felsorolás lenne belőle. Gyakorlatilag tényleg mindenki ott lesz, aki hozzátartozik a fesztiválokhoz, aki mégis beleolvasna a fellépők névsorába, az ITT megteheti. 
 
Az egyetlen „kilógó” név, amivel nem tudtam mit kezdeni, az a Stones együttesé, akik az X-faktorban „méltán” híresé vált, korosodó biztonságiőrből énekessé avanzsált, szegedi ex-reménység által vezetett formáció. Ami biztos, hogy külföldi számokkal valószínű nem fogják elkápráztatni a közönséget, mert a frontember már a tehetségkutatóban is hadilábon állt az idegennyelvű dalokkal. Mindenesetre, előre még ne írjuk le a produkciójukat, bár egy picit indokolatlannak érzem a nagyszínpadon a jelenlétüket. Valószínűsíthetően a zenekar a hazai pálya előnyeit élvezi, ami egészen a főpódiumig segítette őket, ahol olyan nevekkel léphetnek fel egy színpadon, mint az Edda Művek, a Quimby, a Magna Cum Laude, Ákos, a Brains, a Punnany Massif,az Irrie Maffia, a Tankcsapda, a ROAD, a Depresszió, a The Carbonfools, a Vad Fruttik, a Kaukázus és az Intim Torna Illegál.
 
Mint látjuk, a felhozatalra idén sem lehet panasz, és ez csak a nagyszínpad kínálata! Ezenkívül a strand területén még 4 másik színpad és több éjszakai szórakozóhely várja a vendégeket. Napközben a strand medencéi és a Tisza hűsítő habjai gondoskodnak a látogatók felfrissüléséről, valamint különböző művészeti programok, extrém sport park, civil falu, bor utca és még sok más érdekesség gondoskodik arról, hogy a korán ébredő fesztivállakók is el tudják magukat foglalni a koncertek előtt. Aki teheti, mindenféleképpen látogasson el Szegedre a SZIN-re, mert az élmény, amit ez a rendezvény nyújtani tud, az utánozhatatlan. További információkért látogassatok el a fesztivál oldalára!
 
Hori
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2013. augusztus 27.

SZIN - Még mindig a legjobb fesztivál!

Idén sajnos csak egy napra tudtam ellátogatni a rendezvényre, de ez az egy nap számomra önmagában felülmúlta az összes többi hasonló zenés mulatságot. A szervezőknek ismét sikerült tökéletes fesztivált alkotniuk. A kedvenc zenekaraink léptek fel öt külön színpadon, kellemes környezetben. És ha ez még nem lenne elég, az idei évben ez volt az első olyan esemény, ahol sorban állás nélkül, kedvesen, mosolyogva szolgáltak ki, és ahol nem kellett 20 perccel előbb elindulnom a mosdóba, ha időben oda akartam érni egy koncertre. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky