3426 zenekar 12454 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2012. május 16.

A Magyar Könnyűzene Ünnepe az Akasztói Arénában 

Copyright:

Miközben egyre több külföldi sztár ad koncertet Magyarországon, a hazai előadók fellépéseinek sikere azt bizonyítja, hogy a magyar közönségnek nagy igénye van a hazai énekesekre, zenekarokra, és azokra az általuk megismert magyar slágerekre, amelyeket együtt énekelhetnek velük. A  fellépők sokszínűsége és eltérő korosztálya azt bizonyítja, hogy a minőségi és értékes zene, és így a magyar könnyűzene is kortalan.Mindezt megtekinthetitek az Akasztói Aréna és Rendezvényközpontban május 26 és 27 között. 

A fellépők névsora ezt minden kétséget kizáróan bizonyítja:
 
Május 26-án
Vastag Csaba és Vastag Tamás, a Hooligans, a Republic, Demjén Ferenc  és az FG4 Illés Emlékzenekar
 
Május 27-én
Kökény Attila és Tolvai Renáta, Rúzsa Magdi, az Abrakazabra - Charlie-val, Somló Tamással, Tóth Verával és Tóth Gabival, Keresztes Ildikó és Janicsák Veca lépnek fel.
 
 
Az Akasztói Aréna és Rendezvényközpont és környéke európai színvonalú infrastruktúrával rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas a kétnapos ünnep helyszínének. A környéken hasonlóan nagyszabású rendezvényt nem szerveztek a közelmúltban, ezért a szervezők különösen nagy érdeklődésre számítanak, de budapesti és az ország más részeiről érkező vendégekre is számítanak. A két nap alatt nem csak ismert magyar fellépők koncertjeit hallgathatja meg és láthatja a közönség, hanem a magyar vendéglátást és gasztronómiát is élvezheti. Az immár egyfajta „minifesztiválnak” is tekinthető rendezvényen több hazai élelmiszer ipari cég és borászat is képviselteti magát termékeivel.
 
A szervezők különösen fontosnak tartják, hogy a családosoknak is kényelmes és vonzó szórakozási lehetőséget biztosítsanak, amely a jegyárakban ugyanúgy tükröződik, mint a helyszín kialakításában és a rendezvény biztonságának garantálásában. 
 
A fesztivál látogatói számára a szervezők kedvezményes buszjáratokat is indítanak a környék nagyvárosaiból és Budapestről is. 
 
A jegyárak: 
 
Napijegy március 16-től május 25-ig:  6000 forint
 
Napijegy a rendezvény napján: 8000 forint

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. január 24.

Először látogat Budapestre BEXEY

BEXEY a brit hip-hop színtér egyik leginnovatívabb feltörekvő tehetsége készen áll arra, hogy eljuttassa Blood, Magic & Diamonds című kislemezét a nagyvilághoz. A fiatal rapper zenéjében erőlködés nélkül, a legnagyobb természetességgel keveri a legkülönfélébb stílusokat, május 8-án pedig élőben is megnézhetjük a Dürer Kertbe a britek új reménységét. Tovább

2020. január 23.

A Rival Sons melegíti be a közönséget az Aerosmith előtt!

Napsütötte pszichedélia és ellenállhatatlan dallamtapadás... Itt az ideje találkozni az új kedvenc bandáddal
  Tovább

2020. január 23.

Michael Malarkey holnap nálunk is bemutatja új lemezét

A Kék-könyv Projekt és a Vámpírnaplók karizmatikus sztárja új, Graveracer című lemezét mutatja be január 27-én a Dürer Kertben. A tehetséges színész, énekes-dalszerző az új lemezt a saját Odüsszeiájának tartja.
  Tovább

2020. január 15.

The Carbonfools lemezbemutató turné

Elindult a zenekar Carbonsun címen megjelent albumának bemutató turnéja, melynek budapesti államása az A38 Állóhajó lesz 2020. január 23-án. Tovább

2020. január 15.

Évnyitó Margaret Island duplakoncert

2020. január 17-én és 18-án az év első budapesti Margaret Island eseménye az Akvárium Klub Nagyhall-jában lesz, ami azért is érdekes, mert az együttes utoljára két éve adott klubkoncertet a fővárosban. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky