3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2011. szeptember 29.

Adri és Chriss Ronson  közös videóklipje

Copyright:

Hazánk népszerű lemezlovasa DJ Chriss azaz Chriss Ronson és az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai tehetsége, a fantasztikus hangú Adri közös produkción dolgoztak az elmúlt hónapokban, melynek eredménye hamarosan hallható lesz a rádiókban és a hazai, illetve az európai zenei csatornákon.

A dalban Nagy Adrienn  énekel,  Adriról érdemes tudni, hogy 2010-ben a „Szinglik Éjszakája” című film azonos című betétdalával vált ismertté,ami abban az évbenaz egyik legtöbbett játszott hazai felvétel volt a rádiós játszási adatok alapján  a dal 28 hétig szerepelt a Mahasz litsán.  Még ebben az  évben jelölték a VIVA Comet díj „Legjobb új előadó” kategóriájában, 2011-ben pedig egy rendkívüli produkcióval lépett fel a gálán. Első albuma tavaly jelent meg, „Eltűnnék Veled”címmel.  A dalhoz olyan videóklip készült, amely eddig teljesen egyedülálló Magyarországon, hiszen ez az első 3D-ben forgatott videó, amit a Cinema City mozi hálózat több mint 6 héten keresztül vetített a a 3D-s mozi filmek előtt!
 
A Chriss Ronson feat. Adri – Don’t Look Down c. dalához  készült videóklip forgatási helyszíne London volt, azon belül is a híres-hírhedt Soho negyed. A videóklipet 12 fős profi angol stábbal rögzítették, filmre, akár egy hollywoodi produkciót. A videóklip hang- és fényelési utómunkálatait a Colorfront cég végezte, amely Európa egyik vezető digitális utómunka stúdiója. A Colorfront csapat 2010-ben technikai Oscar-díjat nyert és a cég által fejlesztett szoftverrel készült többek között A Gyűrűk Ura trilógia filmváltozatának színezési utómunkálata is. Ezek jól mutatják, hogy Chriss Ronson és  Adri  teljes mértékben elkötelezett a minőségi munka mellett.
 
Chriss Ronson hosszú ideje produceri oldaláról is ismert, gondoljunk csak a The Quasar formációra, mely az ő személye köré épült. A csapattal hatalmas sikereket értek el nemcsak magyar, hanem nemzetközi vízeken is, a „World Beach” című szerzeményüket a mai napig rengeteg rajongó emlegeti. Chriss már a kilencvenes évek közepe fele bekerült a szakma vérkeringésébe, olyan kultikus helyeken volt rezidens, mint a keceli Korona, a Home Club vagy a Pacha. Karrierje során több mérvadó szavazáson választották meg az ország legjobb lemezlovasának, és mix CD-i illetve saját produkciói is rengeteg elismerést nyertek.
 
A dalszöveget az a Sarah Whittaker-Gilbey írta, akit a Mara elnevezésű duóból ismerhetünk, melyet férjével, Barry Gilbey-vel közösen alkot. A duó 1997 óta ostrolomja a dance szakmát, a progresszív house korszak egyik legnagyobb előadóiként tartják őket számon, ezt is az fémjelzi, hogy alkotásaik számos Global Underground albumon is megtalálhatóak.
 
Tehát minden adott ahhoz, hogy egy igazi sláger szülessen és Chriss Ronson és Adri közös produkciója új színt hozzon a hazai popzene palettájára.
 
A „Don’t Look Down” szeptembertől lesz látható majd a zenei csatornakon, de addig sem kell csüggednünk, hiszen már kikerült az internetre egy kedvcsináló, melyben a videóklip forgatás legfontosabb pillanataiba nyerhetünk betekintést. A werk videót megtaláljátok Chriss Ronson YouTube oldalán:
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. június 3.

Elmarad a 2020-as verseny, négyen nyerik az idei Nagy-Szín-Pad!-ot

2014 óta minden évben az Akvárium Klub színpadán és a Petőfi TV műsorában versengenek az adott év kimagasló, élőzenei produkciói. A tét a meghívott fellépők számára talán a legfontosabb, hiszen minden résztvevő meghívást kap a Telekom VOLT Fesztiválra, a Szigetre, a Campusra és a STRAND Fesztiválra, a győztes pedig e fesztiválok nagyszínpadain mutatkozhat be. Idén a verseny ugyan elmarad, de az eredményhirdetés nem. Tovább

2020. június 3.

Egy dal, melyben 12 ország közös Beatles-szívvel dobog

A magyar The BlackBirds Beatles Emlékzenekar által kezdeményezett nemzetközi összefogás révén, a világ 12 országából csatlakoztak Beatles rajongó zenészek, hogy távol egymástól, mégis egy zenekarként énekeljék el Paul McCartney Freedom című béke-dalát. Tovább

2020. május 21.

Mondd vagy súgd, hogy szép a világ - új klippel jelentkezett SZILÁRD

Szilárd és zenésztársai otthunokban rögzítették a bensőséges hangulatú Mondd vagy súgd videóját. A szomorkás, - eredetileg romantikus dal - most kísértetiesen rímel a jelenlegi helyzetre, így szeptemberben érkező új lemezéről ezt mutatják meg elsőként a nagyközönség számára. Tovább

2020. május 20.

Sokáig vártalak: „csak szép... ha minden igaz” – Elefánt klippremier

Az Elefánt zenekar a karantén idején sem tétlenkedik: szemet gyönyörködtető, szívet kifacsaró klipet jelentettek meg május elején. Tovább

2020. május 20.

ANIMAL CANNIBALS: GRILLEZZ!

A Kannibálok egy új, vidám nyári tracket készítettek a karantén alatt - megérkezett a „Grillezz!”. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky