3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2011. július 15. | Anikó

Alba Hyseni újabb izgalmas villantása

Copyright:

Már látható Alba Hyseni Adieu (Friend of Sorrow) c. dalának videóklipje! Az egyszerű látványvilágot sikerült úgy bemutatni, hogy sokadik megtekintéskor is teljesen lefoglalja a nézőt. Ennek nem fogunk egyhamar adieu-t mondani!

Aki hallotta már Alba Hysenit énekelni, az biztos nem felejti el. Az alt/kontra-alt hangfekvésű énekesnő egyszerűen megbabonáz, és ha egyszer a bűvkörébe ragadtál, soha nem ereszt. Ezt erősíti meg a most elkészült videóklip is. 
 
Alba Hyseni-nek a napokban jelenik meg az Inner-Mission c. albuma, és az ezen szereplő Adieu (Friend of Sorrow) c. számhoz klipet is forgattak. 
 
A sötét képi világot vízcseppek vezetik fel, majd elkezdődik a kb. 5 perces felvétel, amiben Vandad Kashefi, a rendező folyamatosan játszik a fénnyel és a sötétséggel. 
 
Érdekessége, hogy vágás nélkül vették fel a kisfilmet, amiben TV-képernyőkön tűnnek fel a zenekar tagjai egy sűrűn és kaotikusan bekábelezett teremben. Ezeknek a technikai eszközöknek az összegyűjtése egy hetet vett igénybe. A klipforgatása pedig egy teljes napig tartott, ahol végig élőben játszották el az Adieu-t. 
 
A villanykörték által biztosított fény egyszerre teszi sejtelmessé és káprázatossá az egyébként minimálra berendezett stúdiót. 
 
Összefoglalva: egy remek dalhoz csináltak egy igényes videóklipet, nézzétek meg ti is!
 

 
Anikó

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. június 3.

Elmarad a 2020-as verseny, négyen nyerik az idei Nagy-Szín-Pad!-ot

2014 óta minden évben az Akvárium Klub színpadán és a Petőfi TV műsorában versengenek az adott év kimagasló, élőzenei produkciói. A tét a meghívott fellépők számára talán a legfontosabb, hiszen minden résztvevő meghívást kap a Telekom VOLT Fesztiválra, a Szigetre, a Campusra és a STRAND Fesztiválra, a győztes pedig e fesztiválok nagyszínpadain mutatkozhat be. Idén a verseny ugyan elmarad, de az eredményhirdetés nem. Tovább

2020. június 3.

Egy dal, melyben 12 ország közös Beatles-szívvel dobog

A magyar The BlackBirds Beatles Emlékzenekar által kezdeményezett nemzetközi összefogás révén, a világ 12 országából csatlakoztak Beatles rajongó zenészek, hogy távol egymástól, mégis egy zenekarként énekeljék el Paul McCartney Freedom című béke-dalát. Tovább

2020. május 21.

Mondd vagy súgd, hogy szép a világ - új klippel jelentkezett SZILÁRD

Szilárd és zenésztársai otthunokban rögzítették a bensőséges hangulatú Mondd vagy súgd videóját. A szomorkás, - eredetileg romantikus dal - most kísértetiesen rímel a jelenlegi helyzetre, így szeptemberben érkező új lemezéről ezt mutatják meg elsőként a nagyközönség számára. Tovább

2020. május 20.

Sokáig vártalak: „csak szép... ha minden igaz” – Elefánt klippremier

Az Elefánt zenekar a karantén idején sem tétlenkedik: szemet gyönyörködtető, szívet kifacsaró klipet jelentettek meg május elején. Tovább

2020. május 20.

ANIMAL CANNIBALS: GRILLEZZ!

A Kannibálok egy új, vidám nyári tracket készítettek a karantén alatt - megérkezett a „Grillezz!”. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky