3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2011. június 14.

Ezt hallgatja! Alba Hyseni Top5

Copyright:

Ha már bekerült a MyMusic legszebb underground énekesnői közé, nem árt kicsit jobban megismerni Alba Hyseni-t. Nemcsak elragadó, de remek zenei ízléssel is rendelkezik. Most erről Ti is megbizonyosodhattok, hiszen elárulta nekünk, hogy mik a kedvenc számai! Komoly filozófia húzódik mögötte.

5. Grace Jones - I´ve seen that Face before 1981
 
Számomra ő az, akinek művei hallgatása mellett a hangom ilyen szintre fejlődött... Lehet, hogy ha elválasztom egymástól a véletleneket, és egy kis szünet van közöttük, akkor jobban elhiszik őket. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ezek a dolgok véletlen egybeesések-e vagy sem, hogy egy van az ilyen különleges művészek közül az 5000 másik mellett.. Az, ha valami olyat megkap az ember, amit akar, talán sohasem véletlen... A hang megismételhetetlen.
 

 
4. Tom Waits - You Can Never Hold Back Spring
 
„Tom Waits számomra a “Ne add föl a reményt” művész! Az legyen a legutolsó, amiről lemondasz....Amikor már úgy érzed, hogy minden elveszett, amikor minden sötét és kilátástalan, a remény akkor is megmarad.”
 

 
3. Diamanda Galás, Autumn Leaves. Guilty guilty guilty
 
„Diamanda Galas van legnagyobb hatással  a zenei karrieremet nézve, ami a hangszínt és megjelenést illeti. A "Guilty guilty guilty" lemez zseniális,olyan mintha a  halál eljön és elsöpri a nevedet, szertefoszlatja a hírnevedet. (...) Bármit is viszel véghez az életben, az semmivel sem több, mintha a víz felszínére írnál.....”
 

 
2. David Bowie & Maynard James Keenan - Bring Me The Disco King
 
„Mondhatom, hogy életem egyik kedvenc művésze és ez a dala a kedvenceim közé tartozik, 
Szeretem a “Reality” lemezt, mely számomra azt üzeni nekünk, hogy talán már születésünkkor magunkban hordozzuk a jövőnket. Talán éveken át nem teszünk mást, mint hogy próbálunk elúszni attól, amit tudunk, és talán csak az öregkor és a halál teszi lehetővé, hogy visszaússzunk valamihez, ami tiszta, és amit nem alakított át túlélés iránti ösztönünk... David Bowie , The Disco King.”
 

 
1. Depeche Mode - Come Back (Tour Of The Universe Visual)
 
„ULTRA lemezük óta mindent, amit a Depeche Mode hozott nekünk és az Univerzumnak számomra zseniális és nélkülözhetetlen. Nagyon gyakran hallgatom, mondhatni napi szinten. Depeche Mode / Dave Gahan , olyan mint a végzet szele,mely sodor bennünket ide-oda,és amikor kikötünk ott, ahová ez a szél sodort, azzá formáljuk magunkat, ami lenni akarunk és tudunk.”
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Hozzászólások
cupraba 2011. jún.. 23.  19:11 1
ALBA HYSENI "INNER-MISSION "LEMEZE : "A valódiság legalapvetőbb minőségével bír "
Hatalom ,szenvedély és hűség! Igazság és becsület árad HANGJÁBÓL!
Oroszlánszívű , hatalmas tudással rendelkező királynő!Gyönyörű ember!
Az igazság bármilyen formában gyönyörű!
hallgass bele te is!
[link]
   

2024. február 28.

A vonatos utazások, a nyár himnuszát szállította le Volosinovszky György és a BELMONDO

2023. novemberében jelent meg a Belmondo legújabb albuma Királyok kutyái címmel, amelyen az utóbbi két-három év Czutor szerzeményeit és négy vadonatúj dalt hallhat a nagyérdemű. Tovább

2024. február 8.

Huszonhét másodpercnyi ironikus társadalomkritika a Junkiestól

A dal egy görbe tükör, kritika a világunk figyelemhiányos viselkedésére, koncentrációs zavaraira. - Junkies. Tovább

2024. február 8.

Nyers, őszinte képek fűszerezik az Anyu ez hangos újdonságát

Új dallal jelentkezik a 2020 óta aktív Anyu ez hangos. A formáció magyar nyelven, pop-rock stílusban alkot, és olyanok erősítik, mint Potyka Tamás (ének), Siffel István (gitár),  Bozsóki Márk (basszusgitár), valamint Domokos Miklós (dob). A csapat korábban olyan dalokkal jött elő, mint a „Popkirály”, a „Hős”, a „Legnagyobb ellenségem”, a "Z generáció", a "Már nem", a Nem vagyok jó", vagy éppen a "Jobb volt nélküled". Tovább

2024. február 6.

Németh Alajos Lojzi az Artisjus újraválasztott elnöke

Újabb két évre Németh Alajos Lojzit választották a szerzői egyesület elnökének. A Bikiniből ismert dalszerző-előadó második alkalommal tölti be ezt a tisztséget, és sürgeti a jogdíjak inflációs értékkövetését. Tovább

2024. február 6.

Alig néhány fesztiválkoncertet ad idén Azahriah

Jóból keveset adnak, tartja a mondás, s így van ez Azahriah 2024-es fesztiválfellépéseivel is. Nem lesz sok belőlük – ám azokon szokás szerint mindent belead majd a színpadon. A rajongóknak ugyanakkor nem árt előre tervezniük, hiszen mindössze hat fesztiválon láthatják kedvencüket az idén, természetesen valamennyi helyszínen kiemelt fellépőként. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky