3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2011. június 7.

Ezt hallgatja! Prieger Zsolt Top5 (Anima Sound System)

Copyright:

Ezt hallgatják ők rovatunk legújabb „áldozata” Prieger Zsolt az Anima Sound System egyik oszlopos tagja. A csapat nemrég mutatta be Tedd a napfényt be a számba című számához készített videóklipet, viszont itt most elsősorban nem az együttesről lesz szó, hanem hogy Zsolt mit kedvel. Lássuk!

5. Laibach: Life is Life
 
„Ifjúkorom meghatározó zenekara, provokatív művészeti csoportja, amely különös, irónikus kontextusba ágyazza a náci- és szovjet művészet harsány üzeneteit a popkultúra elemeivel. Ez itt éppen a gagyi osztrák Opus együttes Life is Life című számának "birodalmasítása"”. 
 

 
4. Amen: The Price of Reality
 
„Hihetetlen színpadi energia, vér, 20 méteres stage-diving, amit akartok. Az a38-on évekkel ezelőtt testközelből is láttam Casey Chaos-t és az Ament. Tanúsíthatom: igazi vér folyt”.
 

 
3. Otton von Schirach: Laptops and Martinis
 
„A legújabb kor egyik legnagyobb mágusa és szórakoztatója, Pándi Balázs haverja és munkatársa, a miami bass és drillcore nagyágyúja, Otto von Schirach”.
 

 
2. Andrew WK: Party Hard
 
„Multiinstrumentalista bohóc, zongoraművek szerzője, Lee Perry peoducere, a cicanadrágrock bűvésze. Az utóbbi évek egyik legnagyobb nevettetője és partyállata. Ez itt a kedvenc stadionrock-számom tőle!”
 

 
1. DJ Assault: Return of Terror Tec
 
„A nagymester, az egyszerű ritmusok és üzenetek producere. Semmi felesleges cicoma, csak Detroit-techno és hip-hop. Primitív és zseniális egyszerre.”
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. május 21.

Mondd vagy súgd, hogy szép a világ - új klippel jelentkezett SZILÁRD

Szilárd és zenésztársai otthunokban rögzítették a bensőséges hangulatú Mondd vagy súgd videóját. A szomorkás, - eredetileg romantikus dal - most kísértetiesen rímel a jelenlegi helyzetre, így szeptemberben érkező új lemezéről ezt mutatják meg elsőként a nagyközönség számára. Tovább

2020. május 20.

Sokáig vártalak: „csak szép... ha minden igaz” – Elefánt klippremier

Az Elefánt zenekar a karantén idején sem tétlenkedik: szemet gyönyörködtető, szívet kifacsaró klipet jelentettek meg május elején. Tovább

2020. május 20.

ANIMAL CANNIBALS: GRILLEZZ!

A Kannibálok egy új, vidám nyári tracket készítettek a karantén alatt - megérkezett a „Grillezz!”. Tovább

2020. május 19.

Különleges animációs videóval vezeti fel új lemezét a nemzetközi szintéren is elismert duó

A könnyed electronica szerelmeseinket nem kell bemutatni az elmúlt években komoly sikereket magáénak tudó Belaut, melynek célja továbbra is az, hogy a modern egyén számára menedéket adhasson, ahol a hallgató önmagába és a gondolataiba merülhet zenéjük által. Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most egy Kirstine Stubbe Teglbjærg-al közös dallal vezeti fel a lemezét, amely az önismeret mélyebb lehetőségeinek kiaknázása felé próbál utat mutatni. A formáció régóta várt második, Colourwave című albuma május 29-én lát napvilágot, amelyet élőben ősszel mutatnak majd be Európa-szerte. Tovább

2020. május 18.

Önmagunkkal való küzdelem súlyos őszinteséggel a NEW FRIEND REQUEST új klipes dalában: Várni Fáj

Május 31-én jelenik meg az online zenemegosztókon a NEW FRIEND REQUEST második nagylemeze, LÉLEKGYILKOSSÁG címmel. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky