3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
EFOTT 2011

2011. július 8.

Felturbózott fesztiválélmények az EFOTT-on

Copyright:

Szokatlan fesztiváljóságokkal készül a djuice az EFOTT-ra. A fiatalokat a programokban és kedvezményekben való eligazodásban egy farzsebre méretezett kiadvány, az EFOTT Navigátor segíti majd, amit a belépésnél kapnak meg. Ezek mellett július 12. és 17. között a szolnoki Tiszaligeten a mobilmárka és a fesztiválszervezők közös tehetségkutató programjában nyertes bandák életükben először valódi fesztiválkörülmények között léphetnek színpadra.

  • megosztás
  • kapcsolódó linkek
A fiatalok mobilmárkája, a djuice és az ország legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT három évre szóló együttműködésről állapodott meg idén. Ez nem pusztán egy egyszerű szponzorációra irányuló kapcsolat, hanem közös munka, amely a következő három évben a tehetségkutatásról és tehetséggondozásról, a fesztiválon pedig a fiatalok számára is megfizethető, minőségi szórakozásról szól.
 
Ha egy mobilmárka fesztivál-jelenlétre adja a fejét, mi sem természetesebb, mint megfelelő térerőt és megbízható online kapcsolatot biztosítani a fesztiválozóknak. Így tesz a djuice is. Az EFOTT területén hűs kőépületben alakítja ki az internetbázist, ahol 30 db online számítógép várja a résztvevőket, emellett itt kap helyet a szabadon használható, biztonságos telefontöltő állomás is. A szolgáltatások természetesen díjmentesen érhetőek el a fesztivállátogatók számára.
 
A djuice zsebpénzbarát ajánlatokkal támogatja a már meglévő és a helyszínen előfizetővé váló fesztiválozókat. A fesztivál előtti időszakban a márka myLife programjának tagjai akár 4 db félárú napijegyet is vásárolhatnak a fesztiválra. A fesztivál helyszínén a djuice által kibocsátott kedvezménykarszalaghoz lehet hozzájutni egy mobilos életvitelhez köthető aktivitást követően. A korlátozott számban elérhető karszalag exkluzív kedvezményekre jogosítja és előnyökhöz juttatja a djuice-os fiatalokat, legyen az grátisz italfogyasztás, VIP tribün belépő, riksa túra Szolnok belvárosában vagy „Tejjel kifli” reggeli a megfáradt fesztiválozóknak. További fesztiváljóság, hogy az internetbázison a djuice előfizetői számára külön számítógépeket tartanak fenn, így a djuice-osoknak egyszerűbb dolga lesz teltház esetén is. Ezek az extra jóságok a djuice kedvezménykarszalag kuponjainak felhasználásával, vagy a karszalag felmutatásával külön díj nélkül érhetőek el.
 
Az idei év során az U26 djuice clubshop-ban már nagy sikert aratott, fiatalok fejlődését és tehetségét támogató programok is helyet kapnak a fesztiválon. A tanév végéig kéthetente megrendezésre kerülő, paprikás vitákat és komoly érveléseket kiváltó U26 Vitaszínház, és fiatalok videó-írásbeliségének fejlesztését célzó U26 Média Workshop kellemes és hasznos időtöltést ígér a fiataloknak az EFOTT-on is, július 16-án, szombaton U26 Bárnál. A videóújságíró képzéshez szükséges csúcsmobilokat a Samsung biztosítja. Az U26 Bár ha nem program, akkor egyébként a kellemes lazulás és kikapcsolódás helyszíne lesz. Ingyenesen használható csocsóasztalokkal, ahol naponta kiselőadást tartó, profi szintű csocsójátékosok instruálásával ez az aktivitás is valódi fejlődést hozhat a népszerű sport kedvelőinek.
 
A djuice U26 színpadán a szervezőkkel közösen bonyolított tehetségkutató programban bejutott, még ismeretlennek számító, feltörekvő bandák kapnak helyet, hogy megtapasztalják a fellépésekkel és népszerűséggel járó zenészélet pillanatait. A tehetségkutatóban be nem jutott zenekarok évközben Budapesten az U26 Clubshop-ban léphetnek fel. A tehetségkutató végeredményeként a szervezők kihirdetik az Év Egyetemi Zenekarát. Így válik valóban teljessé a fesztiválélmény, ami nem áll meg a fesztivál kapujában, hanem kiterjed egész évre a mobilmárka és a fesztiválszervező csapat közös munkájának eredményeként.
 
A fesztiválprogramokat, praktikus információkat, djuice kedvezményeket, helyi látványosságokat a helyszínen beszerezhető, farzsebre méretezett zsebkalauz, az EFOTT Navigátor foglalja össze. Akár művelődéssel, tanulással vagy féktelen bulikkal szeretné tölteni a fesztivált a fiatal korosztály, a djuice által megfűszerezett EFOTT fesztivál tökéletes lehetőség erre!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2011. augusztus 30.

Ők az Év Felsőoktatási Zenekara 2011-ben

Internetes szavazáson gyűjtött voksok mennyisége és a legnagyobb hallgatói fesztiválon toborzott rajongótábor nagysága alapján kialakult a djuice-EFOTT tehetségkutató végeredménye. 2011-en az Év Felsőoktatási Zenekara a Magic Cat’s Rockabilly Trió. A csapat nyereménye az elismerő cím mellett egy demo album elkészítésére biztosított hangstúdió használat és szakmai támogatás, emellett ők a jövő évi EFOTT fesztivál egyik biztos fellépői. Tovább

2011. július 24.

Dolgok, amik nem voltak ott - Punnany Massif

Idén újjáélesztettük egykori „legendás” rovatunkat, melyben ismert zenészeket/csapatokat kértünk fel, hogy meséljék el aktuális EFOTT-os élményeiket. Nagy örömünkre most a Punnany Massif is csatlakozott ehhez, és Iványi “Szevasztok” Szabi meséli el, ő hogyan élte meg a dög melegben koncertezést és más zenekarok fellépéseit, valamint hogy Szolnokon a biztonsági őrök szinte hippik.... Tovább

2011. július 21.

Ufók Szolnok felett – Likó Marcell

Idén is elővettük, a „hírességek az EFOTT-on” rovatot,  és egy visszatérővel köszöntünk titeket. Ő nem más, mint Likó Marcell, a Vad Fruttik frontembere. Lírai elbeszélés a fesztivál előzményeiről, történéseiről, majd csodaszép befejezés. EFOTT 2011. Tovább

2011. június 16.

Agresszív Ganxstáék az EFOTT-on

Hamarosan új lemezzel rukkol elő Ganxsta Zolee és a Kartel. De amíg nem áll össze az album anyaga, a banda nyáron ismét a húrok közé csap. Az egyszerre rap, rock, punk zenét játszó együttes az EFOTT-ra igazi ősbulival készül. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky