3428 zenekar 12452 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2010. december 27. | MyMusic

Új helyen a Szabad az Á, még jobb fellépési feltételekkel

Copyright:

Ha kezdő zenész vagy, és meg szeretnéd mutatni a dalaid másoknak is, akkor keresd az új helyre költözött Szabad az Á…-t! Ugyanis január 1-től a Nagydiófa utca 8. szám alatt, a Grandió PartyHostel pincéjében fellépési lehetőséget nyújtanak minden lelkes bandának, kiváló hangtechnikával! Valamint gondolnak a vidéki, koncertezni vágyó zenekarok kényelmére is. Lássuk a részleteket!

Január 1-től két teremmel várja az érdeklődőket a Szabad az Á… Míg a nagy koncertteremben lehetőséget nyújtanak a fellépésre a bemutatkozni kívánó zenekaroknak, addig a lounge teremben akusztikus programok vagy akár beszélgetések is helyet kaphatnak.

És hogy milyen technikai körülmények között léphettek fel? 24 csatornás keverőpult, aktív hangfalak és backstage is rendelkezésre áll, valamint 3 fős hangtechnikusi csapat fog azon igyekezni, hogy a lehető legjobb hangzást kialakítva tudjatok zenélni. De nemcsak ezt nyújtja az új Szabad az Á… Még a jameléshez szükséges alaphangszerparkkal is rendelkeznek, így annak sincs akadálya, hogy akár itt szülessen meg néhány örömzenélő fiatalból egy leendő banda.

Vidéki zenekarként minden bizonnyal nehezebb megszervezni egy koncertet Budapesten. Ebben is tudnak segíteni a szervezők: hiszen „bőrpénzért” dobot is tudnak biztosítani, ami a szállítási költség összegét jelentősen csökkentheti.

Az épületben található Temesvári Csabi „lakásétterme”, a Hoppá Grandió, amely hajnalig gondoskodik a meleg étel ellátásról a zenészeknek, színészeknek és minden Szabad az Á… kártyával rendelkezőnek.

Az éttermen kívül romkocsma is üzemel az épület udvarában, ahol a színvonalat az üzemeltető Szódás csapat garantálja. Az itt működő Grandió PartyHostel kifejezetten a bulizni vágyó külföldieket várja, ezért biztos nem lesz panasz a hangerőre. Sőt arra is van esély, hogy akár nemzetközi közönség előtt léphettek fel, ha az itt megszállók is lenéznek a Szabad az Á…-ba.

Néhány ponton változatlan maradtak a hely által vállalt feltételek, azaz ingyenes technikai személyzetet és hátteret biztosítanak, a teljes jegybevétel felfogása sem változik. És elvárások nélküli, ingyenes helybiztosításra lehet számítani. Valamint megmaradnak a Szabad az Á… klubkártyával járó előnyök is.

Mindez nem csak a kezdő zenekaroknak egy fantasztikus lehetőség, de azoknak is, akik szeretnének a mainstream zenén túl is megismerkedni néhány fiatal, tehetséges bandával.

Mi már alig várjuk a január 1-ét, hogy személyesen is ellátogathassunk az új Szabad az Á…-ba!

!TUKKER BOOKING AND ITAI ITAI PRESENT!

!!!!!!!!!!2011-JANUÁR 1!!!!!!!!!!@ÚJ SZABAD AZ Á: /VII.ker.Nagydiófa u.8/

HEAVEN IN HER ARMS (Japán - Screamo)
AUSSITOT MORT (Francia - Post rock/metal)
I WANT YOU DEAD (görög - Sátán hardcore)
Human error (D beat/Blastbeat attack)
Dance or die (Fast hardcore punk)

Kezdés: 20 óra
Beugró: 1200 Forint

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. október 15.

Premier! Fatal Error - Művirágok Karneválja

A részben ceglédi, részben budapesti Fatal Error zenekar 2020-ban a járvány és leállás ellenére sem hagyta porosodni hangszereit. A színfalak mögött folyamatosan dolgoznak a negyedik nagylemezükön, melynek első, egyben címadó dala a Művirágok karneválja. Tovább

2020. október 15.

Premier! Lelki küzdelmek és felkavaró érzelmek Solére új dalában

Szigeti Zsófi, azaz Solére új szerzeménnyel tért vissza előző, nagy sikerű “Köztünk Liliom” című művészi klipje után. Ezúttal egy mély és súlyos témát boncolgat. “A Hold meg én” című alkotásának minden sora az ő lelki küzdelmeiről szól, a szöveget belső vívódásai ihlették, amelyek tavaly év végére csúcsosodtak ki, mikor borderline személyiségzavarral diagnosztizálták. Tovább

2020. október 12.

Jön a Rómeó Vérzik történetének legütősebb albuma!

2020. október 15-én érkezik egy korongnyi keleti rock ’n roll - friss lemezzel rukkol elő a Rómeó Vérzik. A felvidéki kvartett ugyanis a márciustól tartó kényszerpihenő alatt sem tétlenkedett: 11 ütős rocknótát dobtak össze – ráadásul elmondásuk szerint a Szűk a tér a zenekar legerősebb anyaga a 2004-ben megjelent slágergyáros Engedd belém korong óta. Tovább

2020. október 9.

Instrumentális, könnyed és igazán magával ragadó

A Vasovski live nem adja alább, sorra jelenteti meg jobbnál-jobb zenéit. Legutóbb Kollányi Zsuzsival alkottak, a „Lélegezz” pedig csodálatosan muzsikál. Tovább

2020. október 7.

A csütörtök éjjel tényleg soha nem érhet véget

A 2016-os foci Eb óta tudjuk, hogyha a magyarok játszanak, akkor az éjjel soha nem érhet véget… Legközelebb csütörtökön csendülhet majd fel a sláger, amikor Bulgáriával csap össze a magyar csapat. Bár idén a helyszínen nem lehetünk ott, de otthon vagy kedvenc vendéglátóhelyünkről tudunk szurkolni és aki szereti, focihimnuszt énekelni - a Coca-Cola a magyar válogatott támogatása jeléül egyedi címkés palackokkal készült, melyek a nagy 2020. október 8-i este apropójából kaphatók az éttermekben, bárokban. A szurkolói címkéken pedig mi más szerepelne, mint a focicsapat induló dalának címe! Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky