3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2009. december 21.

Kustánczi Lia önmagát kapta ajándékba

Copyright:

Kustánczi Liának 26. születésnapja alkalmából meglepetés bulit szerveztek legjobb barátnői. Az ünnepelt mit sem sejtve érkezett a Symbolba, ahol a legjobb barátai várták. Lia annyit tudott csak, hogy fehér ruhában kell érkeznie a helyszínre. A meglepetés nagyon jól sikerült, Lia szava is elállt, mikor körbenézett a barátokkal zsúfolt teremben.

Lia legjobb barátnői már hetekkel ezelőtt elkezdték szervezni a meglepetés bulit, hogy minden tökéletes legyen. A party-ra minden vendégnek fekete- fehérben kellett érkeznie, mert ez Lia két kedvenc színe és az idei naptára is ebben a színvilágban készült. A modell- énekesnő a fekete- fehér színnel szeretné kifejezni, hogy most már egy érett felnőtt nő. Ezt szem előtt tartották a szervezők is, ezért döntöttek emellett a színösszeállítás mellett.

Lia legjobb barátai mind eljöttek, hogy megünnepeljék a születésnapját. A barátok között több ismerős arcot lehetett felfedezni, jelen volt, Herczeg Zoltán divattervező, Kis Hegedűs Réka modell és Szalontai Ági a Miss Plastic verseny közönségdíjasa is. A bulin részt vett még Timo is, aki Lia első dalából a Csak egy érintésből készített remixet is.

- Nem is sejtettem semmit sem a buliról. Nagyon boldog vagyok, hogy ennyien eljöttek. A barátnőim nagyon fontosak az életemben és nagyon meghatott, hogy ezt az estet megszervezték nekem! - mondta Lia meghatottan.

Az este egyik fénypontja Tórízs Hajnalka által szervezett divatbemutató volt. A modellhölgyek gyönyörű bundákat mutattak be, ezek alatt pedig nagyon szexis fehérnemű volt. A ruhadarabok kiválasztása sem volt véletlen, hiszen Lia rajong a gyönyörű neglizsékért és szőrmékért. Bundák egyébként Lia kedvenc tervezőjének, Pásztor Anninak a keze munkája.

A buli legmeghittebb pillanata az volt, mikor Lia egyik barátnője, Somogyi Adrienn elénekelte kedvenc dalát, Beyoncétől a Halo-t. A modell- énekesnő könnyekig meghatódott a meglepetéstől.

A barátok Lia kedvenc naptárfotójából készítettek egy festményt és ezt adták át az ünnepeltnek. Az ajándék láttán mindenki közös képet akart csinálni a Lia festménnyel, annyira tetszett az ajándék mindenkinek!

- Nagyon örülök az ajándékomnak, mert nagyon büszke vagyok az új naptáramra, ez valóban a kedvenc képem. Már tudom, hogy a lakás egyik fő pontjára rakom majd ki, hogy mikor ránézek majd, ez az este jusson az eszembe! - mesélte Lia

Éjfélkor felvágták a stílusosan fekete- fehér tortát, amely mellett Lia kedvenc cipőjének tortaváltozatát is megcsináltatták a barátnői. A süteményeket nagy nevetés mellett vágta fel az ünnepelt. Majd a buli kifulladásig tartott!

- Nagyon szép este volt, sohasem felejtem el a barátnőimnek, hogy egy ilyen nagyszabású, mégis meghitt bulit szerveztek nekem. Nagyon köszönöm nekik, hogy vannak nekem! - mondta könnyek közt Lia.

Forrás: Sunhill Media

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2022. november 7.

Van új NOX videoklip!

Új klippel jelentkezett a Főnix madárként újjászülető NOX. A videoklip, a hamarosan megjelenő lemez egyik dalához készült, mely találóan, a November címet kapta. A zenekart 2022. november 27-én hallhatjuk a Papp László Sportarénában. Tovább

2022. október 27.

Az egymásra találás ünnepe – közös dalt adott ki Bocskor Bíborka és Hajós Kristóf

A Magashegyi Underground énekesnője, Bocskor Bíborka és a The Unbending Trees énekese, Hajós Kristóf tizenöt éve közeli barátok, azonban a mai napig nem készítettek közös dalt. Most elérkezettnek látták az időt: Kristóf novemberben érkező első szólóalbumán is hallható lesz duettjük, a kislemezként már mindenütt streamelhető Viharos idők, amelynek még a szerzői hármasfogata is különleges. Tovább

2022. október 18.

644 klipből bongor és Sisi is elvihette az idei Magyar Klipszemle díját

Tegnap, azaz október 13-án megrendezett, hatodik Magyar Klipszemlén több tucat előadó/dalszerző szurkolhatott saját videóklipjének sorsáért, köztük a Magneoton és az idén indult, hiphop és underground alkotókat felvonultató Escape Plan Recordings gondozása alatt lévő alkotók is: Sisi „Kezeket fel”, bongor „Oxigénhiány”, a Kraken67 „Vámpír” és Prédikátor „Majdan” című kreatív kisfilmjével döntőbe került. Tovább

2022. október 9.

Radioflash legújabb klipje

A dalszöveg fő mondanivalója, az érzelmek megélése. Úgy gondolom, hogy ha van bennünk egy fal, ami mögé megpróbálunk bezárkózni, akkor sosem fogunk megtapasztalni valódi, mély érzelmeket. - megjelent a Radioflash legújabb klipje. Tovább

2022. október 9.

Fordítsd az arcod a nap felé

A nyarat, egyszersmind a kiszámíthatóságot búcsúztató, ízes americana dallal tér vissza éppen öt év hallgatás után az ARONS Land Cargo Co., azaz Hajba Áron gitáros-énekes két nagylemezt már maga mögött tudó szólóprojektje. A The Song of Summer című új dalán Áron ismét testvéreivel közösen dolgozott: a felvételen fivérei mellett immár húga, Orsi is hallható, ráadásul a számhoz készült animációs szövegvideó is az ő munkájának gyümölcse. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky