3426 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2009. november 8.

Boldog Növények eladók - We Plants Are Happy Plants

Copyright:

Elkészült We Plants Are Happy Plants első hivatalos videóklipje: a Sell Your Soul már rotációban látható a magyar MTV-n. Az egyszemélyes Boldog Növényeknek megjelent a Zagar-remixe is.

We Plants Are Happy Plants, azaz a 22 éves Bergmann Péter a Red Bull Made In Garage tehetségkutató ötödik kiválasztottjaként nyerte el a lehetőséget, hogy klipje készüljön.  A választás a Sell Your Soul című dalára esett, amelyhez Herz Péter rendezett videót - ő korábban többek között Zséda és a Tankcsapda egy-egy dalát vitte filmre. A klipet - amelynek werkfilmje ITT látható - rotációban játssza a hazai Music Television, amely egyben a saját tehetséggondozó programja, a brand:new szárnyai alá vette Pétert.

We Plants Are Happy Plants - Sell Your Soul

A megrögzött zenekészítő WPAHP (akinek több száz szerzeménye van a merevlemezén, és ezek száma napról-napra nő) legfrissebb megjelenése ugyancsak egy hivatalos kiadás: a Zagar Wings Of Love-jából készített remixe - a 11 további átdolgozással együtt - a német Mole Listening Pearls gondozásában jelent meg világszerte digitális formátumban.

A remixek a Zagar Cannot Walk Fly  Instead c. albumának bónuszlemezeként cédén is beszerezhetők lesznek, november 13-tól.

Péter mindeközben egy másik remixével Amerikában, illetve a zenei blogoszférán hódít: a Los Angelesi székhelyű, az ún. „dreamwave” (érzelmes szinti-elektró) irányzat legfőbb bástyájának számító Binary blog/lemezkiadó felkérésére, az LA Lights címmel megjelentetett válogatásalbum egyik dalát dolgozta át. A dolog érdekessége, hogy ugyanabból a dalból - NightWaves - Fascination - a világhírű dj-producer Junkie XL szintén készített egy átiratot.

WPAHP jelenleg az 50 ország előadóinak bevonásával, az Amnesty International munkájának támogatására életre hívott Peace projekt számára dolgozik egy exkluzív felvételen, illetve nekilátott, hogy formába öntse első albumát.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. február 26.

USEME: Mindenből a Semmibe

A USEME legújabb dalában a klímaváltozásra hívja fel a figyelmet Tovább

2020. február 26.

Irodalom az Akváriumban

Majdnemek címmel indul útjára az Akvárium Klub új, irodalmi est sorozata, ahol a klasszikus irodalmi felolvasás helyett egyfajta zenei-irodalmi “show” keretében, szubjektív kapcsolódási pontokon és személyes sztorikon keresztül ismerhetjük meg a kortárs irodalom remekeit. Emellett rendhagyó irodalomórát is kínál a klub végzős gimnazisták számára, Akvárium Literatúra címmel. Tovább

2020. február 25.

Kompromisszumok nélkül - itt a Képzelt Város új nagylemeze

Samizdat címmel jelentette meg ötödik nagylemezét a Képzelt Város. Az albummal a zenekar visszatért a hosszabb számokhoz, a rájuk jellemző, izgalmas dalszerkezetekhez és sikerült megalkotniuk egy minden ízében kompromisszummentes anyagot. Tovább

2020. február 25.

MITAR - Újraírnám dal- és klippremier

Megérkezett a legújabb MITAR dal és klip, ’Újraírnám’ címmel. A tavasszal megjelenő lemez második előfutára egy igen különleges képi világot kapott, amit Valentin napra készített a csapat. Tovább

2020. február 18.

Freddie: FÚJ MINKET A SZÉL

A szakítás sosem egyszerű, de szépen is el lehet válni társunktól – mutatja be legújabb klipjében Freddie. A jellegzetes hangú énekes „Fúj minket a szél” című dala arról szól, hogy mi is játszódik le a férfiak fejében egy kapcsolat lezárása után, és hogyan élik meg ezt a nehéz időszakot. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky