3423 zenekar 12355 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Bárpult » Miért beteg a magyar zene?

Témakörök
Hirdetés
Miért beteg a magyar zene?
UpszIdidItAgain 2005. szept.. 30.  01:29 29
Te milyen kis okos vagy.. Kiszállok!!
   
Stab Venom 2005. szept.. 30.  00:56 28
imho
Andante, nagyon örülök Nektek (Neked)!:) De valóban, csak azt tettem, amit mindenki megtenne a helyemen, szóval, ez csak kis tanács volt, amely alapján TE adtál föl egy jó (hatás szerint) hírdetést, jó helyekre!

Szerintem, az, hogy pénz centrikus a víszonyok a világban nem igen teszi tönkre a zenét. Talán, pont az bíztosíthatja, hogy valaki tudjön zenélni.
->Nincs pénz, van cenzura=Szegénység, de virágzik a múzsa
->Van pénz, van cenzura=gaz és pofátlanság születik belõle
->Nincs pénz, nincs cenzura=mostani Magyarországi helyzett
->Van pénz, nincs cenzura=Sok ocsmányság, de gyémántok termelésre is képesre válik a talaj.

Személy véleményem szerint;)

S ha nem lenne olyan pénz, amilyen most van, akkor lenne:
Kagylócentrikus, kavicscentrikus, vagy még valamilyen hülyeségû centrikus a világ... ez elkerülhetetlen
   
UpszIdidItAgain 2005. szept.. 29.  23:26 27
ejj
Mi a F***szért van az -EnterBand Party Zenekar- reklámjával tele a hírek? A koncertek közé tessék, de szerintem erõs rámondani hogy koncert. Elnézést, de azé' írtam ebbe a topicba mer nekem ez nem teccik!!
   
Andante 2005. szept.. 28.  08:38 26
Stab Venom te mester!!!!!!!!!
Nem hiszed el de mióta felraktam a netre a hírdetés, azóta tolonganak az énekesek. Köszi a tanácsot nagyon sokat segítetél. Miért nem írsz erre a fórumnak?


Ja? Megvan a válasz a "Miéet beteg a magyar zene?" kérdésre.: A világ pénzközpontú, és ez kollégák a szakmánkra is kihat:) (és arra is aki csak hobbiból csinálja)
   
myMusic Admin 2005. szept.. 20.  17:48 25
[quote:b515ca1b4b="Stab Venom"]:-D
UI:Admin, bocsánat a reklámért...[/quote:b515ca1b4b]


semmi gond, ez nem konkurencia, ugyanazért küzdenek mint mi :)
   
Kisboki 2005. szept.. 20.  08:01 24
Hi! Zenész.tk. Ott is van fórum. Hangszerbörze, zenész-társkeresõ, meg ilyenek.
   
Stab Venom 2005. szept.. 20.  02:20 23
:-D
Hát, nagyon örülök, ha tudtam segíteni:)))
Próbáld még a hangmester.hu forúmát, ott igen folyik az élet, még metalindex.hu apróhírdetések, zene.hu, stbstbstb... szóval, read&write!
Sok síkert a zenekaroddal!:)

Tim
UI:Admin, bocsánat a reklámért...
   
Andante 2005. szept.. 19.  11:42 22
ÉLJEN STAÉB VENOM!!!!!!!!! A KEZDÕ ZENEKAROK MEGMENTÕJE!!!!!!:)Nagyon köszi minden tanácsot. A héten veszek blues combót. Úgy néz ki hogy találtam egy Idõsebb (29-30 éves) srácot aki komálja a bluest, és énekes. Neked köszönhetõen újra van lelkesedés a z.karon belül. Nem tudsz még ilyen hirdetéseket vagy fórumokat ahol esetlefg tudok még hirdetni??
   
Stab Venom 2005. szept.. 18.  03:28 21
Én azt mondom: "Éljen Viváldi, és pláne Bach!"
Ha öszintén,-irigylek neked a zenei képzetség miatt, így tényleg nem sötét labirintus számodra a zenélés (bár stílus keresésnél még minden fordulhat elõ;)).
Szerintem, nagyon fontos Zenész számára, hogy az alapokat, a rutint kapjon meg klasszikus zenébõl.

Az énekrõl még: szerintem, össze-vissza interneten adjál föl hírdetést, hogy kit és mire kerestek. De választáskor nagyon ovatosak legyetek: az ének miatt könnyen átválhat groteszkre akár jó zene is. Nektek még különösebben nehéz, mivel fiatalabb koru vagytok, és ahhoz, amit játszottok, képzett, kicsit rekedt (öreges) hang kéne, és ezt nem nagyon lehet várni egy tizenéves énekestõl. Szóval, vagy egy "öregrocckert" vesztek fõl (így nehézebb), vagy korban illõ énekest, de akkor nehézebb lesz a zenei helyzettetek.
Megoldásként egy ötlet jött az eszembe: keressetek egy képzettebb billentyûst, aki tudna az énektémákat a megfelelõ hangszínten lejátszani. Ez biztos, hogy külön álló és egyédi lenne. És megoldana az énekes próblémát;)
   
Andante 2005. szept.. 16.  12:10 20
Köszi a tanácsot! Írok abba a szobába is. Lehet hogy igazad van avval kapcsolatban hogy csak a technika fog fejlõdni evvel de akkor is megéri. Már csak a zenélés élménye miatt is. Én zenetanárnak készülök és a Gyõri Z.müvészeti fõiskola a terv (klassz gitár tanszak). Ez úgy jön ide hogy szerintem az az igényes zene fellegvára. Jó most azt mondhatjátok hogy " Fúj ez hülye? Vivaldi meg Bach??" nem azt mondom hogy imádom a zenéjüket. De meghallgatom mert igényes. És ha ilyen zenét szeretnétek játszani, akkor oda több kell mint fanatizmus, mert elõfordulhat hogy 3óra gyakorlás után még mindig nem megy az a rohadt egy ütem, és akkor hajlamos eltörni a mécses.(pláne gyerekfejjel.) Én gyerekkoromban sokat sírtam mert nem mindíg ment. De megharagudtam a hangszerre és azért is megcsináltam. És mam már úgy gondolom hogy evvel akarok foglalkozni. Az igényes zenének ez az ára. Persze ott van a Blues. Ott élem ki minden fájdalmam. A kettõ tökéletesen kiegészíti egymást. A klasszikusgitártól megkapom a precízséget, a bluestól a "szárnyakat".(de költõi vagyok):)
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky