3428 zenekar 12456 letölthető zene

Hozzászólások » Kommentek » Cikk hozzászólások » Iszonyú ciki! Ezzel is lehetett nyerni az Eurovisio 2008-on! - videó kommentek

Témakörök
Hirdetés
Vissza a cikkhezIszonyú ciki! Ezzel is lehetett nyerni az Eurovisio 2008-on! - videó kommentek
karl boro 2008. máj. 29.  19:20 11
Nos, akkor hivatalosan is...
A MyMusic szerkesztősége bejelenti, hogy nem Clarissa írása volt az Euróvisióról szóló anyag, kvázi véletlenül szerepelt a neve egy rövid ideig a cikk szerzőjeként...
A szerző én voltam és szerkesztési hiba folytán került csak ki a neve.
A bűnöst megbüntettük és azóta messze jár…
Ezt szükségesnek tartottuk kolleganőnk védelmében leírni!
További jó olvasást kíván a MyMusic szerkesztősége!
Előzmény:   sanyi    2008. máj. 28.  15:16  
sanyi 2008. máj. 28.  15:16 10
na itt van akkor nektek egy igazi orosz gyöngyszem:
[link] (csak bírjátok kivárni az első percet)

ez van, erre gerjednek. u nász tózse jészty.
   
irgumburgum 2008. máj. 28.  10:19 9
A dal nem volt egy világmegváltó alkotás, de ennek a dalversenynek nem is ez a célja, hanem a szórakozás.
Az orosz dallal semmi bajom, voltak sokkal gyengébbek, többek között a magyar, itthon agyonsztárolt Csézy a Rakocnzai förmedvény-szerzeménnyel.
A görögök vacakok voltak, egy az egyben a 2005-ös számukat koppintották. Gagyi volt tovább a svéd is, és még lehetne sorolni.

Amúgy azért mert T. cikkíró, Neked nem tetszik valami, lehetne kicsit normálisabb stílusban is fogalmaznod, és kritizálni.
Nem tudom, hogy az amcsidömpig rapperek mennyivel színvonalasabbak? De ugye még sorolhatnánk......
A cikk amit írtál, egy nagy kalap sz..r, csak hogy a Te saját stílusodnál mardjak.

Egyetértek horsz-al, aki azt írja, hogy Edvin felajánlotta segtségét Csézynek, és nekünk nem kellett. Hát igen, mert mi olyan szuperek vagyunk, ugyebár.

Gondolom a Te véleményed, hogy egész Európának vacak az ízlése, hogy ez a dal nyert, kivéve persze a TE ízlésedet, ami feltételezhetően szuper. Csézy/Rakonczai bagázs 6 ponttal az utolsó előtti lett. Na ez aztán a szép teljesítmény !

Vagy netán úgy gondolod, hogy nekik kellett volna nyerni?
   
déka 2008. máj. 28.  09:59 8
az euvízió mindig szar, de legalább mindig van egy poén.
tavaly izrael volt jó, meg a németek - ugye roger cicero a frauen regieren die welt-el (szénné rögötük magunkat), idén pedig a franciák hoztak értelmeset Sebastien Tellier személyében ([link]).
aki tudja, hogy miről szól ez az egész, alapból egy viccel készül, hogy a nézőnek legalább egy kis szusszanás jusson. ez van. ilyeneken nem érdemes húzni magunkat.
   
dr. Menő Manó 2008. máj. 27.  19:36 7
A kedves cikkíró figyelmét bizonyára elkerülte egy apróság: a döntőben egy ország sem szavazhatott a saját versenyzőjére, tehát nem az oroszok szavaztak Gyimára! Egyébként pedig: fanyalgás helyett inkább legyünk büszkék, hogy Edvin Marton révén mi is örülhetünk ennek a sikernek, ha már szegény Csézynek nem jutott be a döntőbe. Szerintem sokkal cikibb az, hogy Csézy visszafogott produkciójával ellentétben a döntőbe kerülhetett négy totál egyforma versenyző is (no, jó: mivel a svéd lány szőke volt, mégsem totál egyformák voltak), akik uniformis ezüstflitteres miniruhájukban leginkább csak riszálási tudmányukról tettek tanúbizonyságot. A görög, az ukrán, az örmény és a már említett svéd hölgynek még a dalaik is eléggé egykaptafák voltak. Miért kellett négy ilyen, nagyon hasonló produkciót végigszenvednünk a döntőben??? Ez a ciki!!!
   
savashenrik 2008. máj. 27.  16:10 3
Szvsz, hogy más országokban ki hogyan áll hozzá, az az ő dolguk. Ha a magyarok komolyan vették volna ezt bohóckodást, akkor nem Csézy Böbit küldik, hanem Zagart, és a Wings of Love című dalt. Attól a pillanattól kezdve, hogy az sms-ezőkre van bízva valami, megdől a szakmaisága egy versenynek, mert lehet valami kimagaslóan jó, ha a nézőket nem érdekli, és inkább átkapcsol a Bk-ra, míg egy másik országban poénból beszavazzák kedvencüket. Az írek egy fiktív báb pulykát indítottak, és ezzelé helyén is kezelték az egészet.
   
horsz 2008. máj. 27.  15:51 1
Hát nemtudom, kedves Clarissa, de ha ennyire jártas a zenei világban és évről évre figyeli az Eurovíziós fesztivált, akkor tudnia kellene, hogy ez már jó tíz éve nem a minőségről szól.
A másik pedig kiváncsi lennék az Ön, zenei világban figyelemre méltó szaktudásával, hogy mit szólt volna ahhoz, hogyha mondjuk például a szánalmas brit vagy mondjuk a még szánalmasabb dán produkció nyert volna?
Ez a szám megérdemelte, de mondjuk egy jó két éve amikor a finnek nyertek, akkor is ennyire szar volt, vagy Önnek csak tipikus keleti fóbiája van, a tudatlanság miatt, vagyis elnézést, a nagyon mély informáltsága miatt?
Amúgy meg Edvin marton édasanyja ukrán származású ha jól emlékszem, úgyhogy hibás a cikke. Én ha ukrán lennék akkor így írnám, mi ukránok a magyarok mellett mindenhol ott vagyunk...
Ja és Edvin Marton maga ajánlotta fel a segítségét Czézy-nek, de nekünk sosem kell semmi.
Amúgy meg kívánok Önnek kedves Clarissa több optimizmust, a tipikus magyar pesszimizmus helyett...
   

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky