3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Apróhirdetések » Wanted! zenészkeresõ » Énekes együttest keres

Témakörök
Hirdetés
Énekes együttest keres
Gúzgézen Géza 2010. máj.. 4.  18:08 49
Szia.Mi egy újonnan alakult,de egyáltalán nem kezdő hard rock zenekar lennénk.Ha még nem találtál zenekart mi szivesen meghallgatnánk.A stilus,mint irtam hard rock.Deep Purple,Black Sabbath,Led Zeppelin,P.Mobil,P.Box,Radics Béla nótákat kellene először énekelgetni,csak úgy meghallgatás képpen.Utána jöhetnének a saját dalok.Hasonló stilusban.A felállás 2 gityó,1 bassz,dob,billentyű,ének.Ha érdekel hivd Ernöt a:0630 555 14 97-es számon.Köszi és várunk.
Előzmény:   tottatis    2009. márc.. 10.  23:36  
pilare 2009. máj.. 19.  21:48 48
ROCK ZENEKAR TAGOKAT KERESÜNK!!!--zenész vagy,itt a helyed velünk!!!

Sziasztok.Mi két 20 év körüli énekes srác vagyunk,egyikünk rock -pop énekes,másikunk rock-rap énekes.Szeretnénk magunknak egy rock zenekart.Jobb lenne,ha külön szereznénk meg a tagokat.Szükségünk lenne,gitárosra/gitárosokra, dobosra/dobosokra és így tovább,ami egy rock zenekarba kell,kivéve énekes,mert az mi lennénk.
Hogy mit is akarunk?szeretnénk mindenképpen híresek lenni.ennek érdekében mindent megtettünk/teszünk.vettünk nagyon drága stúdió felszerelést,komoly videó kamerát.szeretnénk különleges klippet.szóval nyáron sokat kéne dolgozni,de persze a siker érdekében,hogy ismertek,hogy híresek legyünk.szeretnénk a 2010es viva cometbe bekerülni.
Ilyen Anti Fitnes Club féle csapatra kell gondolni.vagy külföldibe(pl Green Day) Mindenképpen különleges zenéket,klippeket alkotnánk.a csapatban nem lenne veszekedés.mindent közösen beszélnénk meg.itt nem kell félned,hogy nem vagy jó,mert itt mindenki tesó,egyszerű emberek vagyunk.ha esetleg emos,vagy nem gond,de nem akadálya,hogy hasonlíts az antis srácokra
Tehát srácok mindenképpen olyan emberekre lenne szükségünk,aki még nincs csapatban,nyugodtan írj.hozdd a gitárod,dobod és legyünk híresek!!!
17-22 év körüli srácok jelentkezését várjuk.
cím:
pilare@citromail.hu

Gyuri 2009. máj.. 19.  15:51 47
Keressük a Budapesti Michale Gravest, Misfits tribute zenekarhoz. Ja, és kéne hozzá egy dobos is.
Elérhetőségek: Gyuri: 06703692876 e-mail: 06703692876@vodafone.hu, Miki: 06209468991

zsanett.zsurkan 2009. máj.. 14.  17:39 46
25 éves, budapesti székhelyű, csinos, intelligens, 18 év intenzív szakmai tanulmánnyal és színpadi rutinnal rendelkező, Magyarországon és külföldön aktívan működő rendezvényzenekarokban is dolgozó énekes hölgy korrekt együttműködési feltételek mellett zenekart keres. Elérhetőség: Zsurkán Zsanett Tel.: 06-30/390-9061 E-mail: zsanett.zsurkan@gmail.com.

AtomVihar 2009. máj.. 14.  12:13 45
Trash Metal együttes keresi leendő énekesét!
A stílus amit képviselünk a kemény Rock és a Trash Metal közti sziklás szakadékban terül el!

Nagyrészt feldolgozásokat játszunk, persze egyenlőre!
(Metallica, Megadeth, Pantera, Sepultura, Ramones, AC/DC... stb.)

Ha szeretnél csatlakozni egy igazi régi vonalú Trash Metal bandához és úgy érzed, hogy
énektudásod és hangod megfelel a fent felsorolt elvárásoknak akkor te vagy az az tag akire szükségünk van!!

Keress fel minket a következő e-mail címen:

atomvihar@gmail.com

Bertalan László 2009. ápr.. 14.  13:37 44
Budapesti funk-acid jazz, dance zenekar énekes,MC,Freestylert keres.T:20/412-0772
E-mail:mdatkft@gmail.com
Itt egy link, kb ilyen a zenénk.
[link]

Lali76 2009. márc.. 28.  11:39 43
Hello!
Mosonmagyaróvári zenekar tapasztalt gitárost keres. Irnyávonal angolszász jellegű: Suede, Editors, James, Joy Division, magyar viszonylatban: Amber Smith, The Perfect Name, Nulladik Változat, Late.
Érd: late@freemail.hu

kedu 2009. márc.. 23.  16:16 42
Énekesnőt keres érdi partyzenekar! www.tranzit.sokoldal.hu 06 70 945 0087
kedu@erd.hu
Előzmény:   Szozi    2009. márc.. 7.  00:09  
tottatis 2009. márc.. 10.  23:37 41
Heloo!
17 éves fiú keres zenekart énekes posztra (pop-rock, punk, garage,). Volt 2 bandám, amikben dobos voltam, de szeretném énekestként is kipróbálni magam körülbelül az előbb felsorolt műfajokban.Szeretem a keményebb zenét is (hc, előző együttesem is az volt) csak nem tudok screamelni :) úgyhogy gondoltam az ilyen könnyebb stiilusokat vállalom be énekre. Amit csinálok,azt komolyan is veszem... Várom a válaszokat a tottatis@gmail.com e-mail ciimre! :)

tottatis 2009. márc.. 10.  23:36 40
Heloo!
17 éves fiú keres zenekart énekes posztra (pop-rock, punk, garage,). Volt 2 bandám, amikben dobos voltam, de szeretném énekestként is kipróbálni magam körülbelül az előbb felsorolt műfajokban.Szeretem a keményebb zenét is (hc, előző együttesem is az volt) csak nem tudok screamelni :) úgyhogy gondoltam az ilyen könnyebb stiilusokat vállalom be énekre. Amit csinálok,azt komolyan is veszem...

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky