Any89 | 2010. szept.. 26. 19:27 | 74 |
Sziasztok!
Budapesten játszó PUNK ROCK zenekar keresi MEGBÍZHATÓ DOBOSÁT! Nem kell hogy profi legyél a lényeg h szeresd amit csinálsz és komolyan is gondold. Lehetőleg 16 és 22 között, Budapest illetve környékéről legyél. A próbák Budapesten lennének közel a Kossuth Térhez(Próba Zóna). Akiktől eddig játszottunk: Sum41, Blink182, Rise Against, Pennywise, Green Day, Bad Religion... ezen kívül szeretnénk saját számokat is készíteni. Szertettel várunk minden érdeklődőt lehetőleg minél hamarabb.:) e-mail cím: vegh.any@hotmail.com |
||
Nagy Gaby | 2010. szept.. 13. 20:09 | 73 |
DOBOST KERESÜNK!
ÉNEKISKOLA AMATŐR ZENEKARÁBA KERESÜNK FIÚ DOBOST 30 ÉVES KORIG. HA FEJLŐDNI AKARSZ NÁLUNK A HELYED. JÓ TÁRSASÁG, FOLYAMATOS FELLÉPÉSEK! ÉRDEKLŐDÉS: 20/352-94-94 NAGY LÁSZLÓ E-MAIL: nagygaby@vipmail.hu www.nagygaby.hu Telefon: 20/352-94-94, web: www.nagygaby.hu, E-mail: nagygaby@vipmail.hu |
||
stonedbear | 2010. aug.. 5. 11:29 | 72 |
Stoner / grunge hatású rockzenekarhoz keresek budapesti 20-30
közti/körüli, cuccal rendelkező zenésztársakat (elsősorban dobost és basszusgitárost, de billentyűs jelentkezésének is örülök és a vokál tudás is jó pont)! Én gitáros-énekes vagyok, rengeteg saját ötlet, kész és félkész dal van, a riffek alá már csak egy tökös ritmusszekcióra van szükség. Amiket én szeretek: DOWN, tito and tarantula, pearl jam, led zeppelin, black sabbath, TCV, temple of the dog, Spiritual Beggars, QOTSA, Beitthemeans, foo fighters, black stone cherry, motorhead, AIC, IHM... Amiket elvárok: rendszeresen (heti egy minimum) és időben próbára érkezés, nem tűnik el senki 3 hétre csak úgy, komoly hozzáállás, próbák/felvételek/utazások közös finanszírozása. Bár én ezeket természetesnek tartom egy zenekaron belül, sajnos nem mindenki. email: stonethebear@gmail.com |
||
MANEGARM | 2010. aug.. 1. 19:19 | 71 |
Miskolci banda dobost keres:
lehetséges műfajok: black metal/nsbm, viking/folk metal, esetleg hatecore/ns death/grind nem kell vérprofinak lenned, fontosabb, hogy ilyen stílusú légy próbaterem Miskolcon van, alap dobcuccot(+duplázó) tudunk biztosítani. további információért: manegarm@citromail.hu |
||
johnmayer | 2010. júl.. 30. 20:15 | 70 |
Dobost keresünk! Budapesti zenekar keresi dobosát. Amiket eddig játszunk: Jimi Hendrix, RHCP, sajátok. Mi ezt elég komolyan gondoljuk, úgyhogy hobbizenészek kíméljenek. Ha érdekel írj a johnmayer@freemail.hu -ra | ||
tintasbarnes | 2010. júl.. 21. 11:26 | 69 |
Tintás Barnes! Dobost keresnénk. Minimális elvárásokkal. Lelkesedés, hosszútáv, takra való ügyködés (ezen képesség hiánya miatt váltak el útjaink az előző ütőstől) és ráérés az esetleges koncertjeinkre.
Mi 30 év körüli emberkék vagyunk. Látogass el honlapunkra www.tintasbarnes.hu és a -hang és mozgókép menüpontban belehallgathatsz a dalainkba. Itt pedig láthatsz is minket : [link] |
||
hullamlovaszenekar | 2010. júl.. 14. 09:56 | 68 |
„Klasszikus” rockzenekar keresi 25-35 éves budapesti dobosát! http://www.hullamlovas.hu/ Tel.: 0630-695-6885 | ||
daviddriftwood | 2010. júl.. 10. 12:08 | 67 |
Texasból (USA ) érkeztem.25 év zenei tapasztalattal rendelkező nyitott gonhdolkodású professzionális szólógitáros vagyok.(Egyébb hangszerken is játszom.)
Keresek szintén nyitott gondolkodású ütös (percussion) hangszeren játszó zenésztársakat. Előny ha tudsz énekekni !:) Várom a jelentkezéseteket!! E-mail:daviddriftwood@citromail.hu Tel:06-20-537-4194 |
||
error404 | 2010. júl.. 2. 19:35 | 66 |
Komlói zenekar (error 404) dobost keres.
myspace.com/error404zenekar email: error404zenekar@gmail.com tel.: 06209542660 |
||
Siroliver | 2010. júl.. 2. 00:37 | 65 |
budapesti bandákat keresek ! | ||