3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » Zenekari fórumok » PIROSKA zenekar fóruma

Témakörök
Hirdetés
Vissza a zenekar oldaláraPIROSKA zenekar fóruma
piroskapunk 2005. febr.. 12.  22:44 24
Koncert lessz fiuk-lányok
kb febr vége vagy márc elején
csakis a legjobbakkal -:)
sorrendben : PIROSKA,NOT NORMAL,aurora
gyertek sokan vagy akármi -:)

boorook 2005. febr.. 5.  01:24 23
...tenni kéne valamit...

pupák 2005. jan.. 21.  11:52 22
szia vendég!

kösz a véleményed ! valóban nemtartunk sehol de hogy mi a szar és mi a jo az igencsak sokféle lépcsõn keresztülmegy....... pl: Wes Montgomery világelsõ jazzgitáros ahhoz képest szerintem te is szarvagy! de ha punkstilust nézünk ami nemcsupán a zenével tarol hanem mondanivalójával föleg , akkor akár a beszólásodbol is lehetne egy jo számot irni ! :)
...... time to roll ! : )

vendég 2005. jan.. 18.  23:57 21
zenélni lehet szarul is meg jól is ti fiuk még seholse vagytok
sztem.gyakoroljatok sokat elõbb majd aztán,talán

Eke 2005. jan.. 14.  18:32 20
hát ok úgy kell zenélnetek ahogy ti éreztek én csak szubjektív véleményt alkottam próbálgatom a soulseeket de fingom nincsen hol kell felhasználókat keresni most tapasztalgatom

pupák 2005. jan.. 7.  19:50 19
hejj fröcsy !!

végre már hogy jelentkezel !évek ota van neted vazze oszt most irsz csak be ráadásul fasságot! :P muhahaha... gyere fel zeneletöltõ progira slsknet.org keress meg van sok ritka õsmagyar zeném , punkupyourlife a nickem!
amugy igazad van de a régimuzsikákhoz kell egy érzés azon kell nevelkedni és a véredbe lesz ..ittmeg mindenki mást hallgat, máshogy zenél ...szoval ez a Piroska ezt kell szeretni ..és ez igy a jó ahogy van!
sok sikert a vizsgáidhoz dude!
csip

fröcsy 2005. jan.. 6.  00:39 18
Na hogy õ szinte legyek, a muzsika része messze kezd alakuni, csak kérlek plíz ne vadítsátok be a zenét, nem kell hogy minden zene elmetálosodjon, mert abból már rengetegetegeteg van a világban, de klasszikus szép punk muzsíkák meg elveszõfélben mondhatni kihalóban vannak manapság. Na ilyen lögyön, hogy (kottázni nem tudok de) dzs dzs - dzs dzs - dzs dzs- dzs dzs na szerintem ez táncolható is, meg okés is. Meg vegyetek be egy szintist.

toom 2005. jan.. 3.  22:53 17
az a nagy büdös helyzet,hogy ez igaz,
nem is értem miért próbálkoztak meg vele : )

péniszmadár 2005. jan.. 3.  15:05 16
az a nagy helyzet hogy részegen nem lehet játszani !

boorook 2004. dec.. 31.  14:54 15
hu a tegnapi koncertrõl többet ne is beszéljünk - : )

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky