3428 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2021. április 12.

Figyelem! Virtuális Glastonbury lesz!

Copyright:

Magyarországról is követhető lesz a Glastonbury Fesztivál online koncertje. A világ egyik legismertebb fesztiváljának szervezői május 22-én különleges streamkoncerttel jelentkeznek a Glastonbury kultikus helyszíneiről. A Live At Worthy Farm elnevezésű ötórás műsorban fellép a Coldplay, Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice és DJ Honey Dijon.

A koronavírus-járvány miatt idén már másodszor kellett lemondani a Glastonbury Fesztivált. A szervezők azonban úgy döntöttek, hogy a történetük során először exkluzív közvetítéssel lehetővé teszik, hogy ha virtuálisan is, de a zenerajongók világszerte átélhessék a fesztiválélményt. A megszakítás nélküli koncerten a fellépők mellett a természeti környezet is főszerepet kap.  „Olyan lesz, mint a fesztivál, csak közönség nélkül. Úgy fogjuk bemutatni a Worthy Farmot, ahogy még biztosan senki sem látta. Bízunk benne, hogy ha csupán egy éjszakára is, de egy kis Glastonbury-élményt tudunk csempészni mindenki otthonába” – emelte ki Emily Eavis, a fesztivál szervezője.

A látványos show-t a Grammy-jelölt Paul Dugdale rendezi, aki korábban Ariana Grande és Taylor Swift világkörüli turnéiról forgatott a Netflixnek. A műsorszámokat meglepetés vendégek narrációi kötik majd össze, melyek különleges utazásra hívják a nézőket a Somerset-völgyben.

A bevétel egy részével az Oxfamot, a Greenpeace-t és a WaterAid-et támogatják, valamint a 2022-es fesztivál megszervezésére fordítják.  Az esemény emlékplakátjainak eladásából származó összeggel pedig a fesztivál technikai személyzetét akarják segíteni, akiknek a pandémia miatt veszélybe került a megélhetésük.

 

 

Event

Jegyek ITT!

Praktikus tudnivalók/ Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül a belépő?

A fesztiváljegy ára: 23 EUR

Meddig tart az élő közvetítés?
A koncertek hossza művészenként eltér. Az élő közvetítés várhatóan öt-hat órán át fog tartani, de ez még változhat a meglepetésvendégek miatt

Hogyan foglalhatok jegyet?
Jegyek megvásárolhatók iITT!

Van-e jegykorlát?
A jegyek vásárlása megrendelésenként egy (1) jegyre korlátozódik. Az egyedi belépési kódot és a live streamhez való csatlakozás részleteit az esemény előtt 7 nappal elküldjük a jegy vásárlásához használt e-mail címre.

Vásárolhatok jegyet egy barátomnak?
Igen, de a fizetéskor meg kell adnod a barátod e-mail címét az „Adatok” részben. Ez biztosítja, hogy megkapják a live stream-hez való csatlakozás részleteit, amit emailben küldünk.

Mikor kezdődnek a stream-ek?
Mivel ez egy globális közvetítés, hat időzónára osztottan lehet megnézni ezt a streamet. Magyarországról javasoljuk az első időzónát.

Május 22. szombat:
•  Egyesült Királyság és Európa: 19.00 BST / 20.00 CEST / 21.00 MSK, EEST & TRT
•  AFRIKA ÉS KÖZÉP-KELET: 20.00 SAST / 21.00 AST / 22.00 GST
•  ÉSZAK-AMERIKA (KELET-tengerpart): 19.00 EDT
•  KÖZÉP- ÉS DÉL-AMERIKA: 18.00 CDT, COT & PET / 19.00 CLST / 20.00 ART & BRT
•  ÉSZAK-AMERIKA (NYUGATI tengerpart): 19.00 PDT

Május 23. vasárnap:
• Ausztrália, Új-Zéland és Ázsia: 16.00 ICT / 17.00 HKT & PHT / 18.00 JST & KST / 19.00 AEST / 21.00 NZST

Megnézhetem a streamet más időzóna szerinti időpontban?
Igen, bármelyik időzóna szerint megvásárolhatod a jegyedet, függetlenül attól, hogy épp hol tartózkodsz. Kérjük, vedd figyelembe, hogy csak azt a közvetítést nézheted meg, amelyre jegyet váltottál.

Megoszthatom a linkemet egy barátommal?
Nem. A link személyre szóló, egy készüléken való lejátszásra jogosít. NE ossza meg linkjét másokkal. Ha valaki más megpróbál hozzáférni a műsorhoz a linkeden keresztül, akkor a rendszer kizár a közvetítésből.

Megnézhetem újra a műsort, vagy szüneteltethetek / visszatekerhetem a közvetítést?
Az élő közvetítés hossza miatt technikai okokból nem valószínű, hogy vissza tudod tekerni a streamet.

Vettem egy jegyet, de már nem tudok részt venni. Visszatérítést kaphatok-e?
Sajnos ez az esemény nem visszatéríthető, de elküldheted a linket egy barátodnak.

Miféle támogatásokra van lehetőség a jegyvásárlás során?
Jegyvásárlásnál lehetőséget kapsz arra, hogy adományt adj a megrendeléshez, 2, 5 és 10 címletben, abban a pénznemben, amelyben a foglalás történt. Az adományok egyenlően oszlanak meg a fesztivál három fő támogatott ügye, az Oxfam, a Greenpeace és a WaterAid között. A fenti szervezetek közös célja együttműködés az emberek és a bolygó érdekében. Bővebb info a fesztivál honlapján.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2021. szeptember 30.

Patti Smith a Liszt Ünnepen a MÜPÁban

Talán vannak még, akik emlékeznek Patti Smith első magyarországi koncertjére: a punk keresztanyjának 23 évvel ezelőtti fellépése a Sziget Fesztiválon azzal a katartikus momentummal zárult, ahogy Patti puszta kézzel letépte a húrokat a gitárjáról, mielőtt egy elegánsan hanyag mozdulattal a színpadon lévő egyik erősítőbe repítette a hangszert. 2021. október 13-án a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben valószínűleg nem kerül majd sor hasonló akcióra, de az biztos, hogy Patti Smith várva várt koncertje a Liszt Ünnepen valódi kultszenzáció. Tovább

2021. szeptember 30.

Scorpions lesz Budapesten

A legendás rockbanda visszatér egy új albummal és egy világkörüli turnéval! 2022 februárjában a SCORPIONS megjelenteti 19. stúdióalbumát Rock Believer címmel, majd útnak indul. A járvány alatt a zenekar visszavonult szülővárosuk, Hannover stúdiójába, és új dalokon kezdett dolgozni. Klaus Meine szerint az új dalok azért olyan pörgősek és erőtől duzzadók, mint a 80-as évekbeli albumaik, mert „úgy vettük fel a lemezt, mint egy banda egy koncerten, ugyanabban a szobában ülve, pont mint a 80-as években.” Tovább

2021. szeptember 28.

A TOOL Budapesten

A TOOL visszatér Európába a 2019-es Fear Inoculum néhány fellépése után. A várva várt koncertsorozat 2022. április 23-án rajtol el Koppenhágában. Tovább

2021. június 22.

Több mint száz új fellépőt jelentett be a jubileumi EXIT

Az eddig bejelentett nevek, így David Guetta, DJ Snake, Tyga, Robin Schulz, Asaf Avidan, Paul Van Dyk, Sheck Wes, Topic, Satori, Amira Medunjanin vagy a Laibach mellé több mint száz fellépő csatlakozott a jubileumi, 20. EXIT fellépőinek sorába. Az új nevekkel együtt, mint például Amelie Lens, Maceo Plex és Tijana T immár négy fesztiválszínpad programja lett teljes a Budapesttől mindössze 3 órás autóútra található rendezvényen. Tovább

2021. június 2.

A Fran Palermo is az EXITre tart

Szerbia június második felében az újranyitást tervezi, erről adott ki közleményt Ana Brnabić szerb miniszterelnök. Ezzel újabb hivatalos megerősítést nyert, hogy a régió első idei nagyfesztiválja minden bizonnyal az újvidéki EXIT lesz, július 8-11. között. A szervezők korábban már bejelentették, hogy olyan nemzetközi sztárokkal készülnek, mint David Guetta, DJ Snake, Tyga, Paul Kalkbrenner vagy a Sabaton. Hozzájuk csatlakozott a napokban Robin Schulz, Satori és a Fran Palermo is. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky