3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2021. április 12.

Figyelem! Virtuális Glastonbury lesz!

Copyright:

Magyarországról is követhető lesz a Glastonbury Fesztivál online koncertje. A világ egyik legismertebb fesztiváljának szervezői május 22-én különleges streamkoncerttel jelentkeznek a Glastonbury kultikus helyszíneiről. A Live At Worthy Farm elnevezésű ötórás műsorban fellép a Coldplay, Damon Albarn, HAIM, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice és DJ Honey Dijon.

A koronavírus-járvány miatt idén már másodszor kellett lemondani a Glastonbury Fesztivált. A szervezők azonban úgy döntöttek, hogy a történetük során először exkluzív közvetítéssel lehetővé teszik, hogy ha virtuálisan is, de a zenerajongók világszerte átélhessék a fesztiválélményt. A megszakítás nélküli koncerten a fellépők mellett a természeti környezet is főszerepet kap.  „Olyan lesz, mint a fesztivál, csak közönség nélkül. Úgy fogjuk bemutatni a Worthy Farmot, ahogy még biztosan senki sem látta. Bízunk benne, hogy ha csupán egy éjszakára is, de egy kis Glastonbury-élményt tudunk csempészni mindenki otthonába” – emelte ki Emily Eavis, a fesztivál szervezője.

A látványos show-t a Grammy-jelölt Paul Dugdale rendezi, aki korábban Ariana Grande és Taylor Swift világkörüli turnéiról forgatott a Netflixnek. A műsorszámokat meglepetés vendégek narrációi kötik majd össze, melyek különleges utazásra hívják a nézőket a Somerset-völgyben.

A bevétel egy részével az Oxfamot, a Greenpeace-t és a WaterAid-et támogatják, valamint a 2022-es fesztivál megszervezésére fordítják.  Az esemény emlékplakátjainak eladásából származó összeggel pedig a fesztivál technikai személyzetét akarják segíteni, akiknek a pandémia miatt veszélybe került a megélhetésük.

 

 

Event

Jegyek ITT!

Praktikus tudnivalók/ Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül a belépő?

A fesztiváljegy ára: 23 EUR

Meddig tart az élő közvetítés?
A koncertek hossza művészenként eltér. Az élő közvetítés várhatóan öt-hat órán át fog tartani, de ez még változhat a meglepetésvendégek miatt

Hogyan foglalhatok jegyet?
Jegyek megvásárolhatók iITT!

Van-e jegykorlát?
A jegyek vásárlása megrendelésenként egy (1) jegyre korlátozódik. Az egyedi belépési kódot és a live streamhez való csatlakozás részleteit az esemény előtt 7 nappal elküldjük a jegy vásárlásához használt e-mail címre.

Vásárolhatok jegyet egy barátomnak?
Igen, de a fizetéskor meg kell adnod a barátod e-mail címét az „Adatok” részben. Ez biztosítja, hogy megkapják a live stream-hez való csatlakozás részleteit, amit emailben küldünk.

Mikor kezdődnek a stream-ek?
Mivel ez egy globális közvetítés, hat időzónára osztottan lehet megnézni ezt a streamet. Magyarországról javasoljuk az első időzónát.

Május 22. szombat:
•  Egyesült Királyság és Európa: 19.00 BST / 20.00 CEST / 21.00 MSK, EEST & TRT
•  AFRIKA ÉS KÖZÉP-KELET: 20.00 SAST / 21.00 AST / 22.00 GST
•  ÉSZAK-AMERIKA (KELET-tengerpart): 19.00 EDT
•  KÖZÉP- ÉS DÉL-AMERIKA: 18.00 CDT, COT & PET / 19.00 CLST / 20.00 ART & BRT
•  ÉSZAK-AMERIKA (NYUGATI tengerpart): 19.00 PDT

Május 23. vasárnap:
• Ausztrália, Új-Zéland és Ázsia: 16.00 ICT / 17.00 HKT & PHT / 18.00 JST & KST / 19.00 AEST / 21.00 NZST

Megnézhetem a streamet más időzóna szerinti időpontban?
Igen, bármelyik időzóna szerint megvásárolhatod a jegyedet, függetlenül attól, hogy épp hol tartózkodsz. Kérjük, vedd figyelembe, hogy csak azt a közvetítést nézheted meg, amelyre jegyet váltottál.

Megoszthatom a linkemet egy barátommal?
Nem. A link személyre szóló, egy készüléken való lejátszásra jogosít. NE ossza meg linkjét másokkal. Ha valaki más megpróbál hozzáférni a műsorhoz a linkeden keresztül, akkor a rendszer kizár a közvetítésből.

Megnézhetem újra a műsort, vagy szüneteltethetek / visszatekerhetem a közvetítést?
Az élő közvetítés hossza miatt technikai okokból nem valószínű, hogy vissza tudod tekerni a streamet.

Vettem egy jegyet, de már nem tudok részt venni. Visszatérítést kaphatok-e?
Sajnos ez az esemény nem visszatéríthető, de elküldheted a linket egy barátodnak.

Miféle támogatásokra van lehetőség a jegyvásárlás során?
Jegyvásárlásnál lehetőséget kapsz arra, hogy adományt adj a megrendeléshez, 2, 5 és 10 címletben, abban a pénznemben, amelyben a foglalás történt. Az adományok egyenlően oszlanak meg a fesztivál három fő támogatott ügye, az Oxfam, a Greenpeace és a WaterAid között. A fenti szervezetek közös célja együttműködés az emberek és a bolygó érdekében. Bővebb info a fesztivál honlapján.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. február 4.

Fishing on Orfű - teljes zenei program

A 2024-es Fishing on Orfűn a varázslatos környezeten és a barátságos hangulaton túl négy nap alatt 7 helyszínen 150 izgalmas zenei program várja a látogatókat az underground élőzene minden fontos szegletéből. A 2014 óta elővételben telt házas fesztiválra a bérletek 80%-a a zenei program meghirdetése előtt gazdára talált, a napijegyek értékesítése most indult. Tovább

2024. február 4.

Scorpions az Arénában

A Scorpions, minden idők egyik legikonikusabb és legbefolyásosabb hard rock bandája 2024-ben egy vadonatúj exkluzív koncerttel tér vissza Budapestre, klasszikussá vált albuma, a Love at First Sting megjelenésének 40. évfordulója alkalmából, és előadja a lemez dalait pályafutásának legnagyobb slágereivel kiegészítve. Tovább

2023. november 20.

Sting újra Budapesten

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting egy különleges koncerttel tér vissza a Budapest Arénába 2024. május 31-én. Tovább

2023. november 5.

Kosheen a Dunakanyarban a VéNégy Fesztiválon

2024. június 20. és 23. között jön a 11. VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. Az első körben bejelentett zenekarok között olyan neveket találni, mint az Analog Balaton, Beton.Hofi, Co Lee, Dzsúdló, Elefánt, valamint a Tankcsapda. A hazai zenei élet megkerülhetetlen figurái, a legmenőbb arcok és legendák mellett visszatér Nagymarosra az osztrák Cari Cari, a fesztivál sztárfellépője az elképesztő hangú és energiájú Sian Evans és a Kosheen lesz. Tovább

2023. október 2.

Amire mindenki várt - Azahriah a Puskásban

Régóta suttogtak róla, most végre valósággá válik: 2024. május 25-én a jelenleg még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes Azahriah, első magyar előadóként ad önálló koncertet a Puskás Arénában. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky