3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2021. március 18.

Felráz az Ocho Macho

Copyright:

Kirobbanó energiával érkezik Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara. Az Ocho Macho ismét nagyot alkotott, hiszen az „Úgy tombol” ízig-vérig egy táncra hívó dal lett, ami azonnal felráz. Dobj el mindent és tombolj az Ocho Machoval.

Az „Úgy tombol” szövegében is egy érzelmi hullámvasút, ami nem véletlen, hiszen az elmúlt egy év sokat vett ki belőlünk, ezt is pótolná szerzemény.

„A dal szövegében szerettem volna összefoglalni a bennem zajló érzelmeket történéseket az elmúlt időszakra vonatkozóan, de mindenképpen pozitív töltettel, gondolatokkal. Mindannyiunknak óriási szüksége van erre”- kezdi Gergő, a zenekar frontembere.

A zenekar legújabb trackje kirobbanóra sikerült, elemi erővel száműzi a rosszkedvet. A dallam egy merőben új megközelítés, és egyben a banda sajátossága, tudatos építkezés, ami a refrénben csúcsosodik ki.

„Személyesen bízom benne, hogy erőt adhat sokunknak és természetesen ezáltal mi is erőre kaphatunk. Zeneileg egy teljesen új megközelítés, nagyon szeretem, ahogyan épül a dal, a kezdeti reggeli ébredés hangulata eljut egy valóban tombolós gitárszólóval a már nagyon hiányzó koncert, fesztivál élményekig!”- teszi hozzá Gergő.

A klipben kicsit betekintést kapunk a zenekari érzésből, a köztük lévő összhangból, ami nem csak a slágerlisták csúcsáig, hanem a fesztiválok színpadáig repítette őket.

A zenekar lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. Egyedi hangzásviláguknak köszönhetően minden zenéjük igazi unikum, melynek titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozása felejthetetlen összhatást alkotnak.

A háromszorosan platinalemezes és Fonogram-jelölt banda minden jelentős hazai fesztivál állandó szereplője, élő koncertjeik pedig hatalmas tömegeket mozgatnak meg és késztetnek hajnalig tartó táncolásra. 2015-ben a „Nagy-Szín-Pad!” tehetségkutató nyerteseként lehetőségük volt a Sziget nagyszínpadján is fellépni.

A srácok lételeme az alkotás, így sorra jelentkeznek jobbnál jobb felvételekkel. Olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a YouTube-on már 34 milliós nézettségű „Jó nekem”, vagy a szintén közönségkedvenc „El Mundo Fantástico”.

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. március 7.

AWS videoklip premier

Megjelent a negyedik single az AWS új, májusban érkező, ebben a felállásban első lemezéről melynek címe Fények Nélkül. Tokay Péterrel forgatott a zenekar videoklipet a dalhoz. Tovább

2024. február 28.

A vonatos utazások, a nyár himnuszát szállította le Volosinovszky György és a BELMONDO

2023. novemberében jelent meg a Belmondo legújabb albuma Királyok kutyái címmel, amelyen az utóbbi két-három év Czutor szerzeményeit és négy vadonatúj dalt hallhat a nagyérdemű. Tovább

2024. február 8.

Huszonhét másodpercnyi ironikus társadalomkritika a Junkiestól

A dal egy görbe tükör, kritika a világunk figyelemhiányos viselkedésére, koncentrációs zavaraira. - Junkies. Tovább

2024. február 8.

Nyers, őszinte képek fűszerezik az Anyu ez hangos újdonságát

Új dallal jelentkezik a 2020 óta aktív Anyu ez hangos. A formáció magyar nyelven, pop-rock stílusban alkot, és olyanok erősítik, mint Potyka Tamás (ének), Siffel István (gitár),  Bozsóki Márk (basszusgitár), valamint Domokos Miklós (dob). A csapat korábban olyan dalokkal jött elő, mint a „Popkirály”, a „Hős”, a „Legnagyobb ellenségem”, a "Z generáció", a "Már nem", a Nem vagyok jó", vagy éppen a "Jobb volt nélküled". Tovább

2024. február 6.

Németh Alajos Lojzi az Artisjus újraválasztott elnöke

Újabb két évre Németh Alajos Lojzit választották a szerzői egyesület elnökének. A Bikiniből ismert dalszerző-előadó második alkalommal tölti be ezt a tisztséget, és sürgeti a jogdíjak inflációs értékkövetését. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky