3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2016. július 13.

Zseniális a Hello Hurricane új klipje!

Copyright:

Nem túl meglepő, hogy a Hello Hurricane alternatív rock csapata egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen első lemezük a What I Can Hide – amely a Cseh Tamás Program támogatásával vettek fel- egy igazán ütős anyag lett. Most egy különleges 360 fokban elkészített technikával felvett klippel jelentkeznek, amit az Aphrodite című dalukhoz forgattak. Igazán különleges darab!

Napjaink leginnovatívabb technikái közé tartoznak a 360 fokos videók. Lukáts Márton, a Metropolitan Egyetem végzős, média design szakos hallgatója, diplomamunkaként készített ezzel az egyedi technikával klipet. Előre lemodellezett és 3D nyomtatással készült tartóeszközbe, 6db GoPro került, melyekkel a klip felvétele készült.

A zenei videó számítógépen a kurzor lenyomásával forgatható körbe, míg az okostelefonok képernyőjén ujjunk vagy az eszköz mozgatásával tudunk minden irányba fordulni. A klip egy virtuális valóság szemüveg használatával még komplexszebb hatást ad, hiszen a néző interaktív módon, virtuálisan élheti át a speciális technika nyújtotta. Légy te is szereplője a történetnek, ebben a virtuális világban és tekintsd meg a videót ITT!

 

 

A banda számára különös fontossággal bír a vizuális megjelenés, így több, mint két évet vártak első klipjük megjelenésére is, mely a Gone című dalhoz készült és május végén, az album megjelnésével egyidőben debütált:

 

 

A már eddig is rengeteg elismerést bezsebelt csapat, végérvényesen a magyar indie/alternatív szcéna meghatározó zenekarai közé került, így nem csoda, hogy a nyáron rengeteg koncert vár a fiúkra! Ugyan a tavaszi időszakban a nagyobb hazai városokban már koncerteztek, most a fesztiválok és szabadtéri klubbok a cél. Budapesten legközelebb a Dürer Kertben 2016. július 13-án, majd a debreceni Campus Fesztivál következik. A többi legyen meglepetés, a nagyobb fellépések dátumait lent találjátok!

Érdemes figyelemmel követni a Hello Hurricane pályáját, mert érdekes lesz nézni, hogyan alakulnak az események a fiúk körül. Mi szóltunk előre!

Koncertek:

2016. július 13. Dürer kert (B the First)
2016. július 21. Campus Fesztivál
2016. augusztus 27. SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok)
2016. szeptember 3. A38 Állóhajó (Képzelt Város)

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. május 21.

Mondd vagy súgd, hogy szép a világ - új klippel jelentkezett SZILÁRD

Szilárd és zenésztársai otthunokban rögzítették a bensőséges hangulatú Mondd vagy súgd videóját. A szomorkás, - eredetileg romantikus dal - most kísértetiesen rímel a jelenlegi helyzetre, így szeptemberben érkező új lemezéről ezt mutatják meg elsőként a nagyközönség számára. Tovább

2020. május 20.

Sokáig vártalak: „csak szép... ha minden igaz” – Elefánt klippremier

Az Elefánt zenekar a karantén idején sem tétlenkedik: szemet gyönyörködtető, szívet kifacsaró klipet jelentettek meg május elején. Tovább

2020. május 20.

ANIMAL CANNIBALS: GRILLEZZ!

A Kannibálok egy új, vidám nyári tracket készítettek a karantén alatt - megérkezett a „Grillezz!”. Tovább

2020. május 19.

Különleges animációs videóval vezeti fel új lemezét a nemzetközi szintéren is elismert duó

A könnyed electronica szerelmeseinket nem kell bemutatni az elmúlt években komoly sikereket magáénak tudó Belaut, melynek célja továbbra is az, hogy a modern egyén számára menedéket adhasson, ahol a hallgató önmagába és a gondolataiba merülhet zenéjük által. Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most egy Kirstine Stubbe Teglbjærg-al közös dallal vezeti fel a lemezét, amely az önismeret mélyebb lehetőségeinek kiaknázása felé próbál utat mutatni. A formáció régóta várt második, Colourwave című albuma május 29-én lát napvilágot, amelyet élőben ősszel mutatnak majd be Európa-szerte. Tovább

2020. május 18.

Önmagunkkal való küzdelem súlyos őszinteséggel a NEW FRIEND REQUEST új klipes dalában: Várni Fáj

Május 31-én jelenik meg az online zenemegosztókon a NEW FRIEND REQUEST második nagylemeze, LÉLEKGYILKOSSÁG címmel. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky