3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2015. október 30.

Indul a burn Residency DJ verseny idei websorozata

Copyright:

A burn Residency nemzetközi elektronikus zenei tehetségkutatóban 20 feltörekvő, fiatal DJ jutott el nyáron Ibizára, ahol a világhírű DJ és producer, Carl Cox kezei alá kerültek. A 10 napos mentortábor végén a versenyzők közül mindössze hárman kapták meg a lehetőséget, hogy őszig a legendás party szigeten zenéljenek. A verseny ibizai kalandjait egy most induló, kilenc részes websorozat mutatja be.

A burn energiaital által létrehozott nemzetközi DJ tehetségkutatót már negyedik éve rendezik meg, amelyben idén Sárdi Gergely, művésznevén Gregory S képviselte hazánkat. A verseny fődíja három rezidensi pozíció a nyári szezonra Ibiza neves klubjaiban, de a végső győztes egy 100 000 Euró értékű szerződéssel is gazdagodik.

Nézd meg a beharangozó videót, majd csatlakozz a burn youtube csatornájához, hogy ne maradj le a az első két epizódról 2015. november 3-án!

 

 

A burn Residency ibizai mentortáborában a főmentor Carl Cox mellett, olyan sztárok oktatták a versenyzőket, mint például hazánk büszkesége Jay Lumen, vagy éppen Yousef, Uner, Umek, Marco Bailey, Nakadia. A mentorcsapat vezetője Philip Straub pedig különleges kihívásokon és feladatokon keresztül mérte fel az egyes DJ-k kreativitását és képességeit, hogy kiválaszthassák a három nyertes versenyzőt.

A tábor végén három titán rezidensi pozíciót nyert Ibizán a nyári szezonra és megkapták a lehetőséget, hogy olyan helyeken szórakoztassák a közönséget, mint a világ legjobb klubjának választott Space, illetve a Privilege, a Sankeys, Eden, Kumharas vagy a Lips.

A websorozat tehát 2015. november 3-án indul az első két résszel, majd minden kedden érkezik a következő, egészen december végéig.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. február 28.

A vonatos utazások, a nyár himnuszát szállította le Volosinovszky György és a BELMONDO

2023. novemberében jelent meg a Belmondo legújabb albuma Királyok kutyái címmel, amelyen az utóbbi két-három év Czutor szerzeményeit és négy vadonatúj dalt hallhat a nagyérdemű. Tovább

2024. február 8.

Huszonhét másodpercnyi ironikus társadalomkritika a Junkiestól

A dal egy görbe tükör, kritika a világunk figyelemhiányos viselkedésére, koncentrációs zavaraira. - Junkies. Tovább

2024. február 8.

Nyers, őszinte képek fűszerezik az Anyu ez hangos újdonságát

Új dallal jelentkezik a 2020 óta aktív Anyu ez hangos. A formáció magyar nyelven, pop-rock stílusban alkot, és olyanok erősítik, mint Potyka Tamás (ének), Siffel István (gitár),  Bozsóki Márk (basszusgitár), valamint Domokos Miklós (dob). A csapat korábban olyan dalokkal jött elő, mint a „Popkirály”, a „Hős”, a „Legnagyobb ellenségem”, a "Z generáció", a "Már nem", a Nem vagyok jó", vagy éppen a "Jobb volt nélküled". Tovább

2024. február 6.

Németh Alajos Lojzi az Artisjus újraválasztott elnöke

Újabb két évre Németh Alajos Lojzit választották a szerzői egyesület elnökének. A Bikiniből ismert dalszerző-előadó második alkalommal tölti be ezt a tisztséget, és sürgeti a jogdíjak inflációs értékkövetését. Tovább

2024. február 6.

Alig néhány fesztiválkoncertet ad idén Azahriah

Jóból keveset adnak, tartja a mondás, s így van ez Azahriah 2024-es fesztiválfellépéseivel is. Nem lesz sok belőlük – ám azokon szokás szerint mindent belead majd a színpadon. A rajongóknak ugyanakkor nem árt előre tervezniük, hiszen mindössze hat fesztiválon láthatják kedvencüket az idén, természetesen valamennyi helyszínen kiemelt fellépőként. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky