3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2014. március 27.

Zöld Pardon helyett Barba Negra Track –  Ott a helyed!

Copyright:

Új néven, új koncepcióval kezdi a 2014-es szabadtéri szezont az egykori Zöld Pardon helyén, a Rákóczi híd budai hídfőjénél épülő Barba Negra Track, az újbudai Barba Negra Music Club szabadtéri kiadása. A szervezők négynapos bulival ünneplik a nyitásra külsőleg is megújuló koncert- és partihelyszínt, amely április 30-án kezdi az idei szezont. A hazai zenei élet legnagyobb neveivel várják a szórakozni vágyókat egész nyáron át.

Széles zenei skálával, számos kiegészítő programmal és megújult külsővel várja az egykori Zöld Pardon helyén a Barba Negra csapata a szabadtéri koncertre járó közönséget. A programhelyszín a Barba Negra Track nevet kapta.

„Az új név egy új korszak kezdetét jelenti, természetesen a zene a fő csapásvonal” – mondták el a szervezők, akik külcsín tekintetében és tartalmilag is változást ígérnek. „ Célunk, hogy minél több zenei stílust bele tudjunk tenni a programfolyamba a koncertzenekaroktól az elektronikus tánczenéig, de nagy hangsúlyt fektetünk a kiegészítő és a családi programokra is, valamint több jótékonysági megmozdulást is tervezünk. A Barba Negra Track célja, hogy egy olyan hely legyen, ami a közönség és a fellépő művészek számára egyaránt kedves és szerethető.”
 
Barba Negra Track – új külső és koncepció
A helyszín az eddigiekhez képest külsőleg is megújul: egy speciális fedéssel a küzdőtéren a közönség nagy része megvédhető az esőtől. A nagyszínpad olyan hang- és fénytechnikát kap, amely mind a hazai, mind a külföldi fellépők igényeinek maradéktalanul megfelel. A Track nagyszínpada mellett található a szakmának fenntartott zárt körű terület, ami a helyszínre látogató művészek exkluzív klubjaként szolgál majd.

Fontos a magyar zene

A zenei programok tekintetében a szervezők a Barba Negrában már megszokott és népszerű sokszínűséget viszik tovább: a metáltól az elektróig, a kortárs modern popzenétől az alternatív vonulatig mindenki megtalálja majd a maga kedvencét.  Az élő koncertek után hajnalig a bulizásé a terep a Trackben.

A szervezők fontosnak tartják a hazai könnyűzene támogatását: a programok összeállítása során előnyt élveznek a magyar produkciók, így túlnyomórészt a hazai zenei kínálat lesz terítéken, de várható jópár, nemzetközileg is ismert nagy név. A hazai sikerbandák mellett a Track kisszínpadán lehetőség nyílhat a bemutatkozásra a fiatal, feltörekvő tehetségek számára is, amely nem egy mellékes, alárendelt helyszín lesz, tartalmilag szinte egyenértékű a nagyszínpaddal.

Fő a biztonság
A Barba Negra a hazai szórakoztatóiparban szinte az elsők között szerezte meg a biztonságos helyeknek járó – a West-Balkán-tragédia után különösen megszigorított – működési engedélyt. A Barba Negra Track biztonsági szolgálatát ugyanaz a cég végzi továbbra is, akik az elmúlt években már bebizonyították profizmusukat a Zöld Pardon nyári idényeiben. A Barba Negra brand alatt működő szakmailag elismert munkatársak jelenléte garancia minden szórakozni vágyó biztonságát illetően.

Négynapos Track nyitóbuli
A Barba Negra Track 2014. április 30-án egy négynapos koncertfolyammal hivatott ünnepelni a közönséget, a zenekarokat és az új hely nyitását. A megnyitó rendezvénysorozaton négy olyan nagy hazai és egy nemzetközi közönségkedvenc látható majd, akik már bizonyítottak a hazai közönség előtt.

Április 30-án a Hooligans, május elsején a brit tánczenei színtér képviseletében a Kosheen táncoltatja meg a közönséget, majd másodikán a Supernem mutatja be legújabb albumát, a hosszú hétvégét pedig az Intim Torna Illegál szombati koncertje zárja. A koncertek után az elektronikus tánczene kedvelőinek nyújt minőségi szórakozási lehetőséget a Track.
A Barba Negra Track 2014-es tavaszi- nyári idénye igazi zenei best of koncertsorozatnak ígérkezik. Itt ünnepli az Isten Háta Mögött zenekar a 15., a Junkies a 20. születésnapját. Fellép a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Paddy and the Rats, a hazai alter-legenda Pál Utcai Fiúk, a Hősök, DSP, a Magashegyi Underground, a Fish!, a  Kaukázus és az Anima Sound System is. A nyár közepén fellép a metál egyik klasszikusa, a stílusteremtő amerikai Death zenekar is.

Hosszú idő után újra Budapesten koncertezik a klasszikus felállású Korál, de zenél a 30Y, és fellép az esztrádbölcsész hip-hopot nyomó Bëlga, és a hazai punk-legenda, a HétköznaPI CSAlódások is. A teljes koncertmenü folyamatosan frissülve követhető a Barba Negra Track hivatalos Facebook-profilján.
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. július 5.

Jelentkezz te is fellépőnek a XII. Music Hungary Konferencia & Showcase-re!

Keressük a legígéretesebb hazai produkciókat a XII. Music Hungary Konferencia & Showcase programjába. Ha szeretnél fellépni novemberben Veszprémben, itt az idő, jelentkezz! Tovább

2024. július 4.

Bonyolódnak a The Trousers ügyei

Gőzerővel zajlanak a klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers hetedik albumának előkészületei. Kőváry Zoliék olyannyira termékeny időszakukat élik, hogy a korong előtt, még a nyáron kijönnek egy feldolgozás EP-vel „GARAGE NIGHTS REVISITED” címen. Ennek a kislemeznek az előfutára érkezett meg ma a „PRETTY VACANT” formájában. Tovább

2024. június 11.

Mindenhol igyunk felelősen!

Két éve a bulikra, fesztiválokra koncentráltak, most a sportesemények szurkolóinak üzennek a Magyar Szeszipari Szövetség és a Terméktanács arról, hogy figyeljünk a mértékletes italfogyasztásra. Nyáron az EB és az Olimpia adnak alkalmat arra, hogy összegyűljünk, iszogassunk, szurkoljunk, örüljünk, szomorkodjunk, ünnepeljünk, bulizzunk – de ezek közben is fontos a fair játék, felelős italozás – ahogy a kampányüzenetek jelzik. Tovább

2024. június 3.

Geszti péter és Péterfy Bori párban

Tessék? Péterfy Bori és Geszti Péter egy párban? Az őrült szerelemnek semmi sem állja útját! Legalábbis abban a vadonatúj, őrült duettben és videó klipben, amelyben a mainstream rapper és az underground díva egymásra találnak. Igaz, ehhez előbb el kell tenniük láb alól a vetélytársaikat. A születésnapi Geszti Sixty Aréna show-ra készülő Geszti Péter új partnerrel, és nem mindennapi klipben tűnik fel. Tovább

2024. május 22.

KELET  - Dzsúdló egy jó dallal indítja a szezont

Dzsúdló idei első megjelenése az elszakadás és felnőtté válás témáját boncolgatja. A pörgős felvétel egy baráti kollab terméke: a rap betétet Signo adja, a számhoz készült klipet a baráti társaság harmadik tagja, Szél Benjámin rendezte. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky