3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2013. március 6.

Bemutatkozik DJ Vidoven legelső saját dala

Copyright:

2012 év végén készítette el legelső saját videoklipjét Find You címmel DJ Vidoven, akinek neve már ismerősen csenghet a zeneiparban jártas lemezlovasoknak, és nemcsak amiatt, hogy a fiatal tehetség Krajczár Péter aka Krash, Tranzident, valamint egy angol sztár DJ, Matt Darey szakmai támogatását élvezi.

2012 év végén készítette el legelső saját videoklipjét Find You címmel DJ Vidoven, akinek neve már ismerősen csenghet a zeneiparban jártas lemezlovasoknak, és nemcsak amiatt, hogy a fiatal tehetség Krajczár Péter aka Krash, Tranzident, valamint egy angol sztár DJ, Matt Darey szakmai támogatását élvezi.

2010-ben a CLS Records remixpályázatát nyerte meg, majd 2 évvel később 2. helyezést ért el a finnországi Darude által meghirdetett remixversenyen, így nem csoda, hogy trackjeit már Európa-szerte játsszák: Spanyolországtól az Egyesült Királyságon át egészen Görögországig.

A tehetséges lemezlovas hosszú évek óta pörgeti a lemezeket, így számos helyi és vidéki klubban is megfordult már. Állt a Club Crime, a Club Arsenal, a Golden Age, a Club K.O., a Choppers, az Y2k, a Club Amnesia, a Club Speed, a Klub Fellaz, a Club Of Angels, a Lounge Music Club, a Coxkpon, az R33, a Cinema Hall és a Coronita Cafe lemezjátszói mögött is. Ráadásul ez mindössze néhány hely abból a terjedelmes listából, ahol az ország szinte összes jelentős lemezlovasával játszott.

 

 
DJ Vidoven szettjei a játékidőtől függően felépülhetnek akár deep, elektro és progressive trance/house zenékből is. A fiatal lemezlovas szereti a hosszú szetteket, akár 7-8 órásakat is vállal, mert így teljes egészében megmutathatja saját zenei hangzásvilágát, valamint zene iránti szeretetét és lelkesedését. Vidoven számára létfontosságú a közönséggel kialakított pozitív kapcsolat, a trance zene igazi küldetését, a szeretetet és a boldogságot hirdeti, és igyekszik a legteljesebb módon átadni közönségének - ennek eredménye mindig az önfeledt bulizásban és a jó hangulatban ölt testet.
 
A fellépések mellett számos rádió számára is készített live mixeket. Szinte mindegyik szülőföldje környékén működő rádióban rendszeresen játszották mixeit, emellett angol nyelvterületen is érdeklődtek produkciója iránt. Saját műsorral is jelentkezett TranceR címmel, ahol az uplifting világát mutatta be hétről hétre. 1-2 éve a zenei producerkedés világába is belekóstolt, mert az évek során a saját zenei munkásság fontosságát, jelentőségét is elismerte.
 
DJ Vidoven trackjei a világ összes kisebb és nagyobb digitális lemezforgalmazó portálján (iTunes, Beatport, Trackitdown, Juno download, CdjShop, stb.) megjelennek és elérhetők. De nemcsak saját zenék készítésével foglalkozik, örömmel remixel hazai és külföldi előadóknak is, akár saját stílusától eltérő zenekaroknak is, hogy megmutathassa miről is szól az igényes rock és underground hangzás az ő zenei nyelvén kifejezve.
 
2011 nyarán megismerkedett a magyarországi egyetlen trance party-kat szervező csapat egyik alapítójával, Tebronnal. A közös pozitív kapcsolat eredményeként számos party-n pörgették együtt a lemezeket nemzetközi nevek társaságában is. Ilyen volt a német Kyau&Albert páros, a norvég Orjan Nilsen és az ír John 'o Callaghan. Folyamatos produceri kapcsolatban van DJ Ton Tb-vel (Three Drives, Hollandia), akitől remek instrukciókat kap produceri tevékenysége során. Vidoven azonban úgy gondolja: „Én DJ vagyok, és mindig az is maradok!”
 
Forrás: lightmedia
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2022. október 27.

Itt a 15. Fishing on Orfű teljes zenei programja

Közzétette teljes zenei programját a legbarátságosabb fesztivál hírében álló Fishing on Orfű. A jubileumi 15. fesztiválon a látogatók 4 nap alatt közel 150 zenei produkciót nézhetnek meg, a program bejelentésével egyidőben a napijegyek értékesítése is elkezdődött. Tovább

2022. október 27.

Mötley Crüe és a Def Leppard együtt jön Budapestre

A 2022-es év legnagyobb észak-amerikai stadionturnéját követően, amelyre több mint 1,3 millió jegyet adtak el, a világ ikonikus, leghíresebb rocklegendái, a Mötley Crüe és a Def Leppard 2023-ban kiterjesztik The World Tour elnevezésű turnéjukat a teljes világra! Tovább

2022. október 18.

Diana Krall visszatér a Budapest Arénába

Diana Krall az egyetlen énekesnő a világon, akinek eddig nyolc albuma is a Billboard jazzslágerlista élén kezdett. Lemezei két Grammy®-, és tíz Juno®-díjat nyertek, valamint kilenc arany-, három platina- és hét multiplatina albummal büszkélkedhet. Diana Krall egyedi művészi képességei túllépnek a zenei stílusokon, és korunk egyik legismertebb művészévé tették. Ahogy a The New York Times nemrég megjegyezte, Krall birtokában van az „Egyszerre hűvös és fülledt, kifinomult hang.” Tovább

2022. október 10.

Duplázik a Kispál és a Borz a Budapest Parkban

Öt nap alatt lett telt házas a Budapest Parkos koncertjük, ezért ráadásnapot tart a Kispál és a Borz. A május 12-re meghirdetett koncertjük lett volna az egyetlen 2023-ban Magyarországon, ám a hatalmas érdeklődés és a Budapest Park történetének leggyorsabb telt háza (5 nap és 5 óra alatt kelt el az összes jegy) után úgy döntött a zenekar, hogy másnap is színpadra állnak. Tovább

2022. október 10.

Átadták az Öröm a Zene díjakat

Idén is átadta a Hangszeresek Országos Szövetsége az Öröm a Zene díjakat 11 kategóriában olyan embereknek, akik sokat tesznek a magyar hangszeres élőzenéért. Az Analog Music Hall-ban tartott eseményen megtartották az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjét is, amit a Heavy Brains nyert. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky