3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2013. március 6.

Bemutatkozik DJ Vidoven legelső saját dala

Copyright:

2012 év végén készítette el legelső saját videoklipjét Find You címmel DJ Vidoven, akinek neve már ismerősen csenghet a zeneiparban jártas lemezlovasoknak, és nemcsak amiatt, hogy a fiatal tehetség Krajczár Péter aka Krash, Tranzident, valamint egy angol sztár DJ, Matt Darey szakmai támogatását élvezi.

2012 év végén készítette el legelső saját videoklipjét Find You címmel DJ Vidoven, akinek neve már ismerősen csenghet a zeneiparban jártas lemezlovasoknak, és nemcsak amiatt, hogy a fiatal tehetség Krajczár Péter aka Krash, Tranzident, valamint egy angol sztár DJ, Matt Darey szakmai támogatását élvezi.

2010-ben a CLS Records remixpályázatát nyerte meg, majd 2 évvel később 2. helyezést ért el a finnországi Darude által meghirdetett remixversenyen, így nem csoda, hogy trackjeit már Európa-szerte játsszák: Spanyolországtól az Egyesült Királyságon át egészen Görögországig.

A tehetséges lemezlovas hosszú évek óta pörgeti a lemezeket, így számos helyi és vidéki klubban is megfordult már. Állt a Club Crime, a Club Arsenal, a Golden Age, a Club K.O., a Choppers, az Y2k, a Club Amnesia, a Club Speed, a Klub Fellaz, a Club Of Angels, a Lounge Music Club, a Coxkpon, az R33, a Cinema Hall és a Coronita Cafe lemezjátszói mögött is. Ráadásul ez mindössze néhány hely abból a terjedelmes listából, ahol az ország szinte összes jelentős lemezlovasával játszott.

 

 
DJ Vidoven szettjei a játékidőtől függően felépülhetnek akár deep, elektro és progressive trance/house zenékből is. A fiatal lemezlovas szereti a hosszú szetteket, akár 7-8 órásakat is vállal, mert így teljes egészében megmutathatja saját zenei hangzásvilágát, valamint zene iránti szeretetét és lelkesedését. Vidoven számára létfontosságú a közönséggel kialakított pozitív kapcsolat, a trance zene igazi küldetését, a szeretetet és a boldogságot hirdeti, és igyekszik a legteljesebb módon átadni közönségének - ennek eredménye mindig az önfeledt bulizásban és a jó hangulatban ölt testet.
 
A fellépések mellett számos rádió számára is készített live mixeket. Szinte mindegyik szülőföldje környékén működő rádióban rendszeresen játszották mixeit, emellett angol nyelvterületen is érdeklődtek produkciója iránt. Saját műsorral is jelentkezett TranceR címmel, ahol az uplifting világát mutatta be hétről hétre. 1-2 éve a zenei producerkedés világába is belekóstolt, mert az évek során a saját zenei munkásság fontosságát, jelentőségét is elismerte.
 
DJ Vidoven trackjei a világ összes kisebb és nagyobb digitális lemezforgalmazó portálján (iTunes, Beatport, Trackitdown, Juno download, CdjShop, stb.) megjelennek és elérhetők. De nemcsak saját zenék készítésével foglalkozik, örömmel remixel hazai és külföldi előadóknak is, akár saját stílusától eltérő zenekaroknak is, hogy megmutathassa miről is szól az igényes rock és underground hangzás az ő zenei nyelvén kifejezve.
 
2011 nyarán megismerkedett a magyarországi egyetlen trance party-kat szervező csapat egyik alapítójával, Tebronnal. A közös pozitív kapcsolat eredményeként számos party-n pörgették együtt a lemezeket nemzetközi nevek társaságában is. Ilyen volt a német Kyau&Albert páros, a norvég Orjan Nilsen és az ír John 'o Callaghan. Folyamatos produceri kapcsolatban van DJ Ton Tb-vel (Three Drives, Hollandia), akitől remek instrukciókat kap produceri tevékenysége során. Vidoven azonban úgy gondolja: „Én DJ vagyok, és mindig az is maradok!”
 
Forrás: lightmedia
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. április 11.

4 nap varázslat a Dunakanyarban, 60 zenei program a VéNégy Fesztiválon

A kiemelkedő színházi-, és utcaszínházi produkciók, valamint családi programok mellett pezsgő zenei élet várja a kultúra szerelmeseit június 20. és 23. között Nagymaroson. Ikonikus nemzetközi és hazai sztárfellépők, cseh, szlovák és lengyel zenei csemegék, táncház, Techno Yoga, elektronikus zenei utazások – 4 napon át 5 színpadon 60 zenei programot vonultat fel a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. A brit Kosheen mellett koncertet ad többek között a 30Y, Analog Balaton, Aurevoir., AWS, Aron Andras & The Black Circle Orchestra, Belau, Beton.Hofi, Brains, Dzsúdló, Elefánt, Firkin, Irie Maffia, Mehringer, Platon Karataev, Subscribe, valamint a Tankcsapda. Tovább

2024. február 4.

Fishing on Orfű - teljes zenei program

A 2024-es Fishing on Orfűn a varázslatos környezeten és a barátságos hangulaton túl négy nap alatt 7 helyszínen 150 izgalmas zenei program várja a látogatókat az underground élőzene minden fontos szegletéből. A 2014 óta elővételben telt házas fesztiválra a bérletek 80%-a a zenei program meghirdetése előtt gazdára talált, a napijegyek értékesítése most indult. Tovább

2024. február 4.

Scorpions az Arénában

A Scorpions, minden idők egyik legikonikusabb és legbefolyásosabb hard rock bandája 2024-ben egy vadonatúj exkluzív koncerttel tér vissza Budapestre, klasszikussá vált albuma, a Love at First Sting megjelenésének 40. évfordulója alkalmából, és előadja a lemez dalait pályafutásának legnagyobb slágereivel kiegészítve. Tovább

2023. november 20.

Sting újra Budapesten

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting egy különleges koncerttel tér vissza a Budapest Arénába 2024. május 31-én. Tovább

2023. november 5.

Kosheen a Dunakanyarban a VéNégy Fesztiválon

2024. június 20. és 23. között jön a 11. VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. Az első körben bejelentett zenekarok között olyan neveket találni, mint az Analog Balaton, Beton.Hofi, Co Lee, Dzsúdló, Elefánt, valamint a Tankcsapda. A hazai zenei élet megkerülhetetlen figurái, a legmenőbb arcok és legendák mellett visszatér Nagymarosra az osztrák Cari Cari, a fesztivál sztárfellépője az elképesztő hangú és energiájú Sian Evans és a Kosheen lesz. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky