3427 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2012. október 30.

Sterbinszky és a Beyond The DJ a SYMÁban

Copyright:

Sterbinszky 1998 óta tartozik Magyarország DJ- élvonalába. Fiatalok ezrei számára jelenti a DJ szó hazai megfelelőjét. Nemzetközi szinten is abszolút kiváló teljesítménye, eredményei, utánozhatatlan lemezlovas technikája miatt Sterbinszky nevét évről évre, állandó jelleggel a legjobbak között említik a szakmában. Most valami nagy dologra készül december 8-án a White Angelben...

Saját szerzeményeit, remixeit és bootlegjeit/mash-upjait olyan külföldi nagyágyúk játsszák rendszeresen, mint Tiesto, Ferry Corsten, Paul Oakenfold, Mauro Picott, vagy épp Jaytech. Nem véletlen, hogy Sterby rendszeres fellépő vendég Romániában, Szlovákiában, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Csehországban, valamint Svájcban.
 
Friss megjelenései megtalálhatóak a Beatporton és minden jelentős legális letöltő oldalon.
 
Élő fellépéseinek felvételei elérhetők a népszerű partiportálokról: rajongói így mindig képben lehetnek, hogy milyen egyedi szettre számíthatnak legközelebbi buliján a mindig korszerű lemezlovas jóvoltából.
 
Sterbinszky mindig tud újat mutatni - szettjei 60%-a saját dalok, remixek, vagy exkluzív felvételek sorozata! Legfrissebb zenei megjelenés: Tiesto – Lethal Industry – Sterbinszky és Coddie remixét maga Tiesto így konferálta fel:
 
 
A remix hamarosan megjelenik. Az aktuális sikerek olyan kiemelkedő eredményeket követnek, mint Sterbinszky 4 db aranylemeze, MAHASZ Aranyzsiráf díja, Z+ különdíja, több ízben Neki ítélt "Az ÉV DJ-JE" szakmai és közönségdíjakat, így 2011-ben "ÉV DJ-je" Ballantine's Music Awards közönségdíj és a Ballantine's Music Awards RADIO FACE TOP DJ-je, ugyanebben az évben az AudioMAX.hu TOP DJ díja.
 
Sterbinszky állandó résztvevője az összes jelentős hazai és néhány európai fesztiválnak.
 
Olyan megakoncertek fellépője az említett zenekarok számaihoz írt remixekkel, mint a Neoton Família, Janicsák Veca Szuperkoncert. Az elektronikus tánczenei vonal sikerei mellett ezrek látogatják a nevével fémjelzett Classic House partikat is a budapesti STUDIO-ban, ahol igazi house és trance időutazás részesei lehetnek a legjobb elektronikus klasszikus zenei darabok kedvelői.
 
Sterbinszky igazi közösségi DJ. Minden lehetőséget megad követőinek, hogy belelássanak mindennapjaiba, tudják, mi az aktuális kedvenc zenéje, s hogy mitől előremutatóak mindig DJ-szettjei. Az IWIW-en több, mint 60 ezer rajongója jelölte ismerősnek, a Facebook oldalát pedig szintén tízezrek lájkolták rekord idő alatt.
 
Elindult a Youtube oldal, amit egy hét alatt 10.000-en néztek meg. Jelen van a Twitteren és a MySpace-en is, és vadonatúj Sterbinszky oldalon.
 
Sterby podcastjei szintén mindig dobogós helyezéssel bírnak, rendszeresen megtalálhatók az iTunes Music Podcastjeinek TOP4-ben. Ezenkívül párhuzamosan futnak a cloadcastek a mixcloud-on.
 
Sterby saját szerzeményeit, mashupjait, bootlegjeit és remixeit akár már a megjelenés előtt meghallgathatjuk a hamar 182.545 letöltést elért oldalon.
 

A party...

 
DJ Sterbinszky az elmúlt évtizedek alatt márkanév lett. Az igényesség és az egyediség jellemzi. Olyan előadó, aki mindig megújul és újat alkot. Ezúttal Beyond The DJ címmel egy olyan rendhagyó produkciót állít színpadra 2012 december 8-án a White Angelben, amelyben hazánk ismert zenekarai és énekesei is részt vesznek.
 
A különleges este három órás programját négy hazai DJ-vel és zeneszerzővel készítette, és ami igazán egyedülállóvá teszi az az, hogy olyan előadók lépnek fel vele, mint Vastag Csaba, Janicsák Veca, a Hooligans, Ádám és Éva, Bencsik Tamara, valamint Kozma Orsi, aki a ’Salvation’ című számát fogja pár napon belül felénekelni. Sterbinszky négy órás szettje és eufóriája felvezetéseként három hazai DJ, zeneszerző kollégája David Cashy, Coddie, és Tebron szettjére melegíthet a közönség.
 
Majd Sterby lép a színre: először STERBINSZKY CLASSIC két órás szettjével, mely sok rajongót örvendeztet majd meg. Ezután jön az ÚJ STERBINSZKY, ugyancsak két órás szettben.
 
Nem lehet azt sem figyelmen kívül hagyni ezzel az estével kapcsolatban, hogy Sterbinszky ekkortájt ünnepli születésnapját, mely most egy kerek évforduló lesz, a 40-dik. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy negyed évszázada, azaz 25 éve van a pályán.
 
Természetesen ezúttal sem maradhatnak el legnagyobb klubhimnuszai, mint a ’Discography I-II.’, a ’Gates Of Mind’, az ’Irish Coffee’ és a ’Fly Away With Me’. Sterbinszky a Faithless zenekar oszlopos tagját, Maxi Jazz-t kérte fel, hogy kétórás szettjével zárja a Beyond The DJ egész estés, eddig még tőle sem látott hangtechnikával és világítással színpadra állított elektronikus és tánczenei megarendezvényt.
 
Maxi Jazz páratlan hangját is hallhatjuk majd DJ szettje mellett Ismeretségük akkor erősödött meg, mikor a tavaly márciusában megrendezett Faithless búcsú koncertjének előfellépője lehetett, amit a Facebookra kiírt országos versenyen toronymagasan nyert meg, ami nagyon komoly szakmai siker is egyben.
 
Sterbinszky többek között a Faithless ’Insomnia’ című számát is feldolgozta Maxi Jazz nagyon szívesen viszonozza, hogy most ő legyen Sterbinszky vendége. Kevés olyan előadó van a klubok világában, mint Sterbinszky Károly, akinek töretlenül sikeres a karrierje. Tavaly például háromszor is az Év DJ-jének választották. Titka többek között az, hogy mindig képes megújulni és újabb területeket felfedezni: ma már nem csak lemezlovas, hanem remixer és producer is.
 

Az év kiemelkedő elektronikus eseménye lesz ez az est!

Beyond The DJ

White Angel (III. Budapest Reményi Ede utca 3)

2012. december 8.

kezdés 21 órakor

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2023. november 20.

Sting újra Budapesten

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting egy különleges koncerttel tér vissza a Budapest Arénába 2024. május 31-én. Tovább

2023. november 5.

Kosheen a Dunakanyarban a VéNégy Fesztiválon

2024. június 20. és 23. között jön a 11. VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. Az első körben bejelentett zenekarok között olyan neveket találni, mint az Analog Balaton, Beton.Hofi, Co Lee, Dzsúdló, Elefánt, valamint a Tankcsapda. A hazai zenei élet megkerülhetetlen figurái, a legmenőbb arcok és legendák mellett visszatér Nagymarosra az osztrák Cari Cari, a fesztivál sztárfellépője az elképesztő hangú és energiájú Sian Evans és a Kosheen lesz. Tovább

2023. október 2.

Amire mindenki várt - Azahriah a Puskásban

Régóta suttogtak róla, most végre valósággá válik: 2024. május 25-én a jelenleg még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes Azahriah, első magyar előadóként ad önálló koncertet a Puskás Arénában. Tovább

2023. október 2.

LP a Budapest Arénában

Két Parkos fellépése után LP 2024. március 7-én a Budapest Arénában ad koncertet! Erőteljes énekhangjával, társadalmi konvenciókat felrugó attitűdjével és inteligenciájával, amely az erős érzelmeket szárnyaló popdalokká alakítja, LP generációja egyik legkedveltebb énekes-dalszerzőjévé vált az egész világon. Tovább

2023. október 2.

Dupla lemezbemutatóra készül az InFusion Trió

Az InFusion Trio egyedi dallamokkal és lenyűgöző zenei kísérletekkel érkezik 2023. október 12-én, este 7 órai kezdettel, az Eötvös10 színháztermének színpadára, egy izgalmas dupla lemezbemutató koncerttel. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky