3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2011. május 4.

Az ország legjobb DJ-it keresik

Copyright:

Egyedülálló tehetségkutató indult a neten április 29-én: a Jäger Master Tempo weblapjára bárki, aki nem számít profi DJ-nek, de azzá szeretne válni, feltöltheti a legütősebb mixét, hogy csatába induljon vele az Ország Legjobb DJ-je címért. A tehetségkutatón Palotai Zsolt mellett Subotage és az Anima DJ Set DJ-i és a közönség együtt döntenek arról, ki lesz 2011 legjobb DJ-je. Online voksolás és élő döntő hangerőmérővel: a nevezőknek és a szavazóknak is izgalmas lesz a következő pár hét.

Ha elhangzik DJ Palotai neve, mindenki tudja, kiről van szó. Ugyanezt elérni minden DJ álma: hogy neve ismert legyen, és egyet jelentsen a minőségi bulival. Az április végén startoló Jäger Master Tempo DJ verseny erre ad lehetőséget a pályakezdő lemezlovasoknak. Az egyedülálló versenyen a kezdő, még nem ismert elektronikus zenészek lehetőséget kapnak arra, hogy bemutatkozzanak a közönségnek: először az internet óriási közösségének, a döntőn pedig a legjobbak egy hatalmas party vendégeinek.

A beérkezett zenéket szakértői zsűri, Palotai Zsolt, Papp László, alias Subotage, az Anima DJ Set DJ-i és a közönség együtt véleményezik. Hiszen egy jó zenénél a szakmai szempontok és a minőség mellett az is fontos, hogy azok, akiknek szánták, szeressék, élvezzék azt, és jót tudjanak bulizni rá. Az így legjobbnak megszavazott három lemezlovas egy ezerfős bulin méri majd össze tudását május 20-án a Millenáris Teátrumban.

A NETEN A BELÉPŐKÉRT ÉS A RAJONGÓK KEGYEIÉRT – ÉLŐBEN A HANGERŐÉRT

A verseny weboldalán nem csak a zenei tehetségüket villanthatják meg a nevezők: itt kipróbálhatják, hogy tudják rápörgetni az embereket a saját zenéjükre, hiszen rajongótábort toborozhatnak és szavazásra buzdíthatnak. A rajongógyűjtést erősíthetik a Jäger Facebook-oldalán is, hogy a lehető legtöbb fant állítsák maguk mellé, és így nagyobb esélyük legyen a legjobbak közé kerülni. Azok, akik nem jelentkeznek saját zenével, a site-on biztosíthatják helyüket az élő döntőre, 200 belépőt ugyanis a regisztráltak között sorsolnak ki a rendezők.

Az élő versenyen a zene mellett a közönségé lesz a főszerep, hiszen itt már az ő szavuk dönt. Vagyis a hangjuk: minél jobban kieresztik, annál jobban támogatják azt a versenyzőt, akit a dobogó legfelső fokán akarnak látni. A bulin hangerőmérők mérik majd, ki tetszett a legjobban a bulizóknak.

SZEMÉLYRE SZABOTT DÍJAK ÉS ÚT A HÍRNÉV FELÉ A LEGJOBBAKNAK

A három versenyző bármelyike is nyer, a nyeremény mindhármuknak a profivá válás útját jelenti. A legjobbak mindegyike saját igényei szerint válogathat majd a legjobb DJ felszerelések között, így olyan nyereményt kapnak, ami valóban segíti karrierjüket.

Az első helyezett, az ország legjobb DJ-je a Jägermeister rezidens DJ-jeként léphet a közönség elé egész évben, így az egész ország megismerheti munkásságát és hatalmas tömegeket táncoltathat majd meg a klubokban, partykon.

A verseny most indul, mostantól éles a harc a május 20-i hatalmas záróbuli belépőiért és a lehetőségért, hogy az egész ország megismerje a győztes nevét és zenéjét.

A JÄGERMEISTER ÉS A ZENE

A Jägermeister Magyarországon 20 éve része az éjszakai- és klubéletnek, két évtizede célja, hogy az emberek minőségi zenékre szórakozhassanak, és elkötelezetten tesz is azért, hogy ez napról napra megvalósulhasson. A Jäger elengedhetetlen kísérője az elektronikus zenei buliknak, így a márka szeretné felkarolni a hozzá hűséges közönséget és kultúrát, és segíteni abban, hogy az ebben a közegben mozgó tehetségek elfoglalhassák méltó helyüket a zenei életben.

Ezért lépett tovább a Jägermeister, és az eddiginél is nagyobb erőbedobással támogatja a zenei élet és a partykultúra fejlődését: meghirdette a Jäger Master Tempo DJ versenyt. Ez a tehetségkutató rengeteg elektronikus zenével foglalkozó fiatalnak adja meg az esélyt a kiemelkedésre és a további fejlődésre, ráadásul úgy, hogy a végső döntést a zene szempontjából legfontosabb embereknek, a közönség tagjaira bízza. Az idei versennyel a Jägermeister hagyományt kíván teremteni, így a jövőben még sok tehetségnek lesz alkalma megmutatni és megmérettetni magát.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. május 22.

KELET  - Dzsúdló egy jó dallal indítja a szezont

Dzsúdló idei első megjelenése az elszakadás és felnőtté válás témáját boncolgatja. A pörgős felvétel egy baráti kollab terméke: a rap betétet Signo adja, a számhoz készült klipet a baráti társaság harmadik tagja, Szél Benjámin rendezte. Tovább

2024. április 28.

Igazi búcsúdal a Follow The Flow új száma

Sokféle búcsú van: elválunk szerelmektől, barátoktól, fontos mentoroktól és tanárainktól, van, hogy új utakra lépünk, más iskolák várnak bennünket. A ballagási időszak közeledtével a búcsú gondolata foglalkoztatta a Follow The Flow tagjait, akik a saját életükben is a legkülönfélébb módokon szembesültek az elengedés nehéz – és többnyire fájdalmas – feladatával. Tovább

2024. április 27.

Megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez. Tovább

2024. március 27.

Az Irie Maffia zenekar új dallal és klippel jelentkezett

Az Irie Maffia márciusban jelentette meg ’Mellettem’ című új kiadványát, ami több szempontból is formabontó a zenekar életében. Tovább

2024. március 7.

AWS videoklip premier

Megjelent a negyedik single az AWS új, májusban érkező, ebben a felállásban első lemezéről melynek címe Fények Nélkül. Tokay Péterrel forgatott a zenekar videoklipet a dalhoz. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky