3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2011. április 28. | Anikó

Viva Comet jelöltek - Csak erős idegzetűeknek!

Copyright:

Kiderültek az egyik legnagyobb magyar díjkiosztó, a Viva Comet idei jelöltjei. A díjátadót június 10-én fogják megtartani. A cikkben SP és Fluor Tomi túladagolás várható némi Tóth Gabival felturbózva. Csak erős idegzetűeknek!

  • megosztás
  • kapcsolódó linkek

Idén június 10-én a Papp László Sportarénában tartják a Viva Comet díjkiosztót, amit a celebek, a Viva TV sztárjai és a rajongók fognak megtölteni. De ne fussunk ennyire előre, egyelőre csak a díj lehetséges várományosainak névsora derült ki. 5 kategóriában fogják megválasztani a „leg”-et, ez a legjobb férfi-, női-, új előadó, legjobb együttes és a legjobb videóklip. Súlyosan Vivás nevek következnek, de elég talán annyi elöljáróba, hogy pl. Fluor, Király Viktor és a Children of Distance több díjra is esélyes.

A Viva Comet 2011 Legjobb férfi (esetleg fiú) előadója Király Viktor, Varga Viktor, SP, Fluor és Puskás Peti lehet. Nehéz döntés, na! A két tehetségkutatós Viktor és a Partyarcok mellett Puskás Peti hódít a Holdfény c. dalával, ami a nyerészkedjünk a West Balkán tragédiáján jegyében készült. Részemről, no comment.

A Legjobb nő (csaj) esetén Wolf Kati lóg ki a sorból, aki korban csúnyán ráver a mezőnyre, de talán az Eurovíziós Dalfesztiválon történő szereplésével érdemelte ki ezt a helyet. Egyébként Rami, Barbee, Tóth Gabi és Lola lesz az, akivel Wolf Kati megküzd a díjért. Közülük egyedül Lolának nem végződik „i”-re a neve, cuki, ugye? (Ha ugye Barbee e-it, i-nek vesszük)


A legjobb új előadó esetén ismét Fluorba ütközünk, de a Children of Distance, a magyar Justin Bieber azaz MM, az Ultrapop és Düki lehet aki mindent visz.


A Legjobb együttes esetén is találkozunk a Children of Distance-szel, valamint a BNF, a Compact Disco és a Stereo 2.0 kapott jelölést. És valakinek eszébe jutott az Animal Cannibals is, mint lehetséges legjobb banda.


A Legjobb videóklipnél is érdekfeszítő listával nézünk szembe: Tóth Gabi: Elég volt, Király Viktor: Solo, Rácz Gergő: Harc és vágy, Noémi Virág: Szeretlek és Varga Viktor: Zöld az ég. Lehet, hogy csak én nem fedeztem fel abban semmi extrát, hogy a Soloban Király Viktor nője vonaglik vagy 3 percen keresztül?! Ide lazán beférne SP: Nevem SP-je, ahol elhangzik a kb. Oscarra érdemes: „Múltkor is elmentél azzal a két luvnyával…” mondat. És az ezt követő falhoz váglak-megcsókollak majd elindulok jelenet is mindent visz, tök életszerű. Ehelyett marad nekünk a robotokkal zenélő Rácz Gergő…


Az idei Viva Comet hivatalos száma a „Ha a zene szól” új köntösbe bújtatva és néhány fellépővel kiegészülve. Így Csepregi Éva, Végvári Ádám, Barbee, a BNF és Hien is kap egy-egy szólamot ebben a verzióban.

Május 10-ig kedvezményesen vásárolhatjátok meg a belépőt a 11. Viva Cometre, csak 3.900 Ft-ért. És akkor a helyszínen lehet izgulni a Viva sztárjaiért!

Anikó

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Hozzászólások
Senya 2011. ápr.. 29.  08:57 1
És persze a robotokkal "zenélő" Rácz Gergő (ki ez egyébként?) képi világa sem az Addicted to Love nyúlása Robert Palmertől ... Legalább a kreatív igazgató hallgatott már életében zenét.
   

2024. május 22.

KELET  - Dzsúdló egy jó dallal indítja a szezont

Dzsúdló idei első megjelenése az elszakadás és felnőtté válás témáját boncolgatja. A pörgős felvétel egy baráti kollab terméke: a rap betétet Signo adja, a számhoz készült klipet a baráti társaság harmadik tagja, Szél Benjámin rendezte. Tovább

2024. április 28.

Igazi búcsúdal a Follow The Flow új száma

Sokféle búcsú van: elválunk szerelmektől, barátoktól, fontos mentoroktól és tanárainktól, van, hogy új utakra lépünk, más iskolák várnak bennünket. A ballagási időszak közeledtével a búcsú gondolata foglalkoztatta a Follow The Flow tagjait, akik a saját életükben is a legkülönfélébb módokon szembesültek az elengedés nehéz – és többnyire fájdalmas – feladatával. Tovább

2024. április 27.

Megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez. Tovább

2024. március 27.

Az Irie Maffia zenekar új dallal és klippel jelentkezett

Az Irie Maffia márciusban jelentette meg ’Mellettem’ című új kiadványát, ami több szempontból is formabontó a zenekar életében. Tovább

2024. március 7.

AWS videoklip premier

Megjelent a negyedik single az AWS új, májusban érkező, ebben a felállásban első lemezéről melynek címe Fények Nélkül. Tokay Péterrel forgatott a zenekar videoklipet a dalhoz. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky