3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2011. április 28. | Anikó

Viva Comet jelöltek - Csak erős idegzetűeknek!

Copyright:

Kiderültek az egyik legnagyobb magyar díjkiosztó, a Viva Comet idei jelöltjei. A díjátadót június 10-én fogják megtartani. A cikkben SP és Fluor Tomi túladagolás várható némi Tóth Gabival felturbózva. Csak erős idegzetűeknek!

  • megosztás
  • kapcsolódó linkek

Idén június 10-én a Papp László Sportarénában tartják a Viva Comet díjkiosztót, amit a celebek, a Viva TV sztárjai és a rajongók fognak megtölteni. De ne fussunk ennyire előre, egyelőre csak a díj lehetséges várományosainak névsora derült ki. 5 kategóriában fogják megválasztani a „leg”-et, ez a legjobb férfi-, női-, új előadó, legjobb együttes és a legjobb videóklip. Súlyosan Vivás nevek következnek, de elég talán annyi elöljáróba, hogy pl. Fluor, Király Viktor és a Children of Distance több díjra is esélyes.

A Viva Comet 2011 Legjobb férfi (esetleg fiú) előadója Király Viktor, Varga Viktor, SP, Fluor és Puskás Peti lehet. Nehéz döntés, na! A két tehetségkutatós Viktor és a Partyarcok mellett Puskás Peti hódít a Holdfény c. dalával, ami a nyerészkedjünk a West Balkán tragédiáján jegyében készült. Részemről, no comment.

A Legjobb nő (csaj) esetén Wolf Kati lóg ki a sorból, aki korban csúnyán ráver a mezőnyre, de talán az Eurovíziós Dalfesztiválon történő szereplésével érdemelte ki ezt a helyet. Egyébként Rami, Barbee, Tóth Gabi és Lola lesz az, akivel Wolf Kati megküzd a díjért. Közülük egyedül Lolának nem végződik „i”-re a neve, cuki, ugye? (Ha ugye Barbee e-it, i-nek vesszük)


A legjobb új előadó esetén ismét Fluorba ütközünk, de a Children of Distance, a magyar Justin Bieber azaz MM, az Ultrapop és Düki lehet aki mindent visz.


A Legjobb együttes esetén is találkozunk a Children of Distance-szel, valamint a BNF, a Compact Disco és a Stereo 2.0 kapott jelölést. És valakinek eszébe jutott az Animal Cannibals is, mint lehetséges legjobb banda.


A Legjobb videóklipnél is érdekfeszítő listával nézünk szembe: Tóth Gabi: Elég volt, Király Viktor: Solo, Rácz Gergő: Harc és vágy, Noémi Virág: Szeretlek és Varga Viktor: Zöld az ég. Lehet, hogy csak én nem fedeztem fel abban semmi extrát, hogy a Soloban Király Viktor nője vonaglik vagy 3 percen keresztül?! Ide lazán beférne SP: Nevem SP-je, ahol elhangzik a kb. Oscarra érdemes: „Múltkor is elmentél azzal a két luvnyával…” mondat. És az ezt követő falhoz váglak-megcsókollak majd elindulok jelenet is mindent visz, tök életszerű. Ehelyett marad nekünk a robotokkal zenélő Rácz Gergő…


Az idei Viva Comet hivatalos száma a „Ha a zene szól” új köntösbe bújtatva és néhány fellépővel kiegészülve. Így Csepregi Éva, Végvári Ádám, Barbee, a BNF és Hien is kap egy-egy szólamot ebben a verzióban.

Május 10-ig kedvezményesen vásárolhatjátok meg a belépőt a 11. Viva Cometre, csak 3.900 Ft-ért. És akkor a helyszínen lehet izgulni a Viva sztárjaiért!

Anikó

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Hozzászólások
Senya 2011. ápr.. 29.  08:57 1
És persze a robotokkal "zenélő" Rácz Gergő (ki ez egyébként?) képi világa sem az Addicted to Love nyúlása Robert Palmertől ... Legalább a kreatív igazgató hallgatott már életében zenét.
   

2022. november 7.

Van új NOX videoklip!

Új klippel jelentkezett a Főnix madárként újjászülető NOX. A videoklip, a hamarosan megjelenő lemez egyik dalához készült, mely találóan, a November címet kapta. A zenekart 2022. november 27-én hallhatjuk a Papp László Sportarénában. Tovább

2022. október 27.

Az egymásra találás ünnepe – közös dalt adott ki Bocskor Bíborka és Hajós Kristóf

A Magashegyi Underground énekesnője, Bocskor Bíborka és a The Unbending Trees énekese, Hajós Kristóf tizenöt éve közeli barátok, azonban a mai napig nem készítettek közös dalt. Most elérkezettnek látták az időt: Kristóf novemberben érkező első szólóalbumán is hallható lesz duettjük, a kislemezként már mindenütt streamelhető Viharos idők, amelynek még a szerzői hármasfogata is különleges. Tovább

2022. október 18.

644 klipből bongor és Sisi is elvihette az idei Magyar Klipszemle díját

Tegnap, azaz október 13-án megrendezett, hatodik Magyar Klipszemlén több tucat előadó/dalszerző szurkolhatott saját videóklipjének sorsáért, köztük a Magneoton és az idén indult, hiphop és underground alkotókat felvonultató Escape Plan Recordings gondozása alatt lévő alkotók is: Sisi „Kezeket fel”, bongor „Oxigénhiány”, a Kraken67 „Vámpír” és Prédikátor „Majdan” című kreatív kisfilmjével döntőbe került. Tovább

2022. október 9.

Radioflash legújabb klipje

A dalszöveg fő mondanivalója, az érzelmek megélése. Úgy gondolom, hogy ha van bennünk egy fal, ami mögé megpróbálunk bezárkózni, akkor sosem fogunk megtapasztalni valódi, mély érzelmeket. - megjelent a Radioflash legújabb klipje. Tovább

2022. október 9.

Fordítsd az arcod a nap felé

A nyarat, egyszersmind a kiszámíthatóságot búcsúztató, ízes americana dallal tér vissza éppen öt év hallgatás után az ARONS Land Cargo Co., azaz Hajba Áron gitáros-énekes két nagylemezt már maga mögött tudó szólóprojektje. A The Song of Summer című új dalán Áron ismét testvéreivel közösen dolgozott: a felvételen fivérei mellett immár húga, Orsi is hallható, ráadásul a számhoz készült animációs szövegvideó is az ő munkájának gyümölcse. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky