3430 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Hazai

2010. november 9. | Bognár Zsuzsi

Napozz Holddal, avagy filmes búcsú a Kispál és a Borztól

Copyright:

2010 tavaszán röppent fel a hír, hogy feloszlik a Kispál és a Borz. A hírt Merényi Dávid filmrendező is meghallotta, aki azonnal felajánlotta a zenekar számára, hogy filmet készít az utolsó hónap eseményeiről. A filmben többek közt az augusztus 9-i Szigetes búcsúkoncert, valamint annak előkészületei láthatóak.

A „Napozz Holddal” forgatása júliusban kezdődött, és a mintegy 156 órányi nyersanyag különleges tükörreflexes fényképezőgépes technikával készült.

A filmet mindössze egyetlen napon fogják játszani a mozik, november 24-én. Budapesten 5 helyszínen (Corvin Mozi, Művész, Toldi, Odeon, West Balkán), valamint 20 vidéki városban. A szervezők 3-5000 nézőre számítanak, a jegyeket november 5-től lehet megvásárolni a fent említett mozikban, de jövő héttől online foglalásra is nyílik lehetőség. A jegyek mellé a nézők egy ajándék dupla lemezes DVD-t is kapnak.

Az esemény központi helyszíne a budapesti West Balkán lesz, ahonnan internetes élő közvetítésben fogják üdvözölni a nézőket a csapat tagjai.
A jegyek egységesen 3000 Ft-ba kerülnek, és amelyik város a leghamarabb tölti meg a moziját, valamilyen különleges jutalomban részesül.

A jegyvásárlással és a vetítéssel kapcsolatban további információkat találhattok a banda weboldalán.

Bognár Zsuzsi

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. március 29.

Palackposta kihívás - új dalok írására buzdítja az otthon maradt zenészeket a Konyha

Szepesi Mátyás énekes-frontember felhívást tett ki a Konyha közösségi felületeire, amelyben arra kéri dalszerző kollégáit: ha már nincsenek koncertjeik, a felszabaduló időben írjanak új dalokat, amelyek kapaszkodót és néhány jó percet adnak közönségüknek. Tovább

2020. március 29.

Kárfelmérés: a válaszadók 95,8%-ánál volt programlemondás

Közel kilencszáz, a könnyűzenében valamilyen módon érintett kolléga töltötte ki az elmúlt tíz napban a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda (KÖSZI) olasz mintára készült elektronikus kérdőívét, ami elsősorban a szférában már látható károkat igyekezett felmérni. Március 11-e után a válaszadók 95,8%-ának kellett előre leszervezett programokat lemondania, illetve ezek többségét (82,4%) megpróbálni egy későbbi időpontra áttenni. Tovább

2020. március 29.

Elindul a #mertkelladal kampány

A könnyűzenei szakma összefogására és a magyar könnyűzenét szeretők segítségére és támogatására számít a #mertkelladal kampány. Tudatos zenefogyasztással, több magyar dal hallgatásával és lejátszásával plusz költségek nélkül lehet támogatni és segíteni a magyar könnyűzenét ebben a nehéz helyzetben. Tovább

2020. március 29.

Kék és Narancssárga Produkció: Az új közösségben megújultam, de a hangzás - amit egy ország megszeretett - marad!

Tóth Zoltán, kivételes tehetségű zenész, zeneszerző, gitáros, énekes, hangmérnök, a Republic egykori alapító tagja új együttessel és vadonatúj saját dalokkal jelentkezik. Tovább

2020. március 28.

Koronavírus: rászoruló szerzőknek és előadóművészeknek segít az EJI és az Artisjus

Rendkívüli szociális támogatási keret létrehozásáról döntött az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) és az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület. Az összehangolt intézkedéssel azoknak az előadóművészeknek és könnyűzenei szerzőknek nyújtanak segítséget, akik a koronavírus miatt elmaradó előadásaik és más munkáik következtében vesztik el jövedelmüket.
  Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky